Jump to content
GIGN Forum

Dabiskie Proteīna Kokteiļi


pikaso
 Share

Recommended Posts

Būtu ļoti pateicīgs, ja kāds padalītos pieredzē ar dabiskajiem proteīna un olbaltumvielu kokteiļiem, ko jūs paši esat lietojuši pirms un/vai pēc treniņiem. Respektīvi, kādas sastāvdaļas, kādas proporcijas un tml., kā arī, kā tas ir iedarbojies.

Pavasarī vajadzētu visu ziemas slinkošanu atstrādāt. :)

* Runa nav par muskuļu kačāšanu sporta zālē.

Link to comment
Share on other sites

Cik es skatos youtubā dažādas proteīnu kokteiļu receptes, visur tiek bērts klāt mākslīgais pulveris, vietām pat vairāki pulveri, taču es vēlos šos vitamīnus iegūt no dabīgām lietām, piemēram, olām, siera, banāniem, zemenēm un no dajebkā cita, kas satur proteīnu / olbaltumvielas.

Link to comment
Share on other sites

Būtībā tie pulveri arī ir taisīti dabīgi, no piena sūkalām (jā tām pašām, kuras padlaikos lēja notekā, kad biezpienu taisīja). Piena sūkalas vāra līdz noteiktai temperatūrai un tad kristalizē. Lūk arī viss pulveris. Ok, vēl ir visi tie advancētie pulveri, kuros ir tādi un šitādi vitamīni, bet more or less tie ir iegūti dabīgi.

Un tagad izlasi tās lietas, ko nosauci (olbv. avotus) un izdomā kā to sajaukt ar kaut ko, lai to vispār varētu norīt nedēļu nevemjot.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Sveiki!!!

Es jau kādu laiku apmeklēju sporta zāli,cītīgi cenšos visu darīt, bet ne ķermeņa ne muskuļu masa nepalielinās , nolēmu pameiģināt sākt lielot kādu WHEY proteīnu , daudz lasīju par tiem, ka tie varētu palīdzēt un arī līdz šim neievēroju ko un kā ēdu...! Sakiet lūdzu vai ts palīdzēs manā gadijumā, jo pats par sevi esu kārns kā cālis (1.73 m augums - 63 kg svars)!!!?

Link to comment
Share on other sites

Tur tā lieta , ka ēdu visu kas kustās un nekustās , bez majonēzes un tomātu mērces neko nēedu visur pielieku klāt... daudz ēdu taukainu un treknu pārtiku CEPTU.., puncis tik pa 1 cm paaugās 1 gada laika i viss :( tapēc nezinu ko darīt :(

Link to comment
Share on other sites

Vari pamēģināt geineri no sākuma padzert, nevis parasto proteīna kokteili. Dzer pēc treniņa un pirms gulētiešanas.

Vari blenderī samest klāt kokteilim auzu pārslas , garšai banānu piemest, jo geineris nav tik garšīgs kā parastais proteīna kokteilis, vismaz man negaršo.

Link to comment
Share on other sites

abc, kādu hujņu Tu viņam stāsti?

Gribi normālu ieteikumu? Nevis iztērē naudu koktēļiem, bet vispirms aizej pie normāla dietaloga, lai viņš sastāda ēšanas programmu, saistītu ar augumu,svaru,vielmaiņu, velmēm. 70% no tava effekta būs pareiza ēšana, tikai pārējie 30% dos Tev zāle.

Link to comment
Share on other sites

Hmmm ja P.S man 9 aprīli ir sarunāt aiziet pie dietaloga , savadak ta iedvesma kkur sāk zust ka ej vairāk kā 6 mēneši un pilnīgi bez jebkādām izmaiņām...! :( Tad TEDDY tu saki ka tie pulveri visi prakstiski nederīgi ja ?

Link to comment
Share on other sites

Pulveri Tev dos tikai nedaudz palīdzēs, nebūs tā, ka ēdot tikai pulverus pieņemsies svarā. Pulveris nekad nespēs aizstāt normālas ēdienreizes. + Tavai treniņu programmai jābūt arī indviduāli sastādītai, nevis paņemta kaut kur no interneta,drauga utt. + vingrinājumi ir jāizpilda pareizi, nevis kaut kā, savādāk staigāsi kā daži labi, kuriem plecos ir izauguši ragi :)

Link to comment
Share on other sites

Hmmm skaidrs., tg tik otra galejība ka īsti nezinu te sava apkaimē nevienu tādu labu fitness treneri :( , jo negribas kkā kādam prasīt attālināti , jo nu kā nekā lkm jau tomēr viņiem ar ir jaredz ķermeņa uzbūve u.t.t !!!?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...