Jump to content
GIGN Forum

Kas Vēl Nav Izdarīts Tf2?


macho
 Share

Recommended Posts

Vai jūs teiksim esiet ar visiem ieročiem visos iespējamos veidos novākuši pretinieku? Es teiksim neesmu drošs, ka es vispār kaut kad esmu izmantojis pyro parasto cirvi. Varbūt kaut kad baigi sen, bet nu neatceros.

Vai teiksim esiet novākuši kādu ar sandman bumbiņu, kas atņem 5hp (vai 15hp, neatceros)? Vai teiksim ir kādam sanācis ar pyro reflectot bultu un ar to kādu novākt? Pavisam nesen badwaterā dabūju savu pirmo flaming arrow killu, biju patīkami pārsteigts :)

Man laikam neizdarīts ir tikai - deflected flare kill, ir sanācis vienreiz ar relfectotu bultu uz pilnīgāko šaru novākt mediķi, reflectot nades un raķetes ar, it kā var relfectot arī stikijus, bet mani vakar viens pyro novāca ar reflectotu stikiju (it kā), bet man rādīja, ka esmu uztaisījis pašnāvību. Bet nu, ja to var, tad to ar neesmu izdarījis. Sandman bumbiņu arī varot relfectot, bet tur, ja skauts nomirst, to uzrāda kā pašnāvību.

Natašu arī esmu izmantojis tikai lai novāktu tos 50 skautus (kas īpaši labi izdevās uzreiz pēc skauta apdeita). Atcerējos, ka ar teleportu arī esmu novācis - nu ķipa, kad spiegs stāv uz tava teleporta un laiž luni, kamēr kāds tavs komandas biedrs teleportējas. Killu ieskaita tev :) Ā, un tikko atcerējos ka sentrija raķetes arī esmu reflectojis lai novāktu vienu sentriju, kuru inženieris bija pametis. Nekāda īpaša ikona gan tam nebija.

p.s

oi, es tikko izdomāju nereālāko staffu ever - reflectot degošu bultu. :o tas būtu awesome.

Link to comment
Share on other sites

Ar arrow un pipe reflektiem iet visvieglak..., personigi es gribētu praktizēties flaregun deflekt kilos vairāk, jo pagaidām tāds nav sanācis... nav ari daudz achievmentu izpilditi tikai tāpēc ka nelietoju ierochus kurus vajag lai tie piepilditos... anyway viss ar laiku :):lol:

Link to comment
Share on other sites

vai tiešām var reflectot sentrija raķetes? es atceros, ka tikko parādījās pyro pūtējs es tiešām aktīvi mēģināju to izdarīt, nekad nesanāca un neesmu redzējis, ka kādam tas būtu sanācis iepriekš...

Link to comment
Share on other sites

Man ir gadījies reflektot sentry raķetes, bet tās skaita tāpat, kā parasto reflect rocket.

Bultas gan vēl nav sanācis. Degošu bultu tik tiešām būtu ūberlabi. Hey, vislabāk būtu bultu aizdedzināt lidojumā un tad atsist, bet tā jau diemžēl nevar. :)

Link to comment
Share on other sites

Man vislabāk iet ar huntsman un ar force A-nature no jaunajiem ieročiem protams . Bet ar pyro esmu atvairijis jarati , tad arī labs efekts kad pašam pretiniekam uzliekas crits.Pyro veco shotgunu un cirvi izmantoju kad man nebija orģinālā spēle - tas bija sen.No medica jaunajiem ieročiem izmantoju visus , bet vēl neesmu iemācijies spēlēt tā normāli pubī ar dead ringeru , tas ir vienīgais ar ko nemāku.

EDIT: labs reflektošanas video ja ir uzlikts noclip pyro tad ta var paspēlēties

Edited by SuperS
Link to comment
Share on other sites

Neesu flare reflectojis un laikam bumbinjas kilu ar neesu dabuujis... Kkad harvest eventaa reflectoju sentru raketi, no aiz stuura uzbuuveeta sentry.... biju diezgan apjucis kad paraadijaas reflect rocket kills :D tad sapratu, ka engy nomiris :D

Reaali reflectoshana ir baigais parts no pyro speeles, viss atkariigs no taiminga- saprast kad uz teviim shauj- tas pashas arrow- ieraugi sniperi minisekundi pagaidi un spied... paaris reizes ir sanaacis novaakt, bet reflectot biezgaak....vieniigais baigi reti izdevies sticky kilus dabuut....vispaar varētu pat teikt ka neesu ar backburneri reaali speelejis...

Visus taunt kilus dabuujis, bet peedeejaa laikaa nav sanaacis iisti patauntkilot :)

Hmm... kas vel taads rets ir....

Link to comment
Share on other sites

Ar pyro neesmu tikai flare reflectojis, laikam tas ir pats grūtākais, jo kurš normāls pyro pie pilna prāta šauj flare uz cita pyro (ja nu vienīgi nekas cits neatliek).

Ir sanācis aizdedzināt bultu lidojumā (un tā bulta tur vienu novāca), diezgan interesanta reakcija no snaipera puses bija :D

Neesmu dabūjis nevienu sniper tauntkilu, vairāk praktizējos tauntkilot viņus pašus...

Link to comment
Share on other sites

Vienu reizi bija Awkward moment, kad es skrēju ar mele weapon virsu sniperim, kurš mani notauntoja - es tai brīdi situ ar lāpstu un bija tāds moments, kad iedur ar bultu un es nositu pirms izvilka arā bultu, lai gan nav animācija, ka situ viņu. WTF

Link to comment
Share on other sites

Es vienreiz uz sharu cp_granary mapē dabūju killu ar scout bumbiņu. Tā baigi tam nepievērsu uzmanību, jo neuzskatīju, ka tas ir kaut kas kruts. Ar pyro man vienkārši netru nervi spēlēt. Man ja nemaldos nav pat 2h ar viņu nospēlētas. Man pat vienreiz ar neuberotu mediku sanāca iznest sentry izmantojot blutsaugeru, vot tas bija normāls prihodiņš.

Viss labākais, ko es atceros no savas tf2 pieredzes, bija, kad ar soldier lāpstu taisīju spawn rape. Tas gan nebija gign serverī, bet tāpat sajūta bija laba. Goldrush mapē pie spawna ar lāpstu novācu, kādus 5 purnus. Fucking sweet.

Link to comment
Share on other sites

nea, tu nepaspēsi nospiest airblast laicīgi. Nu labi, TEORĒTISKI, tas varbūt ir iespējams, bet praktiski tas ir teju nereāli. To varētu kādā training mapē provēt, moš sanāk.

ā, pareizi, biju aizmirsis, ka jarate arī var reflectot. Parasti gan visi kas viņu met, met smuki pret zemi nevis baigi īpaši lidina pa gaisu, bet var jau paveikties.

Link to comment
Share on other sites

vēl nav sanācis, reflektojot sentry rocketus uzspert sentry gaisā, jo paliek nedaudz hp, bet reflektojis esmu diezgan daudz. Bultu nav sanācis reflektot un dabūt killu, ar bumbiņu arī nav sanācis. Diezgan daudz ko darīt. Ā lol ar reflektotu flēru arī nav izdevies killot!

Edited by bullet
Link to comment
Share on other sites

bultu man ir sanacis refelctot flaregun ari esu reflectojis un jarate nesu meiginajis . ES zinu kas nav vel izdarits un kas ir neiespejami astaut atpakal bultu un rocket jo bulta lido ar lielaku atrumu neka rocket

super te nekur nav rakstits ka bultu nevar reflectot :D

Edited by LittleAtoms
Link to comment
Share on other sites

ar bultu sanacis flare ari sentry nesu meiginajis un jarate ari ne . ES zinu kas nav vel izdarits un kas ir neiespejami astaut atpakal bultu un rocket jo bulta lido ar lielaku atrumu neka rocket

Iemacies likt komatus, lai var saprast .(apsties pasvitroto citējumā)

Es domāju , ka daudzkas vēl nav izdarīts , stulbi ka piemēram nevar kā pyro tauntu reflectot .

Edited by SuperS
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...