Jump to content
GIGN Forum

Pirdienu Topiks


Ziediņš
 Share

Recommended Posts

Poda pirdiens: IR tā ka tu jūti , ka vajag pirst , bet tu apzinies iespēju ,ka varētu būt beigās negaidīts parsteigums, tāpec tu aizej uz wc , kur var mierīgi to izdarit nebaidoties par iznākumu.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

runajot par podiem, tad ir

Skidrais mega pirdiens

Tas ir kad tu apsedies uz poda un sac kakat, bet peksni nak "skidrais mega pirdiens" un ar milziigu blakski saujas ieksa poda, atsitoties pret udeni uz apslakstot tavu debenu ar bruni/dzelteni skidri piemiztu poda saturu! :D

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Sharigan, es ļoti bieži taisu sev maizītes ar sīpliem, apmēram katru otro dienu! Un tad nesaprotu, kapēc tik ļoti smird man tie pirdieni, pats esmu pārsmējies, visi pārējie mirst nost! Manu prāt smirdīgākie pirdieni visā pilsētā pieder man! Tas pir pats smirdīgākasi, kas var būt! Es nesapratu, kapēc tā smird, bet tagad pēc tava topika sapratu! Vel otrais kad ļoti smird ir tad, kad tu esi nodzēris piektdienu un sestdienu pēc kārtas, tad vienkārši kad piecelies svētdienā pa dienu viss smird! Tas ir otrais smirdīgākasi! Trešais ir tad, kad saēdos speķa pīrāgus! :D

Link to comment
Share on other sites

Turpinot par podiem varetu pieminet pirdienu - "Explosive blast" jeb "TNT". Tas ir gadijies tad, kad ir veiksmigi tikts lidz tualetei un dirsa jau nolikta uz brilles(LOL). Tad vairs nekas netraucee un var no sirds likt podaa visu stundam kraato... Tad nu dazhreiz gadaas arii uzkraat konkreetu porciju gaazes, liidz ar to kartigi spiezhot kluci, taa gaaze, kaa korkji, izshauj no iepriekshejas smagas dirshanas tur palikusho suudu, ar taadu speeku un troksni, ka liekas no tas eksplozijas pods buus lupataas. :)

Link to comment
Share on other sites

Uzbaaziigais Staigajoshais Pirdiens(USP)

Shitas ir parasti kad tu ej maajaas no kada praznjika kur esi saeedies visaadus labus vai ari vienkarsi negribot peekshnji tev ejot pa ielu vai tacinju vai mezhu. jebkur un parasti ja tu ej ar kadu kopaa tu labaak to meginasi satureet. Bet shis pirdiens meginaas izsprukt pec nakamajiem 20-30m un ir patiesham necieshams parasti naak komplektaa ar videji lielu skanju un smaka arii nav nekada vaajaa. :D

Topiks labais :D var labi iereekt :D:lolza:

Edited by SnowY^
Link to comment
Share on other sites

Avantuuristu pirdiens - "Visu vai neko", a.k.a pirdiens - "Hamlets"

Ir tads briidis kad atrodies sabiedribaa un vederaa samikseets viss iespejamais un nav iisti skaidribas par suuda agregatstavokli (shkidrs vai ciets), un istas skaidribas par kontroli arii nav. :) Bet gaazes nezheligi spiezh veederu un zini ka atbrivojot to visu noteikti paliks vieglak. :) Saproti, ka sabiedriiba uzspiezh savus noteikumus un visai operacijai janotiek absoluti bez skanjas. :)

Taa nu galvaa ir tikai viena doma - izdosies vai nee, pilnas bikses vai nee, buut vai nebuut...

Link to comment
Share on other sites

1kg Aknu pirdiens

Tas ir viss drumakais no visiem pirdieniem! Ja sanak nopirsties zem segas, tad labk segu necelt augsha lidz nakamajam ritam, jo tas noteikti draud ar nosmakshanu! :)

Beefs

vnk the best, kā arī odiņa hamlets ir labs :D

Link to comment
Share on other sites

Vēl protams mēdz gadīties:

Intervālpirdiens

Šis nu nāk kombinācijā ar daudziem citiem. Parasti sēžot pie PC/skatoties TV nāk pirdienu jūra, kuri tiek palaisti ar gandrīz vienādu intervālu. Reāli situāciju var risināt noliekot kluci, bet tas ir pārāk laikietilpīgi. Tā nu mēs izvēlamies turpināt iesākto un ik pa ~2min palaist purkšķi.

Link to comment
Share on other sites

Trojas zirgs

Sākumā, pirms vēl nav palaists šķiet kā skaista maza dāvaniņa, kas tikai dekorēs telpā mītošo aromātu.Nav vajadzības pat doties uz wc vai arī paiet nost no draugiem.Atliek vienīgi īstajā brīdī ieklepoties neviens neko nenojautīs, bet kad Tojas zirgs ir palaists, tad vairs nav kur sprukt.Zirgā mītošo karotāju karasaucieni liek nobālēt mazajam klepus vaidam.Kad palaists tiek izdemolēts viss- draugu garastāvoklis, pašsajūta, telpā mītošais harmoniskais aromāts tiek aizstāts ar spēcīgu smacenieku.Ļoti bīstams!

Edited by snoopfrog
Link to comment
Share on other sites

"Tu nezini kas no tevis iznāks"

Tātad, Tu sēti pīpē vai sēdi pie pc un jūti ka nāks kkas no tevis ārā. Šajā gadījumā var aprobežoties ar domu: "tas būs tikai nevainīgs smagais pirdiens" Bet tikpat labi pēc palaišanas Tu vari sajust sūdu smaku un apjēgt to, ka esi apd1rsies. Parasti es šādus laižu tikai sēžot uz poda, lai nav riskanti. Riska iespējas paliek vienmēr 50/50 vai nu sūds vai nevainīgs pirdiens.

Link to comment
Share on other sites

Retinātais pirdiens.

Kopumā pidiens tevī iekšā ir ievērojami garš un skaļš. Taču, tad, kad tas tiek palaists un pats sāc rēkt, sanāk ļoti saraustīts pirdiens, kur uz katru ieelpu pirdiens nokluss, bet uz katru zviedzienu ieskanās.

Link to comment
Share on other sites

HE grenade <paņēmiens>

Nepieciešams pirdiens, kuru tu esi iepazinis un apguvis ļoti labi, galvenais, ka tu to vari kontrolēt pēc savas patikas. Nākamais solis ir nemanāmi pielikt plaukstu pie vietas, pa kurienu izspraucas neredzamais brīnums, gaidi kamēr viņš ielidos slazdā, aiztaisi roku un ar vieglām kustībām jāpieliek pie kompajona. Effekts ir simts procentīgi izdevies.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...