Jump to content
GIGN Forum

Futbola Topiks


Garsho alus
 Share

Recommended Posts

izdomaaju, ka vareetu izveidot arii futbola topiku. vareetu sheit parunaat par un ap futbolu. rezultati, iespaidi un viss paareejais.

piemeeram, kaa jums shii vakar speele UEFA chempionu liigaa kur tikaa VENTSPILS un HEERENVEEN!

mans iespaids taads, ka ventspilnieki tureejaas godam aizsardziiba, bija protams arii iespeejas, bet kaut kaa netika realizeetas, bet speele godam, malachi. kaarteejais punkts, tagad vismaz neesam peedejie tabulaa.

Link to comment
Share on other sites

Nu spēle bija daudz skatāmāka nekā otrdienas ČL mačs Liverpool pret Fiorentina.

Ventspils ar iekļūšanu Eiropas līgā ir nežēlīgi progresējuši. Organizācija un disciplīna augstākajā pilotāžā.

Tagad jāgaida Lisabonas sporting atbraucot. Tāda līmeņa komandas ir jāredz dzīvajā.

Link to comment
Share on other sites

Trenerim normala nostaja attieciibaa uz Rimkusu :DD Vinsh ir pa vecu shadam limenim,bet pajaaat,ka vinsh LMT Ligaa ir rezultatiivakais savaa komandaa :P Musejie uzskatu ka bija pelnijushi tos 3punktus...Nakamaa spelee arii janjem kaa minimums 1punkts,un viss buus shtokos :)

Link to comment
Share on other sites

Pagaidām izskatās, ka EPL ir līga, kurā bāzējas stiprākās Eiropas (pasaules) komandas + Spānijas 2 līderkomandas. Pārējās Eiropas komandas pagaidām izskatās pašvaki uz "Big 4" un La Liga līderiem. Domāju, ka Stamford Bridge būs likumsakarīgais 1:1 vai 2:2, abām komandām ir raksturs, vienīgi nezinu vai Drogba spēlēs (nelasīju pēdējās ziņas), bet bez viņa Chelsea ir pamatīgs priekšgals. Liverpūle - standarts, neapturamais Torress. Pēc Z.Z. aiziešanas viņš ir mans mīļākais spēlētājs, māk praktiski visu!

Link to comment
Share on other sites

kā jums mančestera? vēl nesen pret man city 96. minūtē izrāva uzvaru ar 4-3, bet šovakar pret Sunderland 92 minūtē izglābās no zaudējumu un nobeidza spēli ar 2-2. that's the real powaaa

go reds

p.s. rīt par liverpūli, jo čelsijai trīs punktus nevar dot, vēljovairāk tāpēc, ka tad viņi pakāpsies uz pirmo vietu and we don't want that :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...