Jump to content
GIGN Forum

R.i.p. Tf2.gign.lv


Teddy
 Share

Recommended Posts

Ar katru dienu arvien bēdīgāk, retu reizi var normāli uzspēlēt - pilnā serverī. Jau vairāk par nedēļu cenšos gignā noturēt/savākt cilvēkus. Pagaidām bez dižiem panākumiem.. ja arī cilvēki uzrodas, tad pēc vienas,divas maksimums trijām kartēm cilvēki strauji samazinās. Any ideas anyone? Kas notiek? Kur ir faking problēma? Jo es esmu izmēģinājis dažādas metodes lai cilvēki noturētos - katru nākamo karti gandrīz vai jautājot, saucot cilvēkus, kaut cik mēģinot balancēt komandas....

Gribētos dzirdēt jūsu domas par visu šito... Lagi pēdējā laikā nav manīti, komandu nesabalcētība arī neko diži liela nav bijusi. Kapēc cilvēki nerodas un nepaliek! Uzklausīšu jūsu sāpi!

Zemāk statistika no (laikam aizvēstures)-

post-210-1267812920_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mīnusi:

1. Liela daļa playeru ir no tiem, kas kāšot pāris raundus sāk čīkstēt un bēg uz citu serveri... Tad vēl ir daži fragerīši, kas ne pie kādiem apstākļiem nepāries uz otru komandu, lai līdzsvarotu spēli. Piemirsu, ir vēl visādi šarkiji, kuriem vispār ķieģeli sejā iemest gribās.

2. Uz nominate nav iespējams uzlikt mazās mapes ( vismaz naktīs vajadzētu).

3. Maz aktīvu adminu (ok, salīdzinoši maz- kādi 5-6, kas +/- parādās katru dienu).

4. Lielākā daļa spēlētāju ir badwater un citu "oriģinālo" mapju fani.. Pietiek uzlikt ēģipti vai viaduktu un pusserveris pazūd (kas reāli sūkā, jo mapes pa pirmo).

5. Brīžiem seksīgs lagadroms. Vismaz man, lai gan visi reiti ir kārtībā..

6. Pazudis vote pirms mapes maiņas. (nezinu, kā tas iespaido servera apmeklētību, bet man tas galīgi nepatīk :D )

Pagaidām tas arī viss.. laikam..

Nav jau tik traki, ir jau serverim arī kaudze ar plusiem, kas liek iegriezties serverī arī tad, kad spēle notiek 3 vs 3...

edit:

Galīgi piemirsu- trūkst jēdzīga autobalansa... lai piedod worms, bet tas viņa izstrādājums bija diezgan pabaismīgs, a oriģinālais scramble ir tas pats, kas kasīt olas ar grābekli... Ja nav admina serverī, un pieņemot, ka manis minētais punkts nr.1 atbilst patiesībai, tad ir konkrētākais vakars uz ezera...

\\

Edited by bReeTz
Link to comment
Share on other sites

Esmu pamanījis, ka uz Dustbowl'u sarodas pilns serveris. [Tizls novērojums] Bet jā, vakarā ap kādiem 23:00 tauta var teikt ir pazudusi, un parādās tikai nākamajā dienā ap kādiem vieniem [kad dažiem folkiem beidzas stundas].

Kā risināt problēmu - Kā jau teica bReeTz, vajag voti'n'mazās mapes! :)

Link to comment
Share on other sites

Nav mums tik daudz latvijā to tf2 spēlētāju, piemēram kso vismaz puse ir russiani un amīši. Kā nekā cs var nolādēt bezmazvai katrā saitā bet tf2 ir jāpērk. Nu ko es varu ieteikt.

*Kādreiz taču gigns nebija steam only serveris, zinu paliktu botiskāks, bet vismaz cilvēki vairāk būtu un ar citi neietu prom ja būtu kāds nūbs ko nofragot

*Vairāk reklāmu, kautvai gign ziņās uzrakstīt kautko par tf2, lai cilvēki atcerās par tādu lietu, kā nekā forumā te auditorija ir liela.

*tos pašus ārzemniekus vajadzētu kautķā pievilināt

*un man patiktu labāk ja pēc katra raunda būtu autoskramblis, ar kautkādu loģiku protams

*varētu izmēģināt alltalk atstāt ieslēgtu, vismaz jautrība lielāka

*un es nezinu vai tas ir kautkādā veidā saistīts ar serveri vobšem, bet man gigns nerādās favorite listē, vnk pazūd un viss

Link to comment
Share on other sites

teddy, tas, ka tev nav lagi, nenozīmē, ka to nav citiem. Man citreiz mēdz vienkārši noraustīties uz mili sekundi spēle, bet citeim tas lags ir traģiski garš... Parasti pēc tās noraustīšanās daudzi sāk čatā par to bļaut. Kā jau minēju, tautu varētu ieviest, jaunas sabalansētas kartes, kā obscure, freight, labor un dažes vēl, kas jau bija tajā topikā. Tev toreiz teicu, bet tu tur kaut ko raudāji, ka nav pirmajā postā. Tā arī to neuzzināsim tagad vai tas būtu mainījis spēlētāju daudzumu(uz labo pusi). Ā pls, nesāc teikt, ka tur nav linki or smthn... Tur viss bija smuki salikts.

Edited by bullet
Link to comment
Share on other sites

*Vairāk reklāmu, kautvai gign ziņās uzrakstīt kautko par tf2, lai cilvēki atcerās par tādu lietu, kā nekā forumā te auditorija ir liela.

*tos pašus ārzemniekus vajadzētu kautķā pievilināt

*un man patiktu labāk ja pēc katra raunda būtu autoskramblis, ar kautkādu loģiku protams

em, zinu sevi un vēl pāris cilvēkus, kas tieši tevis nosaukto iespējamo risinājumu neesamības dēļ gignā spēlē, proti, te nav ārzemnieku un ir steam only... reklāma gignam??? wtf??

skramblis jau ir, tikai neefektīvs, jo mētā pēc kaut kādiem mistiskiem principiem, kas vismaz man nav saprotami. Ja RED team owno BLUE, esmu tikko pievienojies RED teamam, atmirstu kā spiegs un mani pārmet ar visiem maniem 0 killiem, 0 punktiem... Tajā pašā laikā komandas top čaļiem ir 100 + punkti- loģika?

lol, tikko ar šārkiju 2vatā spēlēju... vot tas jau ir stāvoklis...

Edited by bReeTz
Link to comment
Share on other sites

Ar tiem ārzemniekiem ir kā ir, jo pings paliels. Savākt viņus varētu ar #3 mūviju angliski.

Sastellēs kopā jauno serveri, būs endžija apdeits, visi ies testēt un atkal būs tauta. Pašam šobrīd tf2 bik piegriezies (pirms tam kādu mēnesi vismaz 2h dienā spēlēju).

Link to comment
Share on other sites

Spēles kultūra t.i. mazā spēlētāju daudzumā tiek lietotas 'brutālās' klases, krāti punkti, frontes līnijas atspiešana līdz pretinieka respawn'am! Tādas lietas 'publika' pēdējā laikā piekopj.

Link to comment
Share on other sites

Ienāku pasist kulakā ar heviju, bet visi tādi frageri, ka retais grib kauties preti :D

Man vairāk spēle asocejas ar fun, nevis cik tu dominē no otras komandas, lai gan dažreiz var paspelēt uz uzvaru, bet ne jau visu laiku, kā lielāka daļa skilleru(Nesaukšu vārdos)

Link to comment
Share on other sites

tf2.gign.lv mistiski pazūd no favorītiem, lai gan viss itkā ir kārtībā un caur konsoli piekonektēties var. Un šitā figņa atsmeļ dizegan lielu daļu tautas, jo cilvēks pēc dabas ir ārkārtīgi slinks(pieņemot, ka tā ir izplatīta problēma. Varbūt tas ir tikai man, hvz.)

Edited by knds
Link to comment
Share on other sites

Jūs te nedaudz samurgojāt, mazās kartes ? WTF? 16vs16 spēlēt mazās kartes - smieklīgi. + Mazās kartes tiek liktas rīta pusē un lēnām jau tā tauta savācās, bet tāpat 2h gaidīt un visu laiku koriģēt mapciklu lai tauta noturētos nav normāli.

To bullet: it kā jau es tev steamā uzrakstiju, bet pateikšu velreiz. 30MB kartes likt vilkt 32 spēlētājiem nav normāli + vienīgie bļāvēji par tām kartēm ir tavs klans. Neviens cits nemaz nav bļāvis vai kaut ko teicis. Kartes jau pašas par sevi nav sliktas, reāli uztaisīts jauns granerijs, bet tur ir tik faking daudz iespēju kaut kur nolīst, iežurkot ka vnk ..... gribas. Turklāt, nav arī normāli nosedzami punkti, ja grib normāli nosegt punktu, tad katram nāksies ar pyro stāvēt pie katra punkta. Viņas noteikti varētu ar laiku iekļaut mapciklā, vismaz frightu noteikti, bet ne tagad.

4. Lielākā daļa spēlētāju ir badwater un citu "oriģinālo" mapju fani.. Pietiek uzlikt ēģipti vai viaduktu un pusserveris pazūd (kas reāli sūkā, jo mapes pa pirmo).

Nu nav gluži tā, ēģipte pēdējā laikā ir piesaistijusi spēlētajus, vismaz man ir izdevies ir arī diezgan intresanti paspēlēt, bet ēģiptes 3stage otais punkts ir vnk neieņemams ;) Par viaductu, ok, 16vs16 nav forši spēlēt - baigā gaļa + daudziem ir liels fps kritums. iespējams tādēļ aiziet,nenāk serverī. 6vs6 7vs7 tīri ok spēlējama karte

Link to comment
Share on other sites

Ja es redzu, ka serverī ir 4 cilvēki un kārtējais badwaters, turklāt nav nekādu iespēju dabūt mazāku mapi, es tur iekšā nemaz nelienu. Ja es redzu, ka serverī ir 4 cilvēki, badwaters un iespēja caur rtv dabūt mazo mapi- tā jau ir cita lieta. Elementāri, Vats... Mendelson... Turklāt no rītiem sagaidīt kādu adminu ir diezgan pagrūti, tāpēc jau arī stāv granariji un badlandi bez neviena cilvēka..

Link to comment
Share on other sites

Es pēdējā laikā vispār, cik nu spēlēju, gignam eju garām, jo tur ir kkāda smirdīga pl_ karte. Par pipeline vispār neizteikšos. Riebjas man viņas. Dustbowls vēl ir pieciešams. Ja ir forša karte, es ietu arī, ja tur būtu maz cilvēku, jo man besī spēlēt ar ārzemniekiem, kuri pārsvarā ir daudz lielāki boti par latviešiem.

Ar foršām kartēm es domāju turbīnu, granary, badlands, gpits, fastlane.

Link to comment
Share on other sites

Tas, ka lamerx pagaidām GIGN sit pušu ir skaidrs, jo lamerx ir no-steams un tur botu ir 3/4, ja pat ne vairāk. Cilvēki skrien tur fragzorot, kamēr GIGNs spēj knapi pievākties puspilns. Ārzemnieku pieplūduma nav, līdz ar to arī naktīs serveris tukšo, turpretī KSO tajā laikā amīši, japāņi, brazīļi or w/e spēlē uz nebēdu un serveris tukšs pagaidām ir ļoti reti, no rīta un uz pēcpusdienu amīšus nomaina latvju, krievu, ukraiņu u.t.t spēlētāji un atkal - serveris tukšs nepaliek. GIGNs bez ārzemniekiem arī bija tas, kas mani sākotnēji piesaistīja, bet ko gan var darīt serverī, kurā dustbowls jāspēlē 1v1? Dajoš zināt par GIGN ārzemniekiem ( protams, ja jau jaunais jašiks ir gatavs darboties ) un problēma pamazām atrisināsies. Ja nebūs pilnīgs latviešu serveris, tad lai vismaz serveris ir, nevis tas vienk. stāv pustukšs un aizmirsts.

Link to comment
Share on other sites

Galvenokārt 3 problēmas.

1. Nano kakainais nets un nedaudz pašas kastes lagi.

2. Jobanie frageri, nerādīšu ar pirkstiem, bet paši ir starp ņaudētājiem. Saprotiet, tas ir tāpat kā bizness, ja jūs appišat klientus mazliet, viņi to nemanīs, bet ja paliekat negausīgi un appišat maksimāli, tad klienti nahuj aiziet pie konkurenta; rezultātā jums pašiem 2x sliktāk. Tāpat ar nūbiņiem, jamos drīkst fragot ar mēru, citādi jamie vairs nebūs un nebūs, ko fragot, nevienam.

3. Tādi nelieši kā es, kuri nopērk jaunu kompi un, tā vietā lai spēlētu TF2, spēlē visādas hi-end singleplayer spēles.

Link to comment
Share on other sites

Man vienkārši šķiet, ka nav to tf2 spēlētāju tik daudz, tas arī viss, cs:s serveri tikko uzlika un viņš ir pilnāks par tf2, jo vienkārši to spēli vairāk cilvēku spēlē, tas arī viss.

gign serverī nevajadzētu baigo problēmu meklēt.

Link to comment
Share on other sites

Jā, es ar sāku brīnīties, ka serveris tagad ir pustukšs, nu lab savācas uz vakara pusi kādi 27 cilvēki, bet kādreiz bija visi 32 tad fans ir.

Par kartēm - jaunās kartes (izņemot sawmill) ir foršas, bet nu cilvēki laikam nemainas un turas pie pārbaudītām vērtībām kā badwaters, dusts, turbin, goldrush - tās man liekas ir topa kartes, jo bieži tieši uz tām kartēm sarodas cilvēki.

Bet arī tie lagi, kas ik pa brīdim ir neizturami, tas ir liels mīnuss, bet tā jau viss okey, vnk cilvēki ir tādi. (samērā neloģiski, bet ceru ka sapratīs domu.)

P.S Plugins or smth like that, kur pārmet tagad biežāk pleiyerus uz pretinieku komandu, visu laiku būs jeb tas ir kā testa režīmā?

Link to comment
Share on other sites

Tie lagi kas pa brīdim uzrodas.. nuu, tur neko īpašu nevar darīt, bet it kā ar nākamo nedeļu viņiem ir jāpazūd. Plugins kas balancē ir tikai testa režijumā un vēlāms reportēt ko vaidzētu pielabot.b Domāju, droši šajā pašā topikā par viņa izvirtībām

Link to comment
Share on other sites

runajot par to balancer pluginu nesaprotu peec kaa vins skatas lai parmestu specigaku speletaju! Vinereiz vins taa sametaja ka palika 2 vs 5 un tad jau vairs tiem 2 nebija izredzes!

P.S. tas nav normali -

[balancer] braveheart __ was moved to team Blue for balance.

Player braveheart __ joined team RED

braveheart __ was moved to the other team for game balance

Edited by Baba Tonja
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...