Jump to content
GIGN Forum

Pokera Topiks


Recommended Posts

Cik daudz gignieši ar pokeru aizraujās? Kādās istabās spēlējam?

Es spēlēju iekš fulltilt, parasti NL5 ar ante vai NL2 cap ja konkrēti neveiksmīga diena.

Kādi ir lielākie eventi kas notiek iekš Latvijas? Cik man zināms tikai iekš Olympicas kautkas sakarīgs notiek katru weekendu, ir vēl kautkas?

Tie kas grib sākt varu ieteikt vienu baigi labo lietu kā pokerstrategy.com . Viņi na haļavu iedod 50$ pēctam kad esi izbraucis cauri basic pamācībām un izpildījis testu, visādi bonusi un samērā atsaucīga komūna. Vienīgais jārēķinās ar to, ka jāsūta pases kopija (vai arī jānofotografē kā to darīju es) un tad 3 dienu laikā ieskaita.

Links ar manu referāli

bez referāļa

Vai arī vēl viens variants priekš non-žīdiem pie reģistrācijas norādiet, ka ieteica Moerto.

Īsti nezinu cik daudz kapeikas par to iedod, bet ja pieregosies vairāki cilvēki varētu uzmaukt freerollu par to piķi ko dabūšu.

Varētu kādu vakaru savākties kādi 6 cilvēki un uzspēlēt kādu SNG, ne?

Edited by el_Moerto
Link to comment
Share on other sites

Agrāk diezgan bieži spēlēju Absolut Poker. Vairāk nespēlēšu. Čota pārāk bieži sanāk padirst haļavšikiem. Nervi netur, pokers nav priekš manis.

EDIT: Korķējam vaļā šampi un šaujam salūtu. 2k posts.

Edited by kRi
Link to comment
Share on other sites

24h poker, cake poker, ftp, pkr, stāri un towergamings. Visur man stāv vismaz kautkādi centri, dažos pāri desmiti dolāri. Pirms pāris mēnešiem uztaisīju cašoutu, tagad cenšos kautkur atkal sākt audzēt bankrulli :)

Link to comment
Share on other sites

Betway. Tur ir diezgan sakarīgs layouts galdam un likmēm.

Viesnīcā Latvija olympicā katru dienu laikam kāds turnīrs. Terminator/freezout/rebuy 10-20-25LS laikam. Kādos 3-4 turnīros esmu piedalījies,vienreiz parāvis 3vietu no 50 cilvēkiem,bet kādu pusgadu neesmu tur gājis.Nezinu ,kas un kā tur tagad.

Edited by EmptyZiepes
Link to comment
Share on other sites

Pa 2h tādās vietās kā triobetā 10000 spēlētājus "nosit" līdz 100-200 mierīgi. Apmēram tur sākās pirmie praizi. Pats tīri for fun, dažkārt vienkārši laika nosišanai, reālu naudu pagaidām nelieku.

Edited by redhot
Link to comment
Share on other sites

Pagājušo sestsdien dabūju ticketu uz šīs sestdienas Terminatoru. Krāju divas stundas stacku un pēctam atdevu 3/4 no visa ar AA < JJ. Kretīnam turnā flush izkrita :) Bet nu beigās noturējos ar savu mazo čipstacku.

Edited by Rawen
Link to comment
Share on other sites

esmu iesācēja, spēlēju PokerStars.com :lol:

ir takā pokera skola, viņi dod 50 $ starta kapitālu, bet ar viņiem tu drīksti sākt spēlēt tikai viņu noteiktās istibās, respektīvi viņi dabū % no pokeristabām par to ka atved tevi.

tātad lai dabūtu šos 50 $ ir nepieciešams izpildīt 20 jautājumu testu par pokeri (es palīdzēšu) un jānosūta pases + kāda rēķina kopijas, lai pierādītu savu identitāti un to ka tu tiešām dzīvo šajā adresē ? tas ir nepieciešams lai izbēgtu daudzos krāpniecības gadijumus.

tālāk 2 dienu laikā tu saņem 50 $ uz sava pokera konta.

uzreiz šos 50 $ nevar izņemt, jo jādabū noteikts stratēģijas punktu skaits, bet var izņemt visu ko esi vinnējis no tiem 50 $, respektīvi visa nauda uz konta, kas ir virs 50 $.

ja kādam interesē pm ^_^

Edited by Alise
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...