Jump to content
GIGN Forum

Pirdienu Topiks


Ziediņš
 Share

Recommended Posts

Tātad padalīsimies pieredzē ar pirdieniem.

Kā savu pirmo es likšu sīpolpirdienu, kurš, manuprāt, ir nepārspējams.

Sīpolpirdieni rodas nākamajā dienā (reizēm pat pēc pāris stundām) pēc sīpolu ēšanas. Smakas ziņā tie nav salīdzināmi ar citiem pirdieniem, jo smaka ir nežēlīgi noturīga - bez loga atvēršanas pirdiens noturas līdz pat vairākām stundām. Pat vismazākais purkšķis var sniegt letālu smirdoņu.

Iemesls kāpēc rakstu šo sūdu (pirdienu) ir pēdējā laika topiku debīlisms, un kā mēs visi zinam - pirdieni ir tieši pretējais debīlismam. Pirdieni jau kopš laika gala ir iemesls smiekliem līdz asarām (reizēm smiekliem līdz pirdieniem).

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

"Es vakar dzēru" pirdiens.

Kā jau pēc nosaukuma var secināt, tad šie pirdieni nāk komplektā ar pohām. Visbiežāk var sastapt divas stundas pirms un pēc "Es vakar dzēru" kluča. Smaka ir nepanesama (arī pašam pirdējam) un izteikti dziļa. Iesitas degunā līdz pat pašai sirdij.

Cietais pirdiens.

Parasti bez smakas, bet nejēgā skaļš. Piržot sajūta, ka anāli dzemdē kastaņus (bez adatām, tikai augļus). Nedod dievs nopirsties stundas/lekcijzs laikā, sēžot uz cieta krēsla - apkārtējo smiekli un nosodījums garantēts.

P.S. Tīri patīkams topiks :)

Link to comment
Share on other sites

Desu pirdiens.

Neesmu īsti sapratis no kā šis rodas, bet šad un tad ir novērots, līdz ar to nebaidos šī apgalvojuma, ka šis varētu būt sarkanajā grāmatā kā rets pirdienu paveids un daudziem vēl neatklāts un neapgūts. Izteikta mednieku desiņu smarža, savējais mēdz būt samērā tīkams un apetīti rosinošs.

Link to comment
Share on other sites

Es biju pie omes pirdiens


Shitas rodas kad parasti esmu ciemos pie vecvecakiem laukos !
Tad sadod visus lauku labumus un tad kad nak ara, tad es parasti eju uzpipet ara pie diikja makshkjerejot ! :D


Jaa, protams, MAN IR POHAS PIRDIENS neviens neparspes. Tad pasham ir jaskrie pret veju vienmer :D
Link to comment
Share on other sites

Klusais pirdiens!

No kā viņš rodas es īsti nezinu.

Pirdiens ir ļoti labs publiskā vietā, jo dzirdēt viņu nevar un nopiržoties tev ir iespēja pazust nepamanītam, smaka ir kā kuru reizi, dažreiz neciešami spēcīgi, dažreiz pilnībā bez smakas. Un viss biežāk klusie ir vairāki, ar vienu tas neaprobežojas :thumbsup:

Par tēmu :10cm:

Edited by Pensionars
Link to comment
Share on other sites

Ķiploku pirdiens.

Ieteicams ēst ķiplokus vai kautvai biešu salātos iemaltus. Klucis būs nereāli smags un smaka + pirdieni NEPANESAMI SMIRDĪGI viendien sanāca saēsties ķiplokmaizītes un pēc kāda laika turēju logu vaļā uz kādām 10min lai izvēdina istabu no nepanesamās smakas.

Link to comment
Share on other sites

lol @ traktorista kutināšanas gadījumu. Pie reizes atcerējos vēl vienu.

Addictive pirdiens.

Šis vispār skaitās viens no bīstamākajiem pirdienu paveidiem. Mēdz uzrasties pavisam nemanot, bet pirms tam noteikti veicis īpašu sagatavošanos, tāds kā spiegs or somethin'. Patīkams gan īpašniekam, gan apkārtējiem, kas ir nopietna atšķirība salīdzinot ar citiem pirdienu paveidiem. Salda, patīkama smarža, kas, protams, ir tikai aizsegs un ilgstošas izbaudīšanas gadījumos šaurās telpās var izraisīt akūtu vemšanu vai pat klīnisko nāvi. Be afraid.

Link to comment
Share on other sites

Atcerējos vēl pārīti.

"Ops, es aptaisījos!" pirdiens.

Šitā mazam esot ir pāris reizes gadījies. Vēloties forši nopirsties, sanāk neforši piekrāmēt bikses. Vēl neforšāk ir tas, ka parasti tas ir nelabi smakajošs šķidrais, nevis patīkami ciets klucis.

Džimija pirdiens.

Uz šo pirdienu ir spējīgs tikai un vienīgi JimbugA. Kā pats apgalvo, tā esot viņa sadalīšanās blakusparādība. Parasti ir kluss un negaidīts, lielākoties pasprūk mašīnā. Nezinu ar ko viņš barojās bet smaka ir tik neizturama, ka ar vienkāršu logu attaisīšanu nepietiek - vajag apstāties, atvērt durvis un izkāpt no mašīnas. Stulbi ir tas, ka vēdinot mašīnu nevar blakus uzpīpēt, jo bail, ka viss varētu uzsprāgt.

Link to comment
Share on other sites

Sporta pirdiens.

Visbiežāk novērojams , kad tu nodarbojies ar sportu ar nosacījumu , ka tu esi pirms tam paēdis labi un neveselīgi. Smaka zāle , ja ar sportu nodarbojies iekštelpās ir neciešama. Pārsvara šis pirdiens neizdod nekādu skaņu vai arī maziņu , tā lai neviens sadzirdēt nevar.

Link to comment
Share on other sites

stulbākie noteikti ir galīgi negaidītie un nelaikā pirdieni. Kaut kad ziemā es cēlu vienu meiteni un sanāca palaist. Tiešām nezinu, no kurienes viņš tāds uzradās, jo it kā nebija nekādas priekšpazīmes. Jā, kopš tā laika viņa visu laiku mani asociē ar piršanu. Stulbi.

Link to comment
Share on other sites

Skrienu krosu (krosa vietā jebkuru skriešanu var ievietot) pirdiens

Nav sanācis novērot no kā rodas, taču skrienot garākus gabalus, kādu gabalu (parasti novērots vismaz 50-100m ) garumā, uz katra tava soļa iskrien purkšķīts, dažreiz divi kopā - gluži kā dvīņi. Smaka uzturas gaisā vidēji ilgi, jo apskrietnot 400m apli līdz vietai, kur bija sācies pirdiens, vienmēr var vēl sajust pirdiena smaku. Taču jau nākamajā aplī smaka vairs nav jūtama.

Edited by moby
Link to comment
Share on other sites

Nakts pirdiens...

Tu guli un tu peksnji pamosties un juuti kaa tu vienu klusinjo vai ariii ar taadu skanju it kaa kads raaveejsleedzi vnk aiztaisiiitu,bet to smakonju nefigaa nevar dabuut prom...zem segas tur maz liidz riiitam uzturas...bet nu jebkuraaa gadijumaaa savs pirdiens vairak vai mazaak ir patiikaams pasham sev :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...