Jump to content
GIGN Forum

Htc Desire


Liztikz
 Share

Recommended Posts

tātad vēlos uzlikt savam htc desire 2.2 versiju (froyo) bet man nav pieejams tuvumā Wi-Fi un negribas tērēt pusi no sava interneta mēneša ierobežojuma (200mb, negribu 90mb kachaat) man draugs teica ka ier pieejam pievienojot usb un ka'čāt no pc, bet neesmu pārliecināts kā to tieši izdarīt, kur tur ko atslēgt or smth. un varbūt netā ar ir iespēja nokačāt?

Link to comment
Share on other sites

Patīk man šitā sistēma - atnāk Hivmainds ar defaulto diršanu par laukiem un to, ka visi ir stulbi, nozīmējas, ka viņš ir bagātākais čalis ciemā ar savu wannabe iphone4, izprovocē random foruma lietotāju un kurš beigu beigās dabū suspendu? :) Es, protams, nesaku, ka Liztikz nav daunis un ka viņa rakstītais ir kaut kas īpaši gudrs, tomēr salīdzinājumā ar foršāko pilsētnieku 'atrodi draudzeni' čali, velns viņu zin... :)

Link to comment
Share on other sites

:) Es, protams, nesaku, ka Liztikz nav daunis un ka viņa rakstītais ir kaut kas īpaši gudrs, tomēr salīdzinājumā ar foršāko pilsētnieku 'atrodi draudzeni' čali, velns viņu zin... :)

Vēl viens siena vācējs uzradies forumā , no Pļaviņu pļavām ? Peredasts es dzīvoju 21.gs un wifi nav nekāda sevišķa ekstra :unsure: . Runājot par uzdiršanu ar aprzīmējumu " lauki" , to var interpretēt 101 vienā versijā , kā es to biju domājis.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...