Jump to content
GIGN Forum

Blog Update!


conrad
 Share

Recommended Posts

Drīzāk būs jauni un slepeni ieroči. Ne velti viņi ieviesa craftingu ar teikumu, ka daudz kas būs jāatklāj pašiem.

Un, iespējams, ka pēc tam viņi tikai labos kļūdas, uzspicēs spēli. Vēl tak paliek lietu līmeņi, kas notiks ar viņiem? Noteikti, ka būs arī jauni achievementi...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

To progu var izmantot pretēji, tas ir nodzēšot izietos ačīvmentus. Kā jau teicu nezinādams ierakstīju !givemeall, tāpēc google meklēju iespēju, kā nodzēst ačīvmentus! Nekādus ačīvmentus caur progu neesu sev licis :)

Link to comment
Share on other sites

Iespējams es kļūdos, bet, manuprāt, iekš tf2 ir iebūvēta achivementu izdzēšanas fīča..

Pagaidām vēl neesmu neko par updeitu izlasījis, ne iebraucis kā kraftings strādā, neko. Laikam jānožēlo, ka es, kā pedants, izdzēsu visus dubultos itemus.

Kaut kā tas demo zobens mani ļoooti tracina ārā, it īpaši, kad Risks ir tuvumā. Pagaidām ir kādi 4 solija ach, un 2 demo. Vienkārši spēlēšu lēnām , lai vācās..

Link to comment
Share on other sites

vakar nabaga risku kādas 4-5 reizes ar shotganu apvācu un tad vienreiz kad taisījām riņķa danci, šis ar mani beidzot tika galā :)

equalaizeris riktīgi rullē, vakar aizsargāju goldrushā cartu pie pašām beigām, vienu novācu ar rocketu, vienu ar šotganu, maz hp, izvilku equalaizeri, nocirtu vienu, otru, skrēju pie trešā, bet šie tieši piestūma to sūdu :)

Link to comment
Share on other sites

lol :slap: Kāpēc tērēt naudu foršai spēlei, ja lieto kkādus achievement hackus ? Vienkārši spēles garša kā tāda pazūd. Būtu forši ja šitie visi pidinji smagi uzraustos un paliktu bez spēles. :fuckyou:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...