Jump to content
GIGN Forum

Counter Strike 1.6


Muhamed Alli
 Share

Recommended Posts

Tak orginālo "steamoto" cs`u var nopirkt kā disku ar cd-key? man ieprieksējo acc uzlauca un vnk delet acc.

Nu doma ir tapat ka wow`a var nopirkt disku vai taisit acc perkot caur i-banku, vai tapat var cs`am? un ja piem man kads suspend acc vai es ar to pasu key varesu pajaunu taisit?

Link to comment
Share on other sites

Ir tāds teiciens: "Ko muļķim padarīsi...".

Ar to es gribu pateikt to, ka jebkurā gadījumā, ja tu līdīsi apšaubāmās steam saitēs, kas nav steampowered.com (TIEŠI .COM , nevis kaut kādi .cz vai vēl sazin kas), un bāzīsi savus kontaktus visapkārt, tad tev nokačās arī to disku, kas tev stāvēs zem spilvena un varēsi brīnīties, kā viņš tev pazuda.

Tak, ja tev ir vecie konta dati (vai esošie) ar kuriem pirki spēles iepriekš, raksti steam supportam ar visu info, konta lietotājvārdu, bankas kontu, caur kuru pirkts utt. gan tur ir aprakstīts, kas vajadzīgs un ja konts ir nogopīts, tad ātri vien viņu dabūsi atpakaļ.

https://support.steampowered.com/kb_article...=2347-QDFN-4366

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

Saproti, real niggaz ain't gay, tāds THUGZ kā mūsu muhameds, viņš nenodarbojas ar sūdiem. Ja kāds viņam nosper stīma akkauntu viņš ar saviem nigām uztaisa kārtīgu drive-by un problēmas ir atrisinātas.

es domāju, ka geksis vairs nekam netiek klāt, jo guļ ar cauršautu seju savā piemājas mauriņā.

Link to comment
Share on other sites

es domāju, ka geksis vairs nekam netiek klāt, jo guļ ar cauršautu seju savā piemājas mauriņā.

yeah right...

vsp geksis ir baigi forsais cilv un vins nav tads "ai es vinu 100gadi neesu saticis janem jamaina vinam pw" or smt. bet paldies driz tiksu pie jauna steama

Link to comment
Share on other sites

:D mulkis esi tur un jaa pirkut steampowered.com nevis .cz, .net vai hz kur vel

+ pats nepirku pirka geksis no kso.lv un vins datiem vairs natiek klaat. un man support teica ka acc neeksistejot vairs

Pusiit, tu izteikties maaki, vai tev probleemas, kaada slimiiba? Uzraksti normaala veida teikumus, kurus ,citi lasot, var saprast, ko ar to tu esi domaajis. es lasu um man saak saapeet galva no taviem 3 vardu teiukumiem ar nepabeigtu domu.

Steam'am ir supports, kur tu droshi vari griesties ar savu probleemu un meeginaat atguut savu steam acc.

Link to comment
Share on other sites

https://support.steampowered.com/

Mans steam ir pirkts no rokām, nevis pa taisno caur steampowered, bet šā vai tā, es protu lasīt un rokas no dibena neaug, un esmu pasargājis savu kontu no kāda nelabvēļa vai teiksim tā paša čaļa, kam kādu dienu var uznākt černis un viņš to kontu varētu paņemt sev. Pie tam drošība akountam jau kādu laiku ir uzlabota, tikai jāprot lasīt ( lasīt - "lasīt", nevis vienk. izskriet cauri tekstam )

https://support.steampowered.com/kb_article...=1266-OAFV-8478

Nekad, nekur un nekādos apstākļos sava parole akountam nav jāizpauž. Arī savs logins un e-pasts, kā arī e-pasta parole ir jāpatur pie sevis. Nekādos kreisajos saitos, kur rakstīts, ka tu iegūsi bezmaksas spēli, devaisu, hardware vai jebko tamlīdzīgu nav jāvada iekšā nekas, kas varētu apdraudēt tava akounta drošību.

Link to comment
Share on other sites

lol. niga ir drug un mahmeds?

nu nee, vnk tu neseko liidzi, muhameds bija viena topikaa minejis, ka tirgo narkotikas un niks ta vinam muhamed, nav tur nekada saistiiba ar DrugDealer un Mahmed adminiem no gigna, lasiit citigak vajag - Muhamed, Mahmed, atskiriiba ir :P

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...