Jump to content
GIGN Forum

Treasure Hunt


AmE
 Share

Recommended Posts

nu šiten jau visi cepures dabūs vienlaicīgi - saxton hale maskām bija laiks kaut kādu nedēļu, kad var vākt - es 9 masku komplektu pārdevu par refined. Tagad es viņu visu kopā droši vien labi ja par reclaimed varētu pārdot - a tā kā to treasure cepuri visi dabūs vienlaicīgi + viņa ir nesmuka, tad es domāju, ka labākajā gadījumā to 2lvl treasure cepuri varēs kādam notirgot un tas arī viss - lai gan viņa visticamāk būs untradeable un tērēt gift wrapu par to šitu nav vērts :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

smuka/nesmuka- ja kāds viņu grib lai somā mētājās, tad būs gatavs maksāt ( protams sākumā cenas viņai nebūs- tāpēc kādā izdevīgā brīdī vari iekabināt savu) ...piem labākais darijums par saxonu man bija , ja nekļūdos 3. dienā dabūju Lid + v. killers kabuto .... tēmēju uz kko līdzīgu arī tagat, bet tad jau manīs kā veiksies.

Link to comment
Share on other sites

lol? es viņu palaidu ar pirmo reizi, hvz kas notika, nokrašojās. nolēmu iebāzt pie launch parametriem -dxlevel 80, palaidu. spēle kaut cik ielādējās un episki uzkārās - mēģināju visas pogu kombinācijas jo baigi negribējās kompi restartēt. kad beigās sapratu, ka kompis tāpat būs jārestartē, restartēju un iečekoju ka esmu dabūjis to ačīvmentu.

nu tāpat kā vakar - 3 no 4.

Link to comment
Share on other sites

darn v2. Tagad ejot spēlē tur prasa izpildīt pāris soļus, trešais no tiem ir ieinstalēt .net frameworku laikam 3.5. a tam man parādās install error un objective kā nav tā nav. Tā laikam ir, ka sēž uz vistas. (os, ne burtiski).

Link to comment
Share on other sites

http://www.bildites.lv/images/m753d8as4ylqb8t7qy36.jpg

ipāši neapdāvinātiem: es prasu kā viņu dabūt, nevis kur var redzēt, vai man viņa ir unlokota! jo ejot tf2 man viņa neizkrīt. :blelohs:

btw- vaidzēja vienkārši pateikt, ka ir jāuzspiež "unlock hat"

Edited by anti jesuz
Link to comment
Share on other sites

Kādam ir informācija vai strādā šāda shēma: ir 5 akčivmenti=> spiežu "Unlock Hat" => ir 1. cepure, ir 15 akčivmenti =>spiežu "Unlock Hat" => ir 2. cepure utt.,kamēr visas trīs? Vai var saņemt tikai vienu cepuri,pirmoreiz nospiežot "Unlock Hat"?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...