Jump to content
GIGN Forum

Neierasts Jautājums Šādā Vietnē


ry.
 Share

Recommended Posts

Lieta tāda, ka 5dien ejot uz mājām galīgā vafelē nokritu uz sejas. Pēc 2 dienām sāku domāt, ka man smadzeņu satricinājums. Sāp galva, bišku bija girešanās, bet ļoti minimāli. Nu jau pagājušas 4 dienas, bet galva pa retam vēl iesāpās. Vai ir steidzami jādodās pārbaudīties, vai arī pāries? Un vai var lietot alkoholu? hehe.

Link to comment
Share on other sites

Nu katrā ziņā trakot netaisos. Tiko piedāvājums pasēdēt pie viena cilvēka. Vājš kokteilis kaitētu? Enīvei, rīt eju pie ārsta.

p.s pīpēšana galvas sāpes nepastiprinās? :>

p.s.s ibumetīns palīdz un vai vispār ir ieteicams?

Edited by ry.
Link to comment
Share on other sites

It kā saka, ka pēc trijiem smadzeņu satricinājumiem, cilvēks paliek bišk čau. Bet no personīgās pieredzes, ar 4 neizgulētiem smadzeņu satricinājumiem vēl neesmu palicis stulbs. 3 no viņiem bija tādi minimāli, viens bij tāds nedaudz pasmagāks. Māte - ārste neko nelika dzert, vnk teica lai dienas 3 cenšos normāli izgulēties, netaisīt straujas kustības.. karoče uzvesties mierīgi. Nu tā arī centos darīt, bet, ja nesanāk, tad nav nekas traks. Karoče neuztraucies, pāries pats par sevi, galvenais neej uz klubiem un nelēkā kā traks ;)

Link to comment
Share on other sites

Tā kā man pašam bija tāds gadījums spēšu atbildēt.

Tev vaidzētu iet pārbaudīties , drošības pēc , lai uzzinātu vai ir , vai nav. Ja ir tad noteikti kādas divas nedēļas gultas režīms , pat mazāk. Ja jūti , kad viss pāriet. Alkaolu nav ieteicams lietot. Bet nu tas tev pašam labāk jāzin. Bet labāk būtu ka nelietotu ;) Un ja jau ir tāds nopietns , tad zāles arī jādzer. Un tev ir jāuztaisa analīzes ALAT ( man liekas tā sauca ) Tad tev precīzāk pateiks , ko vari darīt ko nevari. ;)

Ko nevar darīt?

1. Dzert gāzētus dzērienus.

2. Ēst čipšus

3. Sportot

Tās ir tās 3.lietas , ko es nevarēju darīt , kad bija smadzeņu satricinājums. Domāju tev tāpat vaidzētu būt.

Obligāti ko vaig , tas ir svaigs gaiss :)

Edited by ZnT
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...