Jump to content
GIGN Forum

Hlds Un Cpu


Recommended Posts

Sveiki!

Man te ir baigi nopietnā problēma! Tātad es uz savas serverkastes uzturu 7 serverus, kas katru dienu ir pilni, un CPU noslogojums ir nenormāls! Mēs esam izmēģinājuši neskaitāmus kerneļus, hlds ir nooptimizēts līdz pēdējam!

Tapēc griežos pie jums varbūt kāds zinās atbildes!

Noslogojums redzams screen (tas ir kad nav vēl visi pilni):

Serverkaste:

CPU: 2X AMD Opteron DualCore Processor 880 / 2.4Ghz

OS: Gentoo Linux

Kernel: 2.6.36-gentoo-r3

Interneta ātrums : 100Mbs Latvijā | 15Mbs uz ārzemēm

Plzz help

post-9970-1290948919_thumb.jpg

Edited by BadAss
Link to comment
Share on other sites

O vismaz viens iebrauca, ko rakstīju par procesoriem !

tieši tā Divi AMD Opteron Dual Core procesori

Public, CSDM, War3, 2/ZM, BB, JB

Tas itkā būtu sīkums man paziņai ir sūdīgāka kaste, bet vinjam full serveris ēd 13% max

Edited by BadAss
Link to comment
Share on other sites

Tikai serveri pвєejais viss iet super!

Bet ko, lai mana ? Es izmeklзjis visu google, viens saka kernelis viens saka, ka jвliek CentOS, bet konkrзti, kas par problзmu un kв izlabot neviens nezin!

Ро man jau ir 3 serverkaste! Man bij AMD X2 Athlon 2.5Ghz tur CPU noslogojums bij tвds pats 70% kopзjais!, Pзctam nomainоju un Intel DualCore 3Ghz, tur tвds pats variants! Tagat paтзmu 2 jaudоgвku kasti, un atkal nekas nav mainоjies ! psc vnk.

Link to comment
Share on other sites

Pilnīgi iespējams, ka atsevišķi plugini ir pie vainas. Piemēram, dažas Block Wallhack plugina versijas vienas pašas ēda ~20-30% CPU (Intel procesoram). HLG un citi meta plugini var patērēt vairāk resursus nekā servera administrators to vēlētos, kā arī vienkārši nepareiza servera konfigurācija vai lērums pievienoto pluginu var "noēst" CPU.

9.6 GHz ^_^

Link to comment
Share on other sites

Vecīt, tur nav plugini vainīgi :D man paziņai ir 36% plugini uz ZM serveri, viņām 13% max noslogojums uz QuadCore Q96xx

Man neatkarīgi PUB, ZM vai CSDM, situācija ir vienāda, CSDM vispār pluginu nav 70% CPU, ZM ar kādiem 9pluginiem ēd 30% kad ir 22/24. bet kad ir 24/24 tā tas arī aiziet līdz 70% Mēs likām svaigu serveru ar visiem updeitiem, tas pats, pat bez visa amxmodx līdz ko 2 playeri online CPU 7% kur tas ir redzēts ? man vēlvienai paziņai ir majās Windows 7 Ultimate pilns ZM serveris ēd 10% WTF ??? Pats savām acīm reddzēju un redze man nav no tām sliktākajām!

Vai tiešām var būt tā, ka jāliek CentOS ? jo visur par to vien runā, bet nevēlos riskēt, laigan ja nekas nemainās ai tieši otrādāk, paliek sliktāk, var taču visu salikt atpakaļ :/

Link to comment
Share on other sites

Zini ko iesaku tev - uzlikt parametru -pingboost 1 un +sys_ticrate 300 vairāk nav nepieciešams, man situācija ir tāda, ka viens pilns 32 slotu serveris paņem aptuveni 20 % cpu, nezinu kur vaina, uz kastes mierīgi stāv divi serveri, un jā OS ir Windows Server 2003, zinu ka labak būtu likt linux bet jāiztiek ar to kas ir! Ja samazinātu hlds procesiem priority, nesāktos lagi un/vai nepalielinātos pings ? Pašlaiks stāv vainu High vai Realtime

AAA un vēl aizmirsu pateikt ka uz servera ir aptuveni 30 webi, ar to laikam tas viss ir izskaidrojams, laikam pa nakti CPU Usage uz pusi samazinās :D

P.s Serverkaste

Procesors: Intel? Xeon? X3230 (8M Cache, 2.66 GHz, 1066 MHz FSB, Quad-Core)

HDD: 2 x SCSI 15000 RPM 146.8 GB (16 MB Cache)(RAID), 2 x 1 TB 7200 RPM (32MB Cache)(RAID)

RAM: Kingston 2 x 2 GB 667MHZ DDR2 ECC

OS: Windows Server 2003 Enterprise Edition

Edited by Opium_doctor
Link to comment
Share on other sites

NU man HDD ir 60GB / 15000 RPM / 32MB cache

Nu tas ko tu iesaki, nteikšu, ka palīdz, jo... ir nomainīti un konfigurēti neskaitāmi kerneļi tad izmēģināti visi tickrate un pingboosti, pedejais variants ir uzlikt CentOS, jo visi runā, ka tas jau pats par sevi ir nooptimizēts un vislabākais HLDS serveriem, nē nu jāliek un jāskatās nav variantu !

UN 20% uz pilnu 32 slotu serveri ir normāls cipars, jo uz 22 slotu serveru jābūt 13% vidēji!

Edited by BadAss
Link to comment
Share on other sites

Sveiki visiem, pats nedaudz pačekarējot cvarus dabūju normālu CPU Usage - uz war3 serveri 35hp_2 mapē ar 21 spēlētāju taisa usage līdz 10 %, iesaku tev pačekot sv_minupdaterate un sv_maxupdaterate Cvarus, pats uzliku defu (sv_minupdaterate 10 un sv_maxupdaterate 30) un viss tagad ir čikiniekā + pazuda Loss un Choke ;), iepriekš bija sv_maxupdaterate 100, pluss vēl uzliku 500 FPS, tākā tagad ir ok ;) vēl arī atslēdzu daudzu nevajadzīgus pluginus, kopumā varu teikt labi optimzēju serveri ;)

2 P.S ++ Vēl man ir izdevies usage samazināt, uz 26 spēlētājiem CPU Usage bija max 4 %, otrā serverī, uz 18 speletajiem 0-1 % ;)

Edited by Opium_doctor
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

;), iepriekš bija sv_maxupdaterate 100, pluss vēl uzliku 500 FPS, tākā tagad ir ok ;) vēl arī atslēdzu daudzu nevajadzīgus pluginus, kopumā varu teikt labi optimzēju serveri ;)

2 P.S ++ Vēl man ir izdevies usage samazināt, uz 26 spēlētājiem CPU Usage bija max 4 %, otrā serverī, uz 18 speletajiem 0-1 % ;)

omg uz 21 slot tik daudz CPU usage tev rij nu moins man vispar uz 24slot servera max cpu usage ed labi ka 5% uz viena HLDS bet kopuma man ir 4HLDS serveri un visi pilni kad ir tad max man ir kopuma 20% noslogojums un turu uz Personala datora ar sadu procesoru Intel Pentium Dual-Core 2.70Ghz 2.70Ghz E5400 un ram 4gb un visi cs serveri kopuma aar programmam un OS ed 1.5gb kad visi pilni un tie serveri tad izskatas kas jums ir ir konkreti mesli ka jums ir baigie noslogojumi un es izmantoju windows xp 64bit edition SP1

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...