Jump to content
GIGN Forum

Xnextmap


Recommended Posts

Gribu xnextmapu war3 serverī. Jautāsiet kāpēc? Atbildēšu! Ķipa vislaik nebija vajadzības pēc šīs komandas, bet viens vakars izmainīja visu. Pulkstens ir ap vieniem un, protams, spēlētāju nav tik daudz kā pa dienu. Papildus spēlējam kaut kādu de_cheeateauueaaau 6 pret 6 un nākošā karte sarakstā ir de_prodigy. Būdams baigais frageris, 6 fragi raundā mani neapmierina, gribu ko vairāk. Un, ja nākošā karte ir prodigy, tur nekas nemainīsies. Tāpēc, apspriežoties ar citiem adminiem, kartes beigās uzliku voti uz dd2. Vote nesekmīga. Mēģināju vēl prodigy sākumā, bet arī nesekmīgi. Tā nospēlējām visu prodigy ar ļoti svārstīgu spēlētāju skaitu (6x6, 5x6, 5x5...), kas man gaužām nepatika. Kartes beigās sanāca uzmest dd2, kur nu jau spēlētāju skaits pieauga, un es biju priecīgs. Kurš gan negrib redzēt mani priecīgu? Tāpēc es gribu sev xnextmap tiesības.

Paldies.

Link to comment
Share on other sites

Paldies.

Ko vajag, to vajag. Jo vēlās nakts stundās ar to voti ir tā problemātiski, jo cilvēki nenobalso par karti, uz kuru sanāktu cilvēki un paši notinās. Ja nemaldos es arī tovakar biju online un varu vien piekrist Amnijam par to karšu problēmu nakts stundās.

Edited by Lumpy
Link to comment
Share on other sites

REC amniijam. Pēdējā laikā ļoti bieži manāms serverī, ja jau vēlos vakaros spēlēt vairāk gribas nekā gulēt, tad rekomendēju uz xnextmap. Čalis sakarīgs, sūdus nevārīs. Bet xmap, kas iet kopā ar xnextmap lieto ne tik bieži kā xnextmap. ;)

Edited by miikstais1
Link to comment
Share on other sites

Vispar gandriz visiem vajag nonemt to votemap , jo vienkarshi ienak lowaras un uzmet votemap uz dd2/nuke/inferno kad spelejam kaut kadu piranesi vai kaut ko citu. Reali jau besi shitas chakars , galvenais nospelejot zem feikiem ~2 meneshus ta bija vismaz 2-3 reizes diena.

Uz amniiju tas neattiecas , tapec vinjam var uzmest to xm/xnextmap.

Link to comment
Share on other sites

Uz amniiju tas neattiecas , tapec vinjam var uzmest to xm/xnextmap.

Piekrītu!!negribu nevienu apvainot ,bet bij gadijums ka kads admins ienāk iekšā office (bijam 8vs8 player) viņš uzmet voti uz dd2 (nextmap bija nuke,maybe kludos par map) protams nesabalsoja,un argumentēja savu viedokli ar vārdiem" man šī map nepatīk" pēc neizdevušās votes pameta serveri.

p.s kā esmu agrāk teicis man pašam voti vajag tik pat daudz cik ..... ,jo apmierina map cycle. Izņemot kad maz playeru

Edited by spankyed
Link to comment
Share on other sites

:)

Man arī ļoti tracina gadījumi, kad maina kartes aiz neko darīt. Esmu no tiem, kas spēlē to, kas ir. Manuprāt, derētu izvērtēt votemap nepieciešamību dažiem indivīdiem atsevišķi, ne visiem kopumā. :sparta:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...