Jump to content
GIGN Forum

Lvhosting - Mesls - Kūts !


Recommended Posts

lvhostings - Latvijas Counter-Strike hostings !

Cienījamie cilvēki !

Neejat uz šo hostingu lvhosting.lv , jo es pats , pēts vakardienas esmu zaudējis pat pēdējo gramu uzticības pret viņiem :@ .

Šorīt dodoties savā portālā redzu šādu uzrakstu "Seni lanet kırık www.turkishost.com" Headerī protams rakstīts "HACKED" no sākuma domāju wtf ? man kur bija caurums , beigās runājot ar citiem owneriem un pastaigājot pa citām lvhostinga hostētaām lapām atklājās , kad vissi viņa klienti ir uzhakoti :(. Tas ta būtu štrunts , bet mana datubāze ar vissiem topikiem un useriem aizgājusi ;( . Un viss dēļ stulbiem ( Piedodiet par izteicienu ) administratoriem , kas nejēdz kā aizsargāt mūs. Tas jau nav arī viss, viss biežāk tracināja šādas lietas:

Lagi - nu sorry vissu laiku maniem spēlētājiem pings 200-400 :( vissus tik antipings kicko.

Web darbība - Nu ja tā es varu audzēt savu projektu tad nezinu , mans webs labi ja pa dienu darbojās 3-4 h :@.

Servera uptme - Bija teiks 24/7 , bet kad nocrasho tad jāgaida vainu vakars , kad viņi viņu ieslēgs , vai arī vispār neieslēgs :@.

Iepriekš adminus varēja tikai dabūt rokā skypē un reti , telefonu viņi nedeva.

Tagad vienam ir radies telfons kuru viņš dod un za to kad ir kāda problēma vispār necēļ klausuli , kas tas jeptvai par supportu ? 0 ne supports.

Kad rakstu skypē ir tā vainu ignorē vai ko , kad saku kad iešu uz citu hostinu uzreiz atbild, kad prasu kas tā par lietu par tām augstāk minētajām problēmām, saņemu atbildi mēs nezinām viss ir kārtībā. Vai arī gaidiet viss darbosies.

Tas vnk krīt uz nerviem , kāpēc vispār viņus izvēlējos šo miskastes bedri tagad vnk rupji sakot nožēloju , kad visspār ielaidos ar šiem pagrīdes kreisajiem lopiem.

Kā citi pazīstami projekti kas aizvācās uz citu hostingu , viņiem pat pidāvāja atlidi un labākus apstākļus , tikai kad viņi piekrita uz 1 mēnesi nekas nemainījās un cenu topašu noplēsa šie lopi. Kad paziņa aizgāja teica žēl kad aizejat Jūs bijāt pats labākais kliens , mēs drīzumā uzlabosim vissu. To jau sola 3 gadus un cenu samazināt arī 3 gadus.

Tā es šo vissu nebūtu rakstījis , bet šorīt staigājot pa netu nu sorry , mana web lapa pieejama vissiem kam nav slinkums uz 3 klikiem :( :@ . Lapa ko es no 0 kodēju sēdēdams ilgu laiku, kopā ar draugiem. :@ !

Kad sazinājos ar lopu baru neko nevarēja pateikt uzhakoju mūs un viss . Mani pēc kā koderi , klienti , hosteri , neinteresē viņu problēmas , kas mani kompensēs par darbīas pārtraukumiem , pār mājaslapu kas tagad ir pieejama vissiem , kuru pats kodēju ? Loģiski kad neviens.

Tas saucās hostings ? Mesls, apsmiekls vot kā to sauc.

Cilvēki uz nākotnes pieredzi neejat pie viņiem !

Pats tagad gaidu kad uz viena cita hosta būs vieta , tikēr pie viņiem nobāzēšu forumu un intro. Kamēr tur atbrīvosies vieta nāksies kodēt jaunu webu , vismaz zinu kad uz šo Jauno ko šorīt sarunāju mani neuzlauzīs. Jo te cilvēki zina kas un kā .

Iesaku vissiem uz nākotni rūpīgāk izvēlēties sev hostingus , kur hostties ! Nevis ņēmt pagrīdniekus apakšniekus. !

Paldies par uzmanību un lasīšanu.

P.S Pāris cilvēki tica , lai vēršos PTC ( Patērātāju aizsardzības birojā ) un VID ( Valsts ieņēmuma dienestā )

Edited by lvhostings
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

:D

To jau šie zemnieki nozaga no lhc.lv portāla ! Jau iepriekš to redzēju ! Tagad arī jau esmu sācis sarunas ar viņiem un cik izskatās patiešām atsauksmes ir labas 2 topikus zemāk !

Vienkārši tagad esmu pārliecinājies kur ir šķirba iet pie tādiem kreisajiem kā

lvhostings

versus > chill

ebby

un citiem sīkajiem kas nav ne kas !

Tad jau labāk eju maksāju

ROYALHOSTING 15 ls par 1 serveri un zinu kad būs atbildība , drošība , kvalitāte

LHC - 9,68 LS par 1 serveri un arī zinu kad būs atbildība , drošība, kvalitāte un arī vairāk kā supports te ir vairāk palīdz un vienmēr varot brīvi runāt.

Edited by lvhostings
Link to comment
Share on other sites

x) arī jāsak domāt par lhc :|

Nesākat vissu tur līst , tad vel man nebūs vietas , jo nesen par pakalpojumiem samaksāju šai ctts miskastei !

Tomēr lasot to topiku kur bvikli vai kā viņu rakstīja par hostingu kuru izvēlēties esmu sapratis kā arī novērojis , kad neviens nav perfektākākais , bet varu secināt tikai to kad labāk ir iet pie uzņēmuma nekā pie privāt personas , kā bvinkli raksta. Atšķirība liela.

Link to comment
Share on other sites

Tur viņiem ir viss reģistrēts. Nav "SIA" bet "IK" ir gan. Un labākais ir nevis meklēt kādu kas hostē serverus, bet labāk pašam savu kasti paņemt, tad vismaz būs pārliecība, ka nekas nelagos un varēsi likt cik vien grib serverus virsū. :)

Link to comment
Share on other sites

Cik man zināms, lhc vairs nav vietas..

Par lvhostingu esmu dzirdējis jau daudz sūdzību, pats personīgi neesmu saskāries ar lvhostingu un nekad to arī nedarīšu - pašiem jums vajadzēja domāt pirms kādam uzticējāties!

Link to comment
Share on other sites

Nu nezinu vecīt , man viss iet 24/7! Be nekādiem lagiem! Ja nu nets pazūd , bet tad pazūd arī gameriem un vel kādiem tru hostētājiem! UZkakots man aī nekas nebija! Nu jā skatos citur ir! Bet man nau neviena problēma no tevis minētajām! Vienkārši bik centies izpušķot! ;)

Link to comment
Share on other sites

Nekas nav piepušķots ! :lohs:

Nezināju kad pat Sestdienas / Svētdienās lhc atbild uz vaniem un strādā .

Tiko sazvanīju un man piedāvāja kasti no 25-30 ls ar vissu administrēšanu un ļoti daudz labām extrām , kā arī ļoti labiem nosacījumiem.

Kā man teica admini vienmēr uzvanot var ko atrast izdomāt sarunāt ;).

Par lvhostingu skypē ir ļoti lielas diskusījas sākušās.

Link to comment
Share on other sites

LVhosting :superlol: es tur nostāvēju pagājušgad 1 mēnesi,tiešāk samaksāju par 1 mēnesi mans serveris bija on labi ja 1 dienu xDDD suports 0 -100. Nū ja vēl neskaita pingu 100-300 un to ka pēc pirmās nedēļas bija pirmais haks tad viss bija "ok" :muahaha: .Par tiem server krašiem kas grib manuāli tur ieslēgt serveri ņemat bekapu no viņa un metat pa virsu,automatiski ieslēgsies vismaz es tā darīju :superlol: + es uz tā hosta nostāvēju kkur pusgadu vai vairāk,bet biju maksājis tikaj par 1 mēnesi,tas tā.. Beigās pēc kkur pusgada hosts man raksta tu par nākamo mēnesi samaksāji :lolza: "Tu biji pats labākajs klients" es tāds šim nu jā samaksāšu vēlāk pagāja 3 mēneši dabūju jaunu hostu. Pēc pāris dienām atkal ctts man raksta tu par hostu samaksāji,es tāds nea es aizeju no jums. Šis man atbil nu tad es slēdzu serveri ārā,es šim ne vari neslēgt vinš jau kādus 3 mēn off. :superlol:

Nū ja vēl neskaita pingu 100-300 un to ka pēc pirmās ned

Edited by wasabikus
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...