Jump to content
GIGN Forum

Csdm. Acc.


Recommended Posts

Sveiki! Vēlētos lūgt acc uz csdm.gign.lv serveri.!

Man sauc Mārtiņš man ir 17gadi. Dzīvoju Jelgava. tāpēc spēleju vairāk pa vakariem un pa naktīm ,serverī spēleju jau labu laiku tikai , esu mainijis bieži niku ,tagad spelēju ar nick VIPVIP.*

Iemesls kādēļ vēlos iegūt acc ir taas ka vakaros vai pa dienu spēlējos counter strike , vienmēr atradīsies kāds kuram būs čhiti , ( un arii pingeri , spameri , uc. )

Admin pieredze ir, un tieši uz cs.nuke.lv 1gads , tagad vēl minigame.ctts.lv esu vel paāris serveros adminējis ,bet nevaru atereties.

Es vēleties iegūt šadas tiesibas xkick ,xban, xvotemap .

Admini , kas atbalstītu mani varētu būt: A-head , cietiem neesu prasijis viedokli.

Paldies , par uzmaniību! thumbsup.gif

Link to comment
Share on other sites

Īsti nezinu vai tu pratīsi atpazīt čīteri no skillota spēlētāja. Pagaidām tā vien šķiet, ka pieredzes tev praktiski nav nekādas.

Bēēēt, ir zināms, ka uz gign csdm servera vitāli ir vajadzīgi tādi admini, kuri vismaz banos tādus čīterus, kurus atpazīt spēs gandrīz jebkurš. Tāpēc, varbūt, tev varētu dot iespēju padarīt csdm par patīkamāku vietu, kur šaudīties.

Btw, kas ir spameri? Tie spēlētāji, kuri reklamē citus serverus?

Btw2, man jau liekas, ka csdm serverī ir vajadzīga tikai xb komanda. Pārējām vienkārši nav jēgas. Nu, labi, naktīs citreiz votemap noderētu, lai no servera nepazustu tauta, bet tas arī viss. Visi tie slapi, gagi un kicki ir pilnīgi nevajadzīgi.

Edited by SHARp^
Link to comment
Share on other sites

spameri nu jā kas reklame citus serverus utt.

xban xvotemap tie jau ir itkaā vajadzīgi un kick jau arii ja piemēram ping viņam liels, vai lago.!

Nu, bļa, citreiz paskatoties tu domāsi, ka kādam konkrētajam cilvēkam ir čīti, bet varbūt viņš vienkārši ir pieredzējis šāvējs, kuram nedaudz veicas. Tā kā tavam pamatojumam tam, ka spēsi atšķirt čīteri no skillota spēlētāja ir nulles vērtība. Protams ir arī čīti, kurus var uzreiz atšķirt, tad nu ceru, ka tādus čīterus tu vismaz banosi un spēsi kaut nedaudz uzlabot situāciju gign csdm serverī (protams, tādā gadījumā, ja tu vispār dabūsi tiesības, haha).

Runājot par cilvēkiem, kuri reklamē citus serverus. Gribu tikai pateikt to, ka tagad daudzi ļevie ārzemju serveri automātiski spēlētājiem uzbindo tādu huiņu, ka viņi reklamē to serveri. Teiksim tu spēlē kaut kādā smirdīgā leišu serverī un viņš tev automātiski uz "z" , "x" , "c" uzbindo tekstu lietuviešu valodā, kurš reklamē to smirdīgo serveri. Un pret šādiem nelaimīgajiem, kuri iekrituši šādu smirdīgo serveru lamatās, nevajadzētu izturēties īpaši bargi. Ar piecu minūšu banu un rīsonā ierakstītu "sakārto konfigu" , vajadzētu pilnībā pietikt. Šito, btw, vajadzētu zināt visiem adminiem, nevis tikai tev.

Link to comment
Share on other sites

Es nemaz nezinu kapeec taadi ir jabano, es taadiem iemetu zekji tuuplii un lieta beigta!

Edit: Ir, ir SHARp^. Taadi bani nepaliek, mees vinjus nonjemam :)

Edit2: O, piemeers, http://www.gign.lv/ban/44790 tikko nonjeemu. Nesaprotu, kapeec par to reklameeshanu ir jasoda tig bargi. :)

Edited by jonathan
Link to comment
Share on other sites

Nu, man liekas, ka daudziem mirstīgajiem spēlētājiem un adminiem ir izstrādājies tāds kā stereotips, ka tikko kā ieraugot cilvēku, kurš reklamē citu serveri, viņš ir jānahranizē pēc iespējas uz ilgāku laiku. :) Nereti esmu redzējis, ka par cita servera reklāmu, admins uzliek mūžīgo banu. :)

Bet jā, pēc idejas jau arī gags ir līdzēts.

Link to comment
Share on other sites

luudzu admina viedoklis!

padziivojies te ilgaak :yehaa:

csdm pagaidaam ir patstaaviigais admins A-head..domaajams vinjsh tur atrodaas ja ne visu dienu, tad pusi noteikti.

palieku neitraala, bez tiesiibaam :hooray:

Link to comment
Share on other sites

Grey ,tavu viedokli neviens neuzklausis , jo te posto tikai admini, cik es zinu.!

Alise : es jau te dzivoju ilgāku laiku :meele: , A-head nu jā viņš ir bieži bet viņš mēdz arii nepamanīt čiterus. , tāpēc viņam vajag ari kādu palīdzību.!

Link to comment
Share on other sites

Lūdzu topics http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=43877 + demo kur skaisti redzams kā tu nagļakā ar wh un aimu mauc. Paldies ezsity kurš īstajā laikā uzsita sūdzību sadaļā šo topicu par tevi.

Pēc tam kad šeit visi tevi būs nolikuši no kājām līdz ausīm dabūsi arī forumā un webā banu.

+ dāvaniņa no manis, bans visos serveros :thumbsup:

Edited by jerrico
Link to comment
Share on other sites

:D

vienreiz bija jau man par wh un apdirsās :D un tagad vēl aim , ļoti jauki :D

Man pilnīgi prieks par šitādiem adminiem.!

Labāk neraksti vairs nekā un nepadari sevi par vēl lielāku apsmieklu. Priecājies kamēr vēl vari un ieliec vēl 467 smailijus :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...