Jump to content
GIGN Forum

Itemu Vērtība


RiSKS
 Share

Recommended Posts

Kāds addicts traideris vareetu uztaisiit smuki noformeetu topicu par itemu cenaam un to piestickijot, jo es no vinjaam neko nejeedzu un nemaz nevajag, kameer nesanaak kaads trade.Protams cenas mainaas, tapeec topicu vareetu editot .

Apmeeram vareetu izskatiities

Vintage weapon= Scrap

Scrap=2 weapons

Crate=2scrap

Vintage hat=hat+reclaimed

utt. protams cenas nedaudz preciizaak un protams var arii ar range- Piemeeram

hat=1-4refined

paint=2-3 reclaimed... ideju saprataat, protams ja ir kaads kas to izdariitu.

edit:janci man veidojot topicus full modaa ir spaisies edits tapeec izveidoju un noquickeditoju

Edited by RiSKS
Link to comment
Share on other sites

Nē, ja uzskati ka piestāv, tad viss ok.

Katrā gadījumā neredzu jēgu šādai tabulai. Cenas daudziem itemiem krīt(teiksim nappers,stuntmans), jo sākumā visu domāja bļē jaunā cepure, tad jau ahujenna, bet tagad viņas ir trakoti daudziem. Un parsvarā sīkie(12;13) gadi nodarbojas ar treidošanos. ņemot vērā, ka viņi uz nahaļavu nosaka vērtību un daudzi citi pēc tam to b-shitu turpina.

Manuprāt, treidošana ir vien tāds pussy bullshits(neskaitās, ja tev ir 2vas vienādas cepures)

Edited by ausainis
Link to comment
Share on other sites

āij, tāpēc es jau laicīgi rezervējis esmu vintage veponus :)

pēc 4 gadiem man būs 3 jaunas mašīnas :)

tikko viens čalis man iedeva stainless pot pret 1 refined metālu. sakraftoju ar bonk helmu un dabūju snipers trophy belt, kruta, otra snaipera headwear, kas nesūkā dirsu un viena no retajām ko ir tolks krāsot.

Link to comment
Share on other sites

Šis vintage vārds mani arī vakar tracināja ārā, un nesapratu kā viens vārds var mainīt cepures teorētisko vērtību, ja praktiskā vērtība (izskats) nemainās.

Šodien nepaslinkoju iegāju tildes vārdnīcā un vintage tulkojas kā augsta kvalitāte, kkas līdzīgs antikvariātam... murgs kkāds.

Link to comment
Share on other sites

Es ari nesaprotu.

Nesen meginaju notraidot cepuri ar vienu chali,bet vins man saka ka cepure ir laba,bet nav vintage piemet 1 reclaimed metalu tad mainisim es domaju wtf items nemainas tikai nosaukums un manuprat nebus ta velak visi peksni saks mainit vintage itemus pret hat un vel viskautko vertigu.

Edited by opTim
Link to comment
Share on other sites

Šodien nepaslinkoju iegāju tildes vārdnīcā un vintage tulkojas kā augsta kvalitāte, kkas līdzīgs antikvariātam... murgs kkāds.

aaij, tieši tāpēc, man ir viena no divām VISKRUTĀKAJĀM cepurēm tfā - vintage vintage tylorean.

otra, protams, ir vintage vintage merryweather :)

a kas attiecas uz cilvēkiem, kas uzskata, ka vintage ir kaut kas īpašs, ar viņiem parasti nav jēga treidot, var atrast daudzus kuriem pohuj uz vintage vārdu :) viss atkarīgs no cilvēka. kamoon, es dabūju par 2 refined metal vintage triplers tricorne, demo pirātu cepuri - es pats viņu nemainītu pat pret 4 vai 5 refined metāliem :)

btw čak - tu kļūdies, vintage aitemu kļūs vērtīgāki, jo kļūs daudz retāki :)

Link to comment
Share on other sites

nu principā lielajiem treideriem un kolekcionāriem vērtīgākas ir vintage .... jo ir retākas, man liekas ka vispār šis vintage sūds ir izgudrots lai vecās cepures nezaudētu vērtību - attiecībā pret jaunajām - kuras nāko no supply creatiem only vai poly - vispār treidojoties redzams ka daudzi pārsvarā vēlas tikt vaļā no non-vintage cepurēm mēģinot mainīt viņas 1:1 pret vintage. Bet ja ir vēlēšanās dubūltot savu cepuru skaitu, ja ir daudz vintagi un uz to nosaukumu jums ir vienalga, tad ejiet un atrodiet kurš ņems tavu vintage pa 2 nonvintage cepurēm(pārsvarā vecajām) - ar tādiem ir pilni trade webi , tikai jaatrod.

Edited by andRe
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...