Jump to content
GIGN Forum

1.september.


Noyd
 Share

Recommended Posts

jā, nē, nu paldies, man jau veiksmi nevajag. protams, macho, tu neesi skolnieks, kāpēc tu teiksim nevarētu NOMIRT?

Šāda diskriminēšana ir vienkārši drausmīga, kā tev patiktu, ja es pateiktu "visiem, kas NAV skolnieki veiksmīgus visus pārējos datumus", baigi forši ne, dzīvot ar tādu apziņu, ka tev neveicas, tu šautriņās nespēj iemest tajā 3x20 tu trāpi vislaik vieniniekā, tu lai arī cik sparīgi nokratītu pēc čurāšanas, tāpat sanāk biksēs ielaist vismaz 5 piles, lai gan agrāk maksimums bija viena, tu nespēj ieēst zupas, lai gan tās tev ļoti garšo, jo pēc tam ir ļoti sāpīga eksplozīvā caureja, tā, ka ānuss ir tik noberzts, ka atslaucīšanās ir neciešami sāpīgs process, tu vienmēr par pāris minūtēm nokavē miskastes mašīnu, dažreiz mēģini pat paspēt, jo liekas, ka pie nākamā luksofora viņa apstāsies, bet tev nekas nesanāk, jo tas lielais miskastes maiss ar pudelēm ir pārāk smags, lai tu varētu ātri paskriet un tad tu arī nožēlo, ka vispār esi pirms divām dienām sataisījis tik daudz ceptus kartupeļus un neesi bijis spējīgs viņus apēst, tāpēc tos nācās izmest un tagad tas miskastes maiss ir PĀRĀK smags, bet tu centies, tu skrien, tu gribi iegalvot sev, ka nē, tie visi ir māņi, īstenībā ar tevi viss ir kārtībā, bet tanī brīdī, kad tu paklūpi un pārsit pieri, jo neesi bijis spējīgs pielikt priekšā rokas krītot, tās bija cieši satvērušas miskastes maisus - TANĪ brīdī tu saproti cik tev ļoti dzīvē neveicas un principā viss tikai tāpēc, ka kāds izdomāja NENOVĒLĒT tev veiksmīgu dienu.

Vai tas ir tas ko tu vēlies?

Link to comment
Share on other sites

da labi macho...čalis vnk novēlēja saviem vienaudžiem (kuru šeit nav maz) veiksmīgu 1. septembri. Kas tu slikts? Vai pats neatceries, kā universitātes pirmajā kursā ar satraukumu devies 1. septembrī satikt savus topošos kursabiedrus?! Cerībā, ka tavs kurss nebūs pilns ar nūģiem un nesmukiem skuķiem...Tak što veiksmes vēlējums šeit ir tieši vietā!

Link to comment
Share on other sites

Tikko atgriezos no skolas, hmhmhmh, "FUCK ME I'M FAMOUS", 9.klase, kamon, jāmācās, visus iepriekšējos gadus pirmajā septembrī tajā klases stundā skolotāja, dzena visu laiku sūdu un ne pa tēmu runāja, bet šogad, kādas 30-1h, par to, ka jāmācās cik vien var, un uz mums spiedīs pamatīgi, un arī drāzīs mūs, tākā dzīvē neviens nenomirst nevainīgs - skola izdrāž visus.

Apsveicu. :sparta:

Link to comment
Share on other sites

Nja, no skolas 15 učuki aizgājuši. Tieši manai klasei būs 4 jauni, cerēsim, ka labāki. Vēl jau nav daudz, ko teikt, nekas nav zināms īsti. Un tomēr pateiksu to def frāzi: Paldies par novelējumu! un, pievienojos sveicējiem!

Edited by lasters
Link to comment
Share on other sites

šogad tāds sūds pirmais septebris, parasti pilns skeitparks ar visādiem sīkajiem 15 + staigā ar šnabi azotē un sprēgā! Bet šogad vispār tāds izmirums tikai visādi ārodienieki saradušies un bļin blaķņika staigā pa pilsētu un domā, ka ir pasaules nabas! Bet nu protams ar draugiem aizgājam uz stenderi normali paēdām iedzērām pa alam un aizgājām pa diviem paņēmām 0.7 bonopartu un iedzērām tagad kad štīmītis ir kaut cik izgājis baigi prasās alus un gribās gulēt! BEt nu eniwei priecīgu visiem skolas sacējiem un parējiem! Pirms skola sākās mazliet prasījās atkal skolā pasedēt un pasmieties, mazliet pamācīties un viss pārējais, bet kad pirmo dienu 10 minūtes pasēdēju klasē un vienkārši klausījos, kas notiek jau apnika un vairs negribās!

Edited by HEARTBLOWING
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...