Jump to content
GIGN Forum

Let The Flame War Begin


peredasts
 Share

Recommended Posts

Aiziet - kāda ir dzīves jēga? Kurā brīdī cilvēks ir sasniedzis visu un var likt roku pie sirds un teikt - esmu paveicis visu dēļ kā vispār ir bijis vērts dzīvot un censties kaut ko darīt? Vai cilvēks, kas visu mūžu nostrādājis veikalā par pārdevēju ir nodzīvojis dzīvi produktīvāk par alkoholiķi, kurš dzīvo zem egles un kuram ir pilnīgi vienalga par to, ko dara šis pārdevējs?

Link to comment
Share on other sites

Tu gribi dzirdēt viedokļus vai arī vienkārši nodzēries tiki pie pc un izklaidējies?

Divi aspekti :

-Personīgi katram jēga dzīvei ir būt laimīgam, tātad savā ziņā dzīvot bezrūpīgi, bet tāda attieksme nav produktīva sabiedrībai.

-Tavai dzīvei ir tik liela jēga, cik tava eksistence spēj dot sabiedrībai, ja tu sēdi mājās piepisies pie pc visu mūžu, tad tavai dzīvei jēgas nav. :)

Edited by Fake^
Link to comment
Share on other sites

Man liekas, ka dzīves jēga ir nodzīvot to, īstenojot savus jau bērnībā, iecerētos sasniegumus, piemēram, iestāties un pabeigt kādu ļoti laba līmeņa augstskolu, tikt ievēlētam par prezidentu [:superlol:], uztaisīt triple barrell roll u.tml. Domāju, ka visā būtu jāietilpst arī ģimenei.

ou fāk, thiz eez bullshit.

Edited by Banāna Telefons.
Link to comment
Share on other sites

pilnībā piekrītu. tikai - pamatā katram cilvēkam ir jākļūs pa izcilu zinātnieku, cilvēktiesību aizstāvi vai vienkārši staļinu vai hitleru, lai dzīve būtu nozīmīga pasaules mērogā un pasaule zinātu, ka tu eksistēji.

parastais ļautiņš nomirs, paies 10 gadi un neviens nevarēs neko nozīmīgu atcerēties pa viņu izņemot to reizi, kad šis piedzērās tajā balītē un darija to un to...

tākā diemžēl visi nevaram būt hitleri, tad vienīgā jēga ir nodot tālāk savu DNS un nomirt. rest is bullshit made up by us :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Katra cilvēka būtība šajā pasaulē ir nozīmīga, lai kas arī viņš nebūtu. Katrs cilvēks kaut kādā veidā, vairāk vai mazāk iespaido citu cilvēku. Cilvēki ir vienādi, atšķiras TIKAI uztvere. No uztveres ir atkarīga attieksme un pieeja lietām, vēlmes, mērķi un viss pārējais. Ķermenis ir tikai rīks, darbojies ar smadzenēm, liec pamatus savā attīstībā, pilnveido sevi, mīli sevi, uztver lietas mierīgi, maini attieksmi pret nepatīkamo un Tu būsi laimīgs. Padari savu dzīvi par komfortu sev un savai ģimenei. Vot Tev dzīves jēga manā skatījumā.

Link to comment
Share on other sites

Dzīves jēga - kaut ko sasniegt? BIGGEST BULLSHIT I'VE EVER ATE

Atceries, kad tu biji 16 gadus vecs un tev bija tas bullshit darbs, mazgāji traukus vai mašīnas. Darba devējs tev pasaka - "HEJ TAS ŠĶĪVIS IR NETĪRS" . un tu atbildi: "HEJ, EJ SŪKĀ PIMPI" un "ES AIZEJU". un aizej kā pro badass utt.

Tagad tev ir jābučo visiem pakaļas, jo TEV IR VAJADZĪGS DARBS, un jo augstāku rangu tu gribi, jo vairāk pakaļas tev būs jābučo!!!

Augsta augstkola? Iedomājies, ko Tev varētu dot "augstas" augstkolas grāds? STRESAINU DARBU, kura dēļ tev nebūs laika ne dzīvei ne bērniem! Tev nebūs draugu, tikai pakaļas bučojoši, stresaini, nelaimīgi paziņas, vienīgais, ko viņi ar tevi darīs, ir dalīsies savā nelaimē. Un kādu dienu tu pakārsies pie sava durvju roktura, jo tevi izmetīs no darba, tāpēc, ka kāds cits, kurš ir pabeidzis vēl "augstāku" augstskolu, nāks tavā vietā. Karjeras cilvēki ir idioti, kuri palaiž garām tik daudz no vārda "dzīvot" definīcijas.

Neko nedarot un sēžot pie datora, nodzeroties ir pats labākais variants, jo tā sekas ir vismazākbriesmīgas salīdzinājumā ar to, cik ļoti tev dzīvē būs jācieš, jāstreso, jākalpo un jāmirst.

Dzīves jēga neeksistē, tas ir tikai bullshitīgs izdomājums, ilūzija, lai cilvēks, akli ticēdams, gribētu sasniegt kaut ko tadu, kas viņam nemaz nav vajadzīgs. Mana dzīves jēga bija gign slepenās valdības atklāšana. A nekāds labums no tā man nebija, tikai kārtējā citu muguru saduršana...

Edited by Radiators
Link to comment
Share on other sites

Aiziet - kāda ir dzīves jēga? Kurā brīdī cilvēks ir sasniedzis visu un var likt roku pie sirds un teikt - esmu paveicis visu dēļ kā vispār ir bijis vērts dzīvot un censties kaut ko darīt?

Dziives jeega ir radiit peecnaacejus, taapat, ka visiem dzivniekiem zem siis saules.

Link to comment
Share on other sites

Tas, ka biju par šo topiku aizmirsis, laikam liecina par to, ka man tomēr bija padevies labs 6dienas vakars. Hmm.

Kāpēc tev šķiet, ka cilvēks, kurš strādā par pārdevēju un nodzer algu ir pats, citu faktoru un notikumu nepiespiests, izvēlējies sev šādu dzīvi un kāpēc tu domā, ka viņam šīs abas lietas būtu dzīves jēga? Vai tad bērnībā mēs sapņojam par to, ka būsim pārdevēji veikalā un pa virsu tam 24/7 staigāsim apkārt mirkumā? Vai tas tiešām ir tas, ko kādam vecāki māca bērnībā un rāda šādu piemēru jeb pie vainas tomēr ir sabiedrība? Jā, es leju hujņu, man vienkārši nepatika tavs posts. :)

Ja es negribētu dzirdēt viedokļus, vai es būtu rakstījis šo postu? Un nevis nodzēries, bet iedzēris. Jā, 6dienas vakarā zem pāris aliem biju noķēris muldamo un zvaigznēs skatāmo garastāvokli. Labi gan, ka tu nekad nedzer un esi kārtīgs sportisks jaunietis. :)

:)

Tātad, ja es sēžu mājās piepisies pie PC, tirgoju akcijas [valūtu. jebko, kas dod man, manuprāt, tikai personīgo labumu], pelnu baigo piķi [principā kratu kuli neko nedarot], es esmu sliktāks par cilvēku, kas dod sabiedrībai, piemēram, kokmateriālus - visu nedēļu vergo ar zāģi mežā, bet nedzer un vienīgais, ko dara pie datora, ir apkopj savu fermu un audzē zivtiņas draugiem.lv? :hrmmm:

Rusty posts man patika, kaut ko gan gribēju piebilst, bet aizmirsu. :(

Laikam neapmeklēju šo forumu pietiekoši bieži, jo neesmu manījis šīs piecas produktīvās diskusijas par šo tēmu. Katrā ziņā uzveidot profilu ask.fm un par to paziņot forumā ir tieši tikpat jēdzīgi kā uzveidot šeit šādu postu.

:thumbsup: Bet ja cilvēks piedzimst ģimenē, kurā vienīgās vērtības ir 'kurš aizies uz veikalu pēc pudeles', vai būtu pareizi, ja viņš padarīs dzīvi par komfortu savai ģimenei un vienmēr būs tas, kurš ies vai tomēr pareizāk būtu darīt tieši pretējo un riskēt ar konflikta situāciju un cirvi mugurā? :)

Radiators - I hate to say it, but he has a point. :D

Un man laikam ir nedaudz par daudz brīvā laika tieši pirms pusdienlaika. Jāapsver doma pārcelt pusdienlaiku uz pusrītu.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...