Jump to content
GIGN Forum

Gign Top10 #3


Oddish
 Share

Recommended Posts

Man visi muviki likās lolīgi. bet "wtf 8th place, who makes this video" bija vnk epic :superlol: keep it up...

Link to comment
Share on other sites

Vēl var piesieties daudzās vietās par valodas lietojumu (5.vieta rustija moments - one more time aizstāt ar once more, 3. vieta Skamija moments - running in straight line aizstāt straight ahead)

Ā un es jūtu ka tikšu izbanots, heh.

tu esi big muļķis un es tev tūlīt pastāstīšu kāpēc

tava angļu valoda un tavi pamatojumi feilo stiprāk nekā tas džeks, kas gribēja ar skeitu uzlekt uz rampas un drausmīgi atsita pautus.

FYI, baba toņa angliski ir baba toņa. Ja tu esi tāds dulburis, ka nezini, ka īpašvārdus angliski izrunā tā kā tie izklausās, tad ej atpakaļ uz ~5 klasi. Tāds sīkums, ka angliski runājošie cilvēki saka baba tonya tāpēc ka ņ viņi pateikt nevar NEVIS tāpēc ka tas ir ANGLISKI.

one more time - once more - tu tiešām esi tāds idiots, ka nesaproti, ka abus var lietot? tas pats par straight line. Kāda huja pēc tu man te bāz savus sinonīmus un stāsti ka tā ir pareizi?

p.s.

tas viss ir ignorējot faktu, ka tikai episks pimpis varētu piepisties pie tādiem sīkumiem cilvēkam, kuram dzimtā nav angļu valoda un kas nevis liek angļu valodas eksāmenu bet faking ierunā tf2 mūviku kaut ko spontāni dzejojot. Un vai ziniet ko, tev tāpat nesanāca atrast neko nepareizi, lai gan es tur simts punkti kaut ko pārteicos, jo angliski man nav bijusi iespēja regulāri runāt kopš vidusskolas.

edit:

runājot par tekstu man šis šķiet, kā jau te rakstīja švakāks par otro mūviku. Nebija arī tik traki kā minority rakstīja, tekstu ierunāju kaut kad jūlijā un tagad kad pēc vairāk kā pusgada pauzes viņu dzirdēju otro reizi, bija pāris vietas kur iesmējos. Īpaši skaists bija stāsts par latviešu valodu un patskaņiem kamēr gmbh fonā nodedzina ~20 cilvēkus.

doubleedit:

ierunāšu arī latviski šosestdien cerams, tam vajadzētu būt daudz labākam :)

Link to comment
Share on other sites

Macho Cool down ! :D neviens tev virsu nebrauc - tie visi ir angļu valodas sīkumi, pakritizēt taču var - tas ir uz labu.Neuztver visu tik nopietni...

Anyway - fragi mums nav izcili (latviešiem), bet video mēs uztaisīt mākam un pasniegt arī... ;) par to arī prieks... Kstace, man personīgi labāk patika #2 - nezinu kāpēc :).Labi ka video sākumā parādijāt kur latvija XD mož kāds beidzot to iegaumēs...

Edited by ImprovisE
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...