Jump to content
GIGN Forum

Retarded Poll Ever Made.


entw
 Share

Retard  

105 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Aptauja vienkārši nogalina, bet tāpat gribētu dzirdēt jūsu veidokļus par šo tēmu. Atceros, ka bija sarunas, ja cilvēks ejot pa ielu tur rokas kabatā tas nozīmē, ka ir aizdomājies, vai arī ir l33t geimeris (protams, ja jaunietis), ja nekur rokas neliek, tad ir priecīgs, laimīgs utt.

Ko jūs par šo domājat, pats ejot pa ielu vienmēr turu rokas abas džinsu kabatā, jo tad es izskatos vēsāks čiksu priekšā, bet mazliet dat0rtārp-veidīgāks.

Edited by entw
Link to comment
Share on other sites

pieturos ka abas rokas jaatur vienaa kabataa, tajaa kura dzhinsiem ir auzmuguree uz viena dibena vaiga. geimeriem ir svariigi rokas vienmeer tureet kabataas, lai taas vienmeer buutu siltas un gatavs krushiit :thumbsup: veel ir variants ejot kaut kur njemt liidzi mugursomu un tureet rokas mugursomaa

Link to comment
Share on other sites

Vienmēr līdzi pleca soma, tāpēc viena roka parasti atrodas pie somas-lences savienojuma (lai neizpizģī neko). Otra roka atkarībā no laikapstākļiem, ja auksts, tad jakas kabatā (cimdi pēc defa nepatīk). Ja laiks ir silts, tad gar sāniem vicinu :) Tas ir pārvietojoties.

Kad stāvu un komunicēju tad abas rokas ārā un vicinu viņas pa gaisu, jo liekas, ka pilnvēr'tigāk izsakos :D

P.S. Viens no foršākajiem pēdējā laika polliem! ;)

Edited by moby
Link to comment
Share on other sites

lol, kur pazuda visas balsis, omg??

niiice, editējot postu dēļ drukas kļūdām izdzēsās visas balsis, bet vienalga, jo poll's ir tik priekš opcijām, tāpat visi ieraksta savus variantus postos.

Edited by entw
Link to comment
Share on other sites

pats turu abas rokas abās kabatās. :) pa retam abas jakā

Nu tad tev jabazh man dibena roka, jo es jau kasishu savu pimpi un dzershu alu un treshas rokas prieksh dibena man nav! Bet doma laba! Dibenu jau nevar atstat neaizbaztu! To vel, kasot pautus un dzerot alu, un pipejot trolejbusa, netisham paspruks pirdiens un visi skatisies, bet ja man vel dibena bus iebazta roka, tad tik neveikla situacija nu nekadi nevar gadities! :)

BEefs

Link to comment
Share on other sites

:)

BEefs

Tu pīpē troļļukā? afigeļi vispār? btw man tev nav jābāž, es domāju, ka tu tur pudeli varētu iebāzt , nevis roku. ;)

a ko darītu ome, ja tu stāvi kājās a viņa tur lejā sēž (ir tie zemie krēsli autobusos, knapi pa logu var redzēt) un tu ķip nespeciāli (bet patiesībā speciāli) palaid pirdienu? viņai gan jau interesanta sejas izteiksme rastos. ;)

p.s. bet labāk darīt to, ja urla sēž.

Edited by MeGaPiiLe
Link to comment
Share on other sites

OOO! Es parasti tad nopirzhos ta kartiigi un protams to kluso un tad metu omeo to cigareti seja un ome uzspraagst! Ja urla seezh, tad vel iesitu ar alus pudeli un atnjemu telefonu un lakadas maksligas kurpes! Vienreiz pat urlai nopleesu 1nu striipu no bikseem! Urla ljoti raudaja, jo pamatigi zaudeja statusu ne tikai sava urlu rajona, bet ari autobusa! Visi par urlu smejas!

BTW - pudele ir cieta un auksta, to nevar bazt dibena! Un ja vel saplist, tad vispar slikti!

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...