Jump to content
GIGN Forum

Labākie Piedāvājumi!


Recommended Posts

Bezmaksas starta kapitāli

Pokerstrategy . com piedāvā 50$ + 100$ (bonuss) starta kapitālu kādā no populārākajām istabām pēctam kad pareizi izpildīts tests par kādu no pokera veidiem, pirmstam tiek iedoti materiāli no kuriem mācīties. Šajā portālā atrodamas ļoti labas pamācības kas noderēs gan iesācējiem gan spēlētājiem ar pieredzi, turoties pie šīm stratēģijām tu noteikti būsi uzvarošs spēlētājs! Jo jūs vairāk spēlēsiet jo vairāk strategy punktus iegūsiet, punkti nosaka tavu statusu (bronze, silver,gold etc.), atkarībā no jūsu statusa tiek piedāvāti vairāk materiāli mācībām kā arī daudz citi bonusi.

Kā reģistrēties? Spiežat uz zemāk redzamā banera kas jūs aizvedīs uz pokerstrategy mājaslapu kurā nepieciešams registrēties, pēctam jums tiek piedāvāti pamata mācību materiāli (gan rakstītā gan video formā), izpētiet visus visus materiālus, tad izvēlieties par kuru liksiet testu, iesaku izlasīt/noskatīties video VISMAZ 4 reizes pirms lieciet testu (testu var likt vairākas reizes bet ar lielām pauzēm). Kad tests veiksmīgi izpildīts būs jāizvēlās kurā istabā vēlieties saņemt starta kapitālu, tas ir jūsu ziņā, bet es iesaku fulltilt vai pokerstars, obligāti sekojiet pamācībai kā reģistrēties kādā no istabam lai saņemtu starta kapitālu, ja tas būs nepareizi izdarīts jūs nevarēsiet saņemt starta kapitālu! Pēc kāda no soļiem visticamāk tiks prasīts nosūtīt personapliecinoša dokumenta kopiju/fotogrāfētu bildi. Kad viss iepriekš minētāis ir veiksmīgi izdarīts jūs saņemsiet savus 50$ dolārus savā izvēlētajā pokera istabā.

01-0-1-ps-7ZBxPO.gif?referrer=Moerto

yourpokercash . com šobrīd priekš Latvijā dzīvojošajiem cilvēkiem piedāvā bezmaksas starta kapitālu iekš party poker un Cake poker. Viss kas jādara ir jāreģistrējās mājaslapā (spiest uz banera zemāk) un "jāuploado" pases kopija/fotogrāfēta bilde, tad jārēģistrējās izvēlētajā istabā sekojot pamācībai, ja tas tiks izdarīts nepareizi jums var netikts piešķirts starta kapitāls.

ypc_250x250.gif

Visus jautājumus rakstam šajā topikā! Par visiem ienākumiem (ja tādi vispār būs) no affilate programmām tiks rīkoti turnīri!

* - visi augstāk minētie piedāvājumi attiecas uz personām kas ir sasniegušas 18 gadu vecumu!

Edited by el_Moerto
Link to comment
Share on other sites

:)

Tipisks latvietis, labāk pieregoties bez referāļa, lai tik citam kāds labums netiktu? It kā tev no tā sliktāk paliktu. :blelohs: Uzskatu, ka ir tīri normāls topiks uztaisīts/noformēts, lai varētu vismaz tik daudz kā regoties kaut vai caur viņa referāli.

Link to comment
Share on other sites

Runājot par pokerstrategy - ir bijis tā, ka viņi vienkārši neizdod to 50$ bankrolli? Jo centos uz Everest Pokeru dabūt, tad viņi teica, ka pam param account errors, neesat reģistrējies caur mūsu linku (yeah, right). Tagad mēģināšu uz Full Tilt.

Tādā ziņā - kurš no visiem šitiem poker roomiem ir vislabākais, runājot par naudas izmaksu :)

Link to comment
Share on other sites

Tādā ziņā - kurš no visiem šitiem poker roomiem ir vislabākais, runājot par naudas izmaksu :)

Pirms reģistrējies caur viņu linku, pārliecinies vai cookies ir enabloti un notīri viņus! Tīri tava vaina, ja kaut kas nesanāk.

Edited by jancho
Link to comment
Share on other sites

donkr.com

pokahlv.com

pokeroff.lv

Pats esmu zem pokahlv.com jau gadus 5, kopeejais laimests tur atspoguljots 30,000$ , bet tie ir tikai turniri. Ļoti labs community, katrus 3 mēnešus taisa turnīrums ar balvu fondu 2500ls un pirti utt. Daudz freerolu, katru dienu. Bet viss ir krievu valodā. Donkr.com ir vairāk latviskots saits.

P.S. un jā, labak spēlēt zem referāļiem, tu neko nezaudē, un iegūsti vairāk.

Link to comment
Share on other sites

Kā ir, ja, piemēram, esmu reģistrējies jau Fulltilt'ā, bet gribu piereģistrēties tajā pašā "freepokercashbankroll.com", man nāksies reģistrēties no jauna? jo sanāk, kad es to kodu neievadu pie reģistrācijas?!

Edited by novijas
Link to comment
Share on other sites

nu jaa, bet labak ir pabrīdināt. Man tur accountu ar 2000$ nobloķēja bez brīdinājuma, un teica ka neatdos naudu par multi accountiem. Viņiem vnk ja būs problēmas ar tevi, viņi nešķiros real money jeb play money, labāk pabrīdināt supportu un saglabāt chatu.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...