Jump to content
GIGN Forum

Lhc Sms


poxa
 Share

Recommended Posts

Vakar lhc mājaslapā ieraudzīju šādu ziņu.

Quote
Cienijamie LHC SMS klienti !

Sakarā ar to kad mēs bijām ntp SIA " Netpoint tehnologies" sms starpnieki , un šis uzņēmums mūs ir nedaudz apkrāpis neizmaksājot par 3 mēnešiem un dzēšot mūsu datus no savas sistēmas apgalvojot kad neesam bijuši viņu klienti. Tad lūgums vērsties par savām sms izmaksām :

Birojs: Kr. Valdemāra iela 149-508, Rīga

Tālruņi: 26435351, 20228842 ( Artūrs )

Skype: dedicated_

E-mail: [email protected]

Paldies par Jūsu sapratni !

Protams es uzreiz aizgāju runāt ar LHC, kurš protams mani sūtīja pie NTP. NTP teica, ka viņi nekādīgi nav saistīti ar LHC tāpēc man ir jarunā ar LHC tālāk. Runāju ar LHC tālāk un tas saka, ka viņi ir tikai starpnieki un izmaksas jākāš no NTP. Es tikai nesaprotu, kāpēc tas ir jādara klientiem, ja tas notika viņu vainas dēļ un jārisina problēma ir viņiem. Par februāri, martu un aprīli (līdz 14. aprīlim) ir sakrāti ~130Ls, kas nemaz nav maza summa. Gribēju pajautāt, ko es varētu darīt lietas labā, lai tās izmaksas es saņemtu?

Link to comment
Share on other sites

SIA "LHC" problēmu varētu atrisināt tiesā pret SIA "Netpoint tehnologies" ar iemeslu ka tika izkrāpta nauda no attiecīgās firmas un respektīvi viņiem būtu jāsedz zaudējumi.

teorētiski runājot par tavu naudu tad to tu atgūsi tikai piekaujot/piedraudot tam SIA "Netpoint tehnologies" vai labāk nodedzinot viņiem pagrabu.

Tākā ja tev nav bijis ar SIA "LHC" līgums tad vari kost galda malā.

Link to comment
Share on other sites

Cienījamie Gign lietotāji !

Es esmu Jānis ( Avolknet ) SIA "LHC" īpašnieks !.

Tikko esmu sazvanījies ar netpoint tehnologies īpašnieku Artūru ( Dedicated ).

Un nonācām pie vienošanās , kad visiem lhc sms klientiem lūgums piezvanīt pa šo talruni 26435351 un sarunāt par sms izmaksām , jo netpoints piekāpās un apņēmās izmaksāt Jums piederošās sms izmaksas. Tākā lūgums zvanīt uz augstāk minēto numuru un sarunāt visu konkrētāk.

Ar cieņu

Jānis

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...