Jump to content
GIGN Forum

Fragmovie


3dziits
 Share

Recommended Posts

  • Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

uubers jau nav vienīgais, kas ir "atzīts" par čīteri. unts arī "ir" čīteris. Pēc lobbija 1. divīzijas čalis ir nodevis demku etf2l adminu ievērībai, lai tie redz skatoties un pētot viņu pēc officiālajām spēlēm. WE ALL CHEAT!

It kā tas nebūtu pats par sevi saprotams, ka fragmūvijā liek tiešām izvēlētus fragus, izlaižot feilīgos momentus un nāves. Aimbots ar raķetēm jau izklausās smieklīgi, lai neteiktu vairāk.

Link to comment
Share on other sites

Daudzi Z-Amerikas,Vecās Eiropas u.c. neizglītotie cilvēki,joprojām domā, ka Latvija ir Krievija.Un tā kā liela daļa officiāli noķerto čīteru ir krievi,tad pašsaprotami ka viņiem A-Eiropieši asociējas ar čīteriem. Tā tas ir un būs.

Link to comment
Share on other sites

Man jau nu patīkas, tākā pašam mīļākā klase ir solijs, būs iemesls patrenēties, tik līdz ubera limenim :D "I wish a fish" Nez kāpēc man lielāku azartu vienmēr spēles spēlējot ir ja ir mērķis kādu apdzīt vai vissmaz turēties viņa līmeni, nevis vnk sēdēt un spēlēt.

Link to comment
Share on other sites

norm fragi, bet nu editingam ieteiktu smooth taisiit nromaalu, jo kad moments nau beigsies un man gribetos paskatiit kas tur noticis piemeram ar soldieru bec dubulta airshota, tu apastaaju smooth un viss.. tas nav interesanti, taa kaa ar gandriiz jebkuru smooth, veel divains moments uz gpit, ilga bezjedziga skraidishana, bet starp fragiem ir izmests kaut kads skraidishanas moments uz 2-3 sekundem pirms skuta fraga ;/ veel ljoti besija parejas no viena momenta uz otro ;/ besiija ka taadu vispar nebija, editinga 0 ;/ KrasuKorekcija un fragi viens pec otras nav editings ;/ parasts fragclip uz 5 minutem, vareetu but interesantaak apstradats ar taadiem fragiem...

ah un overused music is so overused -.-

Edited by mexikan
Link to comment
Share on other sites

lai gan es joprojām neuzskatu, ka ūberam ir aimbots, pārāk pārsteigts par to es nebūtu, redzot to, cik viņš naski izmanto exploitus spēlē. Gan uz kso, gan gigna vakar puisis dabūja banu par skrienošu un vienlaicīgi šaujošu heaviju.

un ja mani atmiņa neviļ, tad tieši viņu banoju no gigna kaut kad agrāk par stikijbaga izmantošanu dustbowla pēdējā daļā.

not cool, man, not cool.

Link to comment
Share on other sites

viena lieta ir to darīt raunda sākumā caur vārtiem - tas lielākoties ir lol un to jebkurš var redzēt, ka pretinieks tā dara, bet pavisam cita lieta to ir darīt kartes bugainajās vietās caur sienām, kur tu vienkārši ej garām un pēkšņi uzsprāgsti un diemžēl es esmu konstatējis, ka tādu vietu ir diezgan daudz gan goldrushā gan dustbowlā un droši vien, ka citās kartēs arī.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...