Jump to content
GIGN Forum

Heroes Of Newerth


overmind
 Share

Recommended Posts

Šobrīd beta stadijā, ik pa laikam šur tur vēl parādās beta keyi (www.alienwarearena.com šodien pievienoja 7k beta keyus, varbūt vēl ir). Daudz iespēju, daudz heroes, daudz itemu un daudz visāda citāda interesanta staffa. Sākumā bij grūti iebraukt visos tajos upgreidos un pārējā šitā, bet kad sāku saprast, spēle riktīgi aizrāva. DOTU neesmu spēlējis, tikai dzirdējis par viņu, tapēc pieņemu, ka šis geims ir līdzīgs (ja tā nav, tad vai nav vienalga - spēle interesanta). Mēs šobrīd esam 3 letiņi, kas viņu tā samērā aktīvi kapā, būtu forši ja atrastos vēl kāds :)

Link to comment
Share on other sites

Jau labu laiku kapāju, niks BioDiablo. Ja ne visus nikus, tad savējo vismaz varēji uzrakstīt. Un jā, cilvēki saka - spēle esot vistīrākais dotas klons. But I /care.

Šodien augstkolā maz lekciju, tāpēc vari PMot vai sazin kā vēl saukt jau no 14:00.

Tiem, kuri pavisam nav spēlējuši neko līdzīgu, iesaku palūrēt pašu pirmo tutoriāli, lai sākot spēlēt, citi negribētu jūs votekickot jau pēc 5 minūtēm:

Edited by DJ MUman
Link to comment
Share on other sites

omg ikonas kopētas, tieši tas pats princips, tree of live, 3 līnijas, creepi, es bļeģ icefrog vietā būtu iesūdzējis, gan šo spēli tiesā, gan arī league of legends. Tā ir vēl viena kopija. golds tieši tā pat dodas, totāla dota ar uzlabotu grafiku. Nākat spēlēt labāk dotu, daudz reiz skillotāka spēle, ja spēlē normāli playeri nevis noobi. dotai tiek rīkoti dažādi cw, tā ir daudz populārāka un tiek rīkoti dažādi turnīri ar lieliskām balvām.

edit :Lol modi tieši tādi paši

edit2 : lool tur pat ir tāda karte, kā dota.

edit3 :loool tur ir pat roshana atdarinājums.

Edited by bullet
Link to comment
Share on other sites

IceFrog vispār lai sēž un klusē, un priecājas iekš Valve, kamēr var, viņam tiesību uz Dotu nav nekādu, tas ir tikai mods nevis patstāvīga spēle. Bez tam - ko gan tu gaidi no spēles, kura ir DotA's klons, vēl vienu CS?

Edited by DJ MUman
Link to comment
Share on other sites

neliels jautājums, tu zini vispār kas ir icefrog?? un kāds sakars dotai ar cs? Un vecīt dota nav vairs tikai mods, tas ir visā pasaulē jau aizgājis, kā pilnībā cita spēle. Heroes of new earth un league of new legends nekad nesasniegs tādu līmeni, kāds ir dotai, tas ir sponsorus turnīram, kā razer, amd un citas slavenas firmas, kā arī šīs divas spēles neiekļūs nekad wcg.

Link to comment
Share on other sites

IceFrog ir tas haļavnais kēkss, kurš uztaisīja Dotu un nez kāda velna pēc tika nesen pieņemts Valvē, so yeah, es zinu gan. As I said: "DotA nav atsevišķa spēle. Warcraft 3 ir. Šo faktu mainīt nevar, un tikmēr, kamēr tā ir, DotA ir un paliek mods aka custom mape iekš wc3, ergo, IceFrogam viņa tiesiski nepieder." Tagad, kad viņš ir Valvē, un droši vien muķīs kaut ko uz to pusi, tad varēs arī sēdēt uz naudas kaudzes (GL vardei with that). Un tas, ko gribēju pateikt iepriekšējā postā par DotA's un HoN līdzību, būtu izsakāms ar South Park vārdiem kā:

"Satan: No? it can't be? You're dead, I've killed you.

Saddam: Yeah, you killed me. So? Where was I gonna go, Detroit?"

SP s4e10 'Do the handicapped go to hell'

On topic: kuri tad īsti ir tie, kuri kapā HoN un kādi šiem niki?

Edited by DJ MUman
Link to comment
Share on other sites

Tas ir smieklīgi, ko jūs te rakstat par Icefrogu un par to, ka viņam vajadzētu iesūdzēt Riot games vai arī HoN. Icefrogs PILNĪGI un GALĪGI atbalsta abu spēļu veidotājus. Un viens no LoL veidotājiem ir Guinsoo, kurš ir oriģinalais DotAs veidotājs. Icefrogs jau sen ir atdzinis, ka nav oriģinālais mapes veidotājs. Lūdzu sameklējiet kādu informāciju pirms postojiet agresīvus postus.

Mans niks HoN un LoL - wastabee. Spēlēju diezgan reti, jo pašreiz vēl oriģinālā DotA pievelk vairāk.

Edited by wastabee
Link to comment
Share on other sites

Tā ir DotAs KOPIJA. Viņi neatklāj Ameriku. That's the damn point. Un man dziļi piekāst, kurš ir oriģinālais DotAs autors, jo kā jau es teicu - viņš par to nedabūs ne grasi un pretenzijas viņam šajā sakarā arī nedrīkst nemaz rasties, un vēl jo vairāk sūdzēt kādu.

Būs laikam PM jāmet overmindam, lai sadabūtu rokā tos, kuri rauj HoNu.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

sakiet ko gribat bet dota un hon ir vnk meesli salidznajuma ar LOL , originalais dotas autors ir veelreiz parsteidzis pasauli izgudrojot unikaali labu speeli ! kr4 tie kas speel lol-europe nevis usa serverii var add friends mes te paaris lv bliezham parasti kopaa : MagnificoX, Dekrish, Scarf, Ziema

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...