Jump to content
GIGN Forum

Blog Update!


conrad
 Share

Recommended Posts

  • Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Skaidrs ir tas, ka pro viņu neizmantos. Es jau esmu pieradis šaut pa cilvēkiem gaisā rēķinoties ar vecā rocket launchera raķešu lidošanas ātrumu, pierast pie jaunā būs pagrūti. Bet tā izklausās pēc foršāka sidegrade nekā demomanam.

Jāpiebilst arī, ka "The only BIG minus of this unlock is that it once again hits our lovely heavy to the balls with the nerfbat. :/"

Link to comment
Share on other sites

hm, man tiesham liekas, ka shis varetu but ljoti interesants unlocks, viennozimigi daudz noderigaks ka demomana zobens. es jau domaju, ka toch izmantoshu, vai vismaz paregulari mainishu abus.

starp citu, man ir doma, ka tas unlocks ko dabus vai nu soldiers vai demo atkarigi no ta, kursh vinnes karu, varetu but kaut kas saistiba ar rocket/stickiju jumpiem. vismaz ta ir lieta, kas abam klasem ir kopiga un tadelj ar varetu but, ka unlocks varetu but ar to saistits.

eh, cik riebiigi rakstit bez garumziimeem :(

Link to comment
Share on other sites

Es teiktu laime iesācējiem

Best of all, for you real sharpshooters, the Direct Hit guarantees mini-crits on airborne targets

Da būs viņš noderīgs - airshot minicrit un savu rocketu ātruma dēļ, + man personīgi patīk ka pyro būs grūtāk nosist, jo vairāk tiks šauts uz viņa ķermeņa aprisēm un lielāka iespēja reflekt kilam.

Edited by ImprovisE
Link to comment
Share on other sites

Daudzkas jau nav iisti skaidrs- piemeeram pret buuveem arii buus +25% dmg un ja sentryu airkiloshu tad arii buus minicrits?

Un pyro reflectot tuvos hitus jau tas pats vien buus- taapat tas ljoti mazaa tuvumaa ir vairaak uz mineeshanu nekaa reakciju... buus intresanti

aa un macho bik sapeeries ieprieksheejos posto- saakumaa tu saki ka pro dizvai izmantos, bet taalaak raksti ka vinsh vairaak preksh comp playeriem...

Link to comment
Share on other sites

Pro soldžeri jau nu noteikti, pēc manām domām, jauno rocketlaunčeru neizmantos, tikai iesācēji mēģina sākumā direkthitot kādu ar raķeti, šaušana pa kājām vienmēr būs efektīvāka. Skautus jau vispār reti kurš mēģina novākt ar direkthitiem.

EDIT: Piedodiet par pilnīgo bezsakaru, galva kūp.

Edited by cucinjshs
Link to comment
Share on other sites

nu bet protams.

btw iespējams ka es sākumā rakstīju ka šitas raķešņieks pro scēnai nederēs, es biju samiegojies un līdz galam visu neizlasījis :)

+80% ir DAAAUDZ. un etf2l forumā visi pro jau priecājas par šito :)

gludais, nē, pa zemi šauj tikai tāpēc, ka tā ir drošāk, ja nešaus, tad var trāpīt garām, a ja trāpa pa zemi PIE viņa tad ir garantēts ka kaut ko atņems + iespējams džeku pametīs gaisā un tad tālāk jau vienkārši.

REĀLI, ja tās raķetes lidotu teiksim kā lodes, visi tēmētu pa ķermeni, jo tas atņem JŪTAMI vairāk kā vienkārši splash damage.

Link to comment
Share on other sites

Nu skatoties uz to ka tf2 spēlēju samērā nesen (+-2,5 mēnešus) Piešāvies tā kārtīgi pie solly neesmu, un man jaunais rocket launchers liekas palīdzēs uzlabot spēlētprasmi ar solly.

ūn, pēc latvijas laika mums updeits varētu būt kaut kur naktī no 5dienas uz 6dienu?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...