Jump to content
GIGN Forum

Pokera Pirmsākumi


Recommended Posts

Pokera sadaļa ir jauna, un gandrīz neaktīva, kaut kā tas jāizlabo. :thumbsup: Atceros, ka ir bijuši vairāki topiki par "cs pirmsākumiem", kur cilvēki rakstīja memuārus kā sāka spēlēt kontru, bet kapēc gan neuztaisīt tādu topiku, kur cilvēki kuri šeit aktīvi spēlē pokeru neuzrakstītu kā sākā spēlēt pokeru. :thumbsup:

Diezgan interesanta lasāmviela varētu sanākt, pats savējo vēlāk bišķ uzrakstīšu vai arī rīt, šodien nav iedvesmas. :fsckinsad:

Link to comment
Share on other sites

Ok, laikam tad sākšu es.

Sāku spēlēt vienkārši pēc moob.lv dotās akcijas, kad bija jāizpilda tests un 10$ uz haļavu. Ok, vienam čalim bija visas atbildes, aizpildīju, dabuju 10 doļus. Everest Pokerī sāku saprast kā ir spēlēt online. Pirms tam pāris reizes biju spēlējis dzīvē ar draugiem, tā pa prikolu. Vēl pat nezināju kombinācijas stiprumu, tapēc, kā sāku spēlēt fonā bija kāršu kombināciju tabuliņa, pie tam Everestā varēja paturot kursoru uz tavām kārtīm, parādās kāda kombinācija tev sanāk. Tā lēnām, palēnām sāku spēlēt un nu jau ir forši :) Pēc kāda laiciņa jau bija pirmie izņemtie dolīši - 20$ :D

Tagad spēlēju PartyPoker un Full Tilt, lielākais, ko esmu izņēmis ir 65$, bet pašlaik neaizraujos ar ārā ņemšanu, bet gan vēl lielāku pieredzes uzkrāšanu.

Link to comment
Share on other sites

Sāku pokeru spēlēt gadus 5 atpakaļ. Viss sākās ar CS :D

Spēlēju cs vienā komandā, un tad visu laiku viens komandas biedrs nevarēja tikt uz CW, prasiju kapēc? Atbildēja spēlē pokera freerolus. Sagribējās uzzināt visu un iegāju tolaik vienīgajā community pokera pokah.lv. Iemācijos un jau pēc 3 mēnešiem vinnēju savus pirmos 15$. Pēc tā aizgāja ka nekad neesmu taisījis depositu un dzīvoju no pokera tos 5 gadus. Protams toreiz nevinnēju daudz, bet jau 1 gadu pelnu diezgan daudz. Biju pokera štābā, samācījos labāk spēlēt un tagad ir savs štābs no 3 cilvēkiem. :) Esmu laimīgs ka uzzināju par pokeru, jo ir ļoti daudz cilvēki, kuri uzskata to pa kaut kādu laimētavu vnk, veiksmes spēle bez skilliem.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...