Jump to content
GIGN Forum

22.08.10 "fighting Party"


shoryuken
 Share

Recommended Posts

2010. gada 22. augustā Rīgā, jahtu klubā MARINA notiks pasākums ar nosaukumu ?Fighting Party?. Šīs pasākums ir veltīts vietējiem ?fighting? videospēļu žanra sacensību attīstības panākumiem. Par pēdējo gadu Rīgā notika veseli četri ?fighting? spēļu čempionāti. Šoreiz notiks gan turnīri, gan brīva spēlēšana tiem, kuri nav pārāk pārliecināti par saviem spēkiem lai piedalītos turnīros, bet grib uzlabot savas prasmes vai vienkārši labāk iepazīties ar ?fighting? spēļu čempionātu kultūru.

sm3v2r.jpg

Sacensības notiks divās aktuālākās ?fighting? disciplinās ? Super Street Fighter IV un Tekken 6. Šoreiz pirmo vietu ieguvēji, pateicoties sponsoriem, tiks apbalvoti ar naudas balvām ? 50 lati par 1. vietu disciplīnā Tekken 6 un 30 lati par 1. vietu disciplīnā Super Street Fighter IV. Balvu par 1. vietu Tekken 6 sponsorē yup yup, kurš savā laikā organizēja tādus čempionātus ka Riga Goes Fighting 2009 un The Fight For Cake. Savukārt balvu par 1. vietu Super Street Fighter IV sponsorē brīvprātīgs ?fighting? sacensību atbalstītājs Hunks no Daugavpils un šī pasākuma organizētāji.

Paralēli turnīriem uz diviem vai vairākiem atsevišķiem televizoriem un konsolēm notiks freeplay (brīva spēlēšana). Būs pieejamas tādas spēles kā Super vai parastais Street Fighter IV, Tekken 6, Soul Calibur IV un Virtua Fighter 5. Droši vien brīvā spēlēšanā arī būs pieejamas tādas spēles kā Mortal Kombat vs DC Universe, Naruto Ultimate Ninja Storm un BlazBlue: Calamity Trigger.

Vēlams lai dalībnieki ņemtu līdzi savus kontrolierus, taču tas nav obligāti. Būs pieejami adapteri, ar kuru palīdzību var pieslēgt PlayStation2 kontrolierus pie PlayStation3. Brīva spēlēšanas notiks rindas kārtībā. Ja kādam radīsies problēmas vai kādi jautājumi, tad droši sakiet organizatoriem.

Visi oficiālie turnīri notiks pēc ?full double elimination? sistēmas. Tas nozīme ka katrs dalībnieku pāris spēlē līdz viena dalībnieka uzvarai divos matčos. Dalībniekam, kurš zaudē, paliek vēl viena iespēja iziet no zaudētājiem un turpināt dalību turnīrā, ja viņš spēs uzvarēt, spēlējot otro reizi ar kādu citu dalībnieku. Ja tomēr dalībnieks zaudē otro reizi, tad viņš pārtrauc savu dalību turnīrā.

Disciplīnu noteikumi:

Super Street Fighter IV

PS3 spēles versija

Versus Mode vai Arcade Mode, līdz uzvarai 3 raundos, Round Time - 99s. Handycap ? max, Round Select ? Random.

Tekken 6

PS3 spēles versija

Versus vai Arcade Mode, Guard Damage off, 100% Health, Round Time - 60s, līdz uzvarai 3 raundos, Round Select - Random, Item moves - aizliegtas

Cena par piedalīšanos vienā turnīrā ? 3 Ls, divos ? 4 Ls

Cena skatītājiem un tiem, kuri nāks uz freeplay ? 2 Ls

Pasākuma norises vietas koordinātas:

Rīga, jahtu klubs MARINA, Eksporta iela 1A, 7. tramvaja galapunkts, netālu no Andrejsalas

MARINA jahtu kluba un tā apkārtnes fotogrāfijas ir atrodamas šeit:

http://tinypic.com/useralbum.php?ua=b1/kPi...ClEhr8kpg%3D%3D

p1060351.jpg

p1060344.jpg

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...