Jump to content
GIGN Forum

Pokera Turnīrs


Recommended Posts

Labi, tātad es savā galvā sāku jau plānot 1. turnīru, izskatās, ka balvu fonds nāks no manas kabatas (bet būtu forši ja vēl kāds piemestu). Spēle - visticamāk NL holdem fullring, laiks - jūnija beigas - jūlija sākums, vidus. Kurā istabā gribat spēlēt? Cik cilvēki uz sitiena būtu ar mieru piedalīties?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Unibet, Partypoker, Betsafe, Betsson. Betway neiesaku taisīt, tur mūžīgas lažas ar supportu un adminu neatsaucību, Full Tilts man nepatīk, jo turnīru daļa izskatās vienkārši anāla + man liekas, ka tur dīvaini kārtis dalās, ja PokerStars sauc par RiverStars, tad Full tilt vajadzētu par Full Fish saukt. :D

Link to comment
Share on other sites

Tā pamaz cilvēki izskatās, vajadzētu vismaz kādus 30, ko daram? Pasaukt vēl kādu gaļu no malas vai arī tad tikai kādi 15-20 spēlējam?

edit: labi uzrakstīšu šodien pokerstariem un fulltiltam, jānoskaidro cik tas pasākums varētu izmaksāt, ja kāds jau ir rīkojis kautko līdzīgu iepostojiet par izmaksām un to visu procesu organizēšanas.

Edited by el_Moerto
Link to comment
Share on other sites

Kapeec tev jaamet sava naudinja? Piem. katrs uztaisa buyin 5$+0.5$ un speelee ar to savaakushos prize pool. Ongame tiiklaa diezgan viegli sarunaat, jo katraa roomaa ir paziistams supports. Visvieglaak to ir izdariit betsafe, vai luck3. Bet kada ideja tavam turniram? Tu uztaisi savu turniru ar balvas fondu tur 100$ un buyin 0 ?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...