Jump to content
GIGN Forum

Spelu Laiki Csdm Turniram


Hivemind
 Share

Recommended Posts

  • Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

man draugs nesauksi kaads-speelee par naudu

un tici man vinjam naudas ir daudz ...vairaak nekaa es fiziski straadaaju

NOsauc kaut vienu kas LV ar cs pelnitu naudu? :D :D :D

Ir fail jo bija hernja ar laikiem un datumiem, ja tie butu noteikti sakarigi un pasa sakuma, tad viss butu ok! Es par sevi enrunaju un atvainojos, jo netisam viena pasakuma sacakareju kompi un vnk nevaru paspelet tagad!

Link to comment
Share on other sites

Manuprāt cilvēki nesavācās lielākoties tāpēc, ka pirmās grupas spēles notika pēc nedēļas, bet otrās grupas spēlēt tikai pēc divām. Domājot reāli, reti kurš cilvēks iekārto savu laiku 2 vai 3 nedēļas uz priekšu. Domāju, ka šāda bulšita nebūtu, ja abu grupu spēles notiktu tajā pašā nedēļā, kad ir beigusies reģistrēšanās vai ir izlozētas komandas. Protams, tas ir arī atkarīgs no pašiem cilvēkiem, vai viņi pilda/nepilda savus solījumus vai pienākumus.

Link to comment
Share on other sites

Tas jau arо nebыs godоgi, pagaiрajв reizз(оstajв) reize kad bija jвnotiek, tad arо nebija cilvзku, esmu vainоgs? Tad lai tiek finвlв tie, kas ieradвs pirmaja reizз nevis tie, kas ieradвs otrajв reizз. Tas nav reali. :fsckinsad: bпв vispвr nav normвli taisоt darbadienвs, vislabвkais ir svзtdienas, citas dienas normвli sыkв. :slap:

btw; nвkammreiz organizз kвds normвls cilvзks, nevis hiveminds, bпв bыtu normвls organizвtors bыtu cita lieta, zbu.

Edited by pleasure
Link to comment
Share on other sites

Bļed jums tikai dotas 2 iespējas kuras neizmantojāt tapēc nafig ņurdēt. Tie kas bija tie, lai tiek tālāk, a tie kas visam uzmet bobi neierodas un sola yoo 100% būšu tie, lai vispār iet projām. Tie kuri pateica, ka nebūs - malači. A tie čaļi kuri solijās būt nebija ne pirmajā reize, ne arī otrajā. Es piemēram ierados uz abām spēlēm un tas bija fails, bet trešo reizi es točna savu laiku netērēšu šitādam sūdam.

pleasure, Kāpēc tikai tie kas bija pirmajā reizē? Salasīt 10 cilvēkus kas pa abām reizēm bija tā butu godīgāk.

Un tad nākamnedēļ maucam finālā.

Link to comment
Share on other sites

es nepiedalos, vienkārši tā rakstu. ķip, es ierodos pirmaja, bet otraja netieku un mani neņem finālā. ķip no kāda cita, ai nu, idioti neiebrabuks. un kas tev dirsu plēš, splēleju vai nē, čitotu mani diskvalificētu i vsjo.

Link to comment
Share on other sites

jāāāāāāāāāāāāāāāā!

you_fail_002.jpg

es biju otrā daļā, pirmo reizi kad bija jābūt ierados, bet to atcēla, tad nu bija škrobe, ka nedabūja ā forši izšauties, bet uz otrās daļas atkārtoto šitu, netiku, jo biju ieplānojis jau pirmo. bet nekas nenotika. es saprotu, ka es finālā tātad spēlēju?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...