Jump to content
GIGN Forum

Dabiskie Proteīna Kokteiļi


pikaso
 Share

Recommended Posts

Ko tieši es pateicu nepareizi? Nekur neteicu, ka ar kokteili var aizstāt ēdienreizi. Dabīgi, ja ēšanai ir milzīga nozīme, no nekā , nekas neaugs.

Pateicu, kalabs veids kā dabūt klāt pàris kg ir geineris. Kad sāku dzert geineri, mēneša laikā klāt dabūju klāt stabilus 5kg, arī rezultāti zālītē uzkāpa.

Lai no tīras partikas dienā uzņemtu nepieciešamo visu, aiziet daudz vairāk naudas nekā papildinot savu uzturu ar olbaltumvielu kokteili

Link to comment
Share on other sites

Jebkurā fitnesa zālē ir treneri, kuri var sastādīt programmu. Tikai rēķinies ar to, ka sākumā visticamāk iedos lohatrona programmu, kuru agrāk varēja nopirkt par 2LS grāmatnīcā(diemžēl es neatceros kā viņa saucās - maziņa plāna gramatiņa). Tādas dod, jo parasti atnāk čallīts, kurš nesaprot ko darīt, bet vnk grib kaut ko darīt, patrenējas divas, trīs nedēļas un pazūd. Neviens tādos negrib ieguldīt laiku, tapēc iedod tādu, lai vismaz ar kaut ko nodarbojas. Lai ķermenis aprod ar kaut ko.

abc, to ka lai sāk ar geineriem, nevis normālu pārtiku, tad tikai lieto klāt papildus brīnumus, ja tādi būs nepieciešami. Loģiski, ka aiziet daudz vairāk naudas, labi un lēti nekas nav :)

Link to comment
Share on other sites

Nu manā jau arī itkā ir bet vel līdz galam nau pabeidzis skolu viņš , un ļoti daudz pašmācībnieku...:( nezinu vai tādiem var uzticēt savu veselību!! Bet liels paldies par padomiem :) Meklēšu variantus kā tikt nākošanjā līmenī:)

Link to comment
Share on other sites

paņem kreatīnu, geineri. attiecīgi dzer daudz ūdeni. ēd 5-6 reizes dienā. ēd tīri. rīsus/griķus/makaronus + vistu, tunci etc. paņem klāt riekstus, kādus 10-15g katrai ēdienreizei(pa dienu), kas tev dos veselīgos taukus. ēd vājpiena biezpienu un auzu pārslas kādu 1h pirms miega, lai uz nakti organisms ir pabarots. Pie auzu pārslām piekod banānu. nav jau nekādas maģijas. geinerī ir daudz kaloriju.. gan proteīns, gan oh.. vienā porcijā mierīgi var būt over 1000 kcal. (tu pat varētu ņemt pusi no ieteicamās dozas, attiecīgi uz kādām 500kcal sākumā) Whey ir vienkārši olbaltumvielas, kas palīdz muskuļiem ātrāk atjaunoties, augt.

edit: es nezinu, kāpēc visvienkāršākais un visefektīvākais līdzeklis aka kreatīns ir tā pārskatītis. paņem vislētāko, kāds ir (jo brends ir pie dirsas, kad runa ir par vienu vielu - kreatīna monohidrātu).. ne tikai spēka vairāk būs, bet arī ūdens vairāk uzkrāsies organismā, izskatīsies lielāks haha

Edited by Oddijs
Link to comment
Share on other sites

Kreatīns laba štelle, slāpes lielas, vairāk dzert gribas treniņa laikā, kas ir ļoti labi. Pats tikai mēnesi padzēru, bet kad dzēru, regulāri treniņa laikā kkādus 4l ūdeni izdzēru

Edited by abcdefuck
Link to comment
Share on other sites

Tad pie vienas sarunas ja tev nav grūti izskaidro man starpību starp geineri un WHEY proteīnu !!!? Sanāk ka geineris ir masai a WHEY bus vairāk muskuļu attīstībai ? pareizi esmu sapratis visu ?!?

Geinerī ir gan olbaltumvielas, gan OH, bet Proķikos pa lielam tikai olbaltumvielas. Pie tava svara neredzu iemeslu ņemt uztura bagātinātājus, jo to, ko tev vajag, mierīgi var uzņemt ar ēdienu. Uztura bagātinātāji domāti tiem, kuriem reāli nav laika ēst, negrib ēst, vai ir jau tā sadzinušies, ka fiziski nevar ar ēdienu uzņemt nepieciešamās Kcal, lai audzētu svaru.

Link to comment
Share on other sites

Nedzer neko. Ja tu 6 menesi trenejies un nav rezultatu, tad tu kaut ko dari nepareizi. Ari superslai pa druskai sak uzaugt gan speka, gan izmera, bet protams leeni. Kad saksi pareizi treneties un zinasi pietiekosi daudz lai pats dotu padomus, nevis prasitu, tad tikai piedoma vai tev vajag papildus kaut ko savam uzturam. Galigi neieteikti sasteigt to pasakumu un dzit masu, ja tu pat nezini ka pareizi treneties. Pec gadiem 15-20 nozelosi. Un nevis ar to ka tev nestaves vai veseliba beigta (ka te visi par steroidiem izsakas), bet gan vnk busi resns jau jauniba uzdzini masu ar pulverisiem un pusmuza vairs negribas katru dienu iet uz zali lai savu masu uzturetu muskulos, nevis taukos.

Link to comment
Share on other sites

...busi resns jau jauniba uzdzini masu ar pulverisiem...

Apskaidro jaunietim, kā atšķirās no pulverīšiem uzņemtie OH, OBV, no caur ēdienu uzņemtajiem, lai pēc gadiem nepaliek resns. Es arī gribu zināt, sabaidīji.

Link to comment
Share on other sites

Es nebaidu. Ar partiku tu lena gara iesi uz prieksu un varbut viena bridi izdomasi ka nevajag vairak. Ar pulveriem tas notiek daudz straujak! Man ir zinami cilveki kas gan ar pulveriem, gan stipri trakam lietam uzdzinusi savulaik masu, un tagad (drusku virs 30) viniem isti nav laika staigat uz zali, bet nakas atrast, jo ka kadus 3 menesus naiziet, ta puncitis ir prieksa, jo vielmaina vairs nav taa un tika sacakareta strauji audzejot svaru. Es nesaku ka tas ir slikti, bet labak dabigi drusku uzdzit un pie 40 gadiem but laba forma ari ipasi netrenejoties, nevis tagad lielam kuilim a velak vnk resnulim. Vari stastit cik gribi ka ari tad trenesies, vai vnk uzlidisi uz kadas dietas, bet nee, taja vecuma cilvekiem prioritates laikam citas un tas ta nenotiek :/

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...