Jump to content
GIGN Forum

Ip Maiņa Rūterim


Zorg`s
 Share

Recommended Posts

Sviecināti, man te radās vajadzība pēc IP maiņas rūterim, rūterim vads nāk no modēma pa taisno. Rūteris ir CANYON CNP-WF514A. Nekādi nesanāk nomainīt IP, iepriekšreiz mainīju atslēdzot no elektrības visu, kas iespējams, un brīnumainā kārtā IP nomainījās. Tajā setupā, ko piedāvā caur 192.168.1.1. esmu izskatījies simtreiž cauru, nekā prātīga tur nav.

Help!

Link to comment
Share on other sites

Nu es tā izdarīju uz iepriekšējo nakti, atrāvu gan modēmu, gan rūteri no strāvas, atvienoju visus vadus, bet IP, gan rūterim, gan PC, kas piejūgts pa taisno - tāds pats. Šonakt mēģināšu atkal.

Link to comment
Share on other sites

tā kā tēma ir par ip čeindžu ar rūteri, tad netaisīšu jaunu prasu tepat. Man ir d-link rūteris kautkāds. VIņš ķipa ir tāds, ka varu staigāt ar porķiku pa visu māju un nets būs, neko nespraužot, taču divus citus kompjus esmu piemaucis klāt rūterim nu nejau porķikus, bet stacionāros. Ip nevaru nomainīt wtf?

Link to comment
Share on other sites

Man ir tieši tāds pats rūteris, un tur VAR mainīt MAC adresi. Paskatīšos un labošu postu

Ieej rūtera panelī, tad ej Internet Setup

Tur ir lauks Clone MAC Address:, kur ieraksti, piemēram, kRi doto

Edited by sLIDe
Link to comment
Share on other sites

Kamēr vēl nav aizslēgts - pieņemu, ka Tev ir LTC nets. MAC adrese sniedz info par tīkla kartes ražotāju un vēl šo to, tā kā pameklē netā reālas ( lasi - derīgas ) MAC adreses, jo sarakstot uz muļķi LTC mēdz nedot IP.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...