Jump to content
GIGN Forum

Pokera Topiks


Recommended Posts

Pokerstāros nevar spēlēt cash game, tas ir vienkārši tāds SŪDS, AA vs KQ (flops: Q-2-6 turn: K river: 5) Nu wtf!

Tas nav viss, varētu visu dienu turpināt par izspēlēm pie cash game galdiem, kas gadījies pēdējo nedēļu laikā. A, profils man ir jauns tāpēc, kad pazaudēju iepriekšējā ēmail'u un uztaisīju jaunu, lai varētu visus bonusus dabūt, izņemot reload bonusu neesmu dabūjis.

Ieteikt visiem sēdēt SnG pokerstāros only. Vislabākais menidžers, kā ļoti labi kontrolēt bankroll'u ir vārtīties par 9max +knockout+turbo +2 vai vairāki tādi galdi, sākumā pa 1.50, pēc tam pārlec 3.50 un līdz brīdim, kad sāksi iekešot normāli. Tieši šos spēlējot, jāmāk kontrolēt, nespēlēt katru roku, gaidīt, jo tas ir tik un tā turbo, pienāks brīdis, kad uzkritīs roka un varēs iemest all in, kaut blindus pacelt, tie noteikti jau būs pietiekoši augsti lai pabarotu..

Žēl, kad man vairs nav naudas, totalizātors mani piepisa. :)

Link to comment
Share on other sites

Es jau nesaku, ka pokers ir priekš visiem, bet sākumā turējās viss kaut cik normāli pie mīnusiem bija arī plusi, bet tagad tikai mīnusi, man bankas rullis, atļauj tik daudz buyinus, paprovēšu uzspēlēt, nedomājot par laimestu. Btw ir kaut kādas legālas progas, kas counto handus un kaut kādus uzvaras % parāda(tas ir nevis odds and outs, bet gan kopumā spēļu statistiku, cik handi paķerti or smthn.)?? kaut kas tāds ir?

Link to comment
Share on other sites

Btw ir kaut kādas legālas progas, kas counto handus un kaut kādus uzvaras % parāda(tas ir nevis odds and outs, bet gan kopumā spēļu statistiku, cik handi paķerti or smthn.)?? kaut kas tāds ir?

Poker tracker, holdem manager. Nav gluži par brīvu bet ir must have ja gribi nopietni pieiet spēlei, poker tracker dod 3 mēnešus bezmaksas trialu.

Link to comment
Share on other sites

Kā pokerstāros var sazināties ar moderātoru, sēžot pie cash game galda vai turnīrā? Jau kuro reizi, divi gaiļi sēž un viens otram saka savas kārtis, nē, nopietni, es zinu!

EDIT: PALDIES!

Edited by novijas
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...
  • 5 months later...
  • 5 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...