Jump to content
GIGN Forum

Ko Jūs Vēlaties Redzēt šajā Sadaļā


Recommended Posts

Tātad, ko jūs vēlaties šeit redzēt? Kas man šobrīd ir prātā - topiks kur uzskaitīti visi labākie piedāvājumi (piem istabas, rakeback deali, pamācības etc etc), vajadzētu arī vēl apakšsadaļu blogiem, protams FAQ, ko vēl?

Sakarā ar to, ka ar pokeru saistītie portāli un kaziķi piedāvā dažādas refferal programmas vajadzētu izdomāt vai/kā to atļaut šeit. Mans piedāvājums ir tāds, ka es vai kāds cits piedāvā piedāvā visās istabās un portālos savus linkus un pilnīgi visi ienākumi kas tiek iegūti tiks kautkā kopīgi arī izlietoti, piemēram, kā turnīra balvu fonds.

ktnxbye

Edited by el_Moerto
Link to comment
Share on other sites

Man šķiet, ka tu visu pateicu un nav pie kā piekasīties vai pielikt klāt.

Galvenais ir tavs nosauktais info par tiem populārākajiem pokera saitiem, tā iespējām un tamlīdzīgi. Pamācības, kas iesācējiem būtu svarīgi. Un, pareizi pateici, blogi, ko varētu cept cilvēki, kas, piemēram, grib savu pokera stāstu uzrakstīts, cik zinu, tad šeit jau bija daži rakstīšu, ka tā jau ir viņu ikdiena.

Vēl var uzcept to kā iegūt bonusus, piemēram, par to pašu pokerstrategy saitu. Pokerstāros ir pokera skola, kurā var iegūt interesantus stafus.

Varētu piepalīdzēt saistībā ar pokerstars, bet, šķiet, tur nekā grūta pie tā pokera skolas nav jāpieliek, daži linki, pamācība, kā to izdarīt, un done.

Link to comment
Share on other sites

Ja par pokeru pirmā dzirdēšana vai iepriekš kaut kas tikai tā, pa ausu galam, tad varētu nemaz nezināt, ka ir daudz un dažādi veidi. Pie reizes, ja galvenās atšķirības uzskatāmi aprakstītas, uzreiz cilvēks varētu izdomāt, kas viņam škiet interesantāks. Nu, ja ne izklāstīt, vismaz pieminēt, ka ir vairāki spēles veidi.

Protams, tikai manas domas. ;]

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 11 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...