Jump to content
GIGN Forum

Spēļu Review By Me


macho
 Share

Recommended Posts

es gribētu uztaisīt kādu spēļu review. Nezinu vai taisīt kā viģiku, tad būtu baigi jāfilmē ar fraps, vai vienkārši jāraksta, bet nu man gribās izmēģināt roku. Ko jūs domājat par tādu ideju un vai jums ir kādas spēles iesakāmas?

man tikko (kamēr rakstīju šo postu) šī ideja drausmīgi iepatikās. Es varētu sākt ar visu popcap geimu reviewošanu, nu tur plants vs zombies, peggle deluxe utt.

Link to comment
Share on other sites

tam nu gan es nepiekrītu. Visi taisa lieliskus review par sūdīgām spēlēm, jo viņi vienkārši nevar izdomāt ko foršu pateikt par labām spēlēm, tā lai būtu interesanti uz to skatīties. Man teiksim nekādas problēmas nesagādā nodirst arī lieliskas spēles.

Link to comment
Share on other sites

Kā piemēru vari apskatīties reviews, kuri atrodami Escapist.com, ja vien neesi jau to izdarījis. Šiem reviews interesanta fīča ir tas, ka katram atsevišķam recenzentam ir savs stils/iezīme, kā viņš taisa savu review. Pamats jau paliek tas pats, tikai atšķirās, how you say, manieres? Man personīgi patīk Susan Arendt reviews, jo tām vienmēr piemīt neuzmācīga un laba humora izjūta un joki.

A, un jāņem vērā protams, ka katrs no Escapist recenzenteim recenzē savam stilam raksturīgu spēli.

Link to comment
Share on other sites

domā citi iekš i-neta to nespēj? veidot labus review pa ko frošu. protams, ka spēj. un drošvien, ka vel labāk.

bet cilvēki dod priekšroku negatvīvajam un tā tas ir.

vienkārši. izveidot interesantu, negatīvu review ir daudz, daudz vieglāk tapēc arī ir tik daudzi saiti tieši par to. un cilvēki skatās - viņiem interesē joki par kautko sūdīgu, tizlu pa ko var viegli pasmieties.

Edited by rusty
Link to comment
Share on other sites

sāc droši taisīt video reviewus, ieinteresēti bus ne tikai latvieši, bet arī ārzemnieki, par cik tavs fragmūvijsūds tik augstu uzkāpa.

P.S. Bet pirms taisi šitu ierunā faking trešo fragmūvijsūdu blad!

P.P.S. SvaX, nebūtu gan, nav daudz cilvēku, kam interesētu vecu spēļu reviewi.

Edited by m3rsy
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...