Jump to content
GIGN Forum

Baltic Beach Party 2010


GooD`MeN
 Share

Recommended Posts

  • Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Tatad paslaik laikam liekas, ka bus 2 brivas vietas! Braucam no rigas puses un varam savakt. 8 Ls nemu benzai. Cels garanteti bus forss. Alins, muzika un forsa kompanija masinaa garanteta. Ja kadam ir interese ( zinamam ), tad drosi PM.

Link to comment
Share on other sites

Toč, tikko ielūrēju programmu, vāja, vāja ir tā 4diena, bet nekas, mazās teltis arī labas balītei.

āā, starp citu, varu šodien vēl dabūt (cerams) vip pa 25, ja kādam kas atrodas Liepājā interesē...biļete ir uz visām 3 dienām/naktīm

Link to comment
Share on other sites

Jauki, visu nakti gāza kā no spaiņiem, zibeņi spārdija, ka no gultas laukā brīžam jālec. Logs vaļā vai ciet - vienalga. Kā diez tur tusētājiem gājis? :D Līdz kādiem 9 vai 10 vakarā viss bija forši, vēl saulīte spīdēja un no mākoņiem ne miņas...

Link to comment
Share on other sites

Yooo yoooo yoooo :) Bleeee mani plani ir mainijushies :) iekshaaa tiku pa 2Ls :DD Aizgaju pachekot kas notiek,un she ku re ku ,pienak dzekinsh pa 2viti biljeti nevajag! Saku nav viltota? Nee! Daavai dod shu ieshu iechekot! Vopshem tiku lidz 9tam alum un mochiju majaas! Bleee taaadus zakjus sen nebiju redzeejis! Pzdc kas pa smukaaam beibeeem,teltis piegruuustas lidz ausiim nu savi 7-8k cilveku bija droshi! Tik silts ibim bija! Un Dominix nezinu kuraa krajaa tu dziiivo,bet lietus saakaas tikai p'ec 2:00 ,kad biju jau majas gultinjaaa! Shodien nodoshu ugunjus taa kartigaak pa lielam :) No riiita gan taadi zibenji un perkonji un lietus spainji,un joprojam liiist,tas nozimeee ka buus slapjas smiltis,kas it nemaz nav labi!

Link to comment
Share on other sites

Tiko tik ievelos majas. Ir plusi un ir minusi. Tas saluts kas bija paredzets 00:40 vispar chau. Zveeri normali nogruzija un gachins saka ari baigi velu spelet :( Dabuju no muitas zonas klausities.

p.s cels uz biichu bija da best.

Edited by ry.
Link to comment
Share on other sites

Esmu tagad majas tikai :DD bleeee orkaans pirms sakuma uzrava skatuvi gaisaa,un viss aizkaveejaas pa 4traam stundaam :DD Bet laicinsh pa abam naktiiim bija pefekts! iechilloju nedaudz ar Deadalive un Benchiku,tapat kaa ar HUSEINU un pliko :) Lab eju guleet,kaut ko vairak uzraxtiishu ritaa! man jau saak pietruuukt un gribu veel paaris naktis :D

Link to comment
Share on other sites

Jā, sestdien ap kādiem 12 gāju uz Chilli paēst, ja blakus bija viena čiksa, tad tas biju es.

:D

Eu, Ali, tu gadiejumā negāji uz kkādu lielveikalu ar chili picu iekš tā pie tā olimpiskā centra vakar?

Link to comment
Share on other sites

Njaa pasakums nogaaza no kajam, tie, kas nav dzirdejushi Reiganus un vinu sovu sogad loti daudz ko ir palaidushi garaam :thumbsup:

Laiks isteniba bija ok,iznemot 6dienas vakarpusi, kad 15 minushu laika manuprat nogaaza menesha normu :lolza:

Satikti Liepajnieki, pozitivi iedzeraam, peec tam pozitivi saja saapeet galva :blink:

Paldies Liepajai, tad jau redzees kas notiks talaak ! :mIm:

Link to comment
Share on other sites

jaa bENCHIKAM par REIGANIEM jaapiekriiit droshi! Pirms nekad iisti vinjus nebiju darbiibaa redzeejis,likaas bullshiiits,,bet redzot uz ko vinji ir speejig,tas SHOVINSH vnk nogaazan o kajaam,un tas bija DA BEST kas palicis atminjaaa! UNIKUMS! Lab bleee es joprojam cukaaa! Tas nav normali! Neesmu no 4dien joproajaam nefigaaa atgaajis! afigetj!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...