Jump to content
GIGN Forum

Suņi Atkal Atslēdza Elektrību..


Tonja
 Share

Recommended Posts

Atkal kārtējo reizi elektriķi atslēdza Koknesē elektrību..

Bija tā- es pat visu redzēju: Atbrauca viņu brigāde, tad no mašīnas izskrēja kaut kāds pimpis[sry par l.m.] bet savādāk viņu nevarēju nosaukt, pieskrēja pie transformātora izrubīja elektrību un paņēma arī līdzi korķus, doma bija aiziet ierubīt elektrību atpakaļ, bet a ja tur kāds auns karājās stabā un cakarējās ap to kabeli, nu tad pizdjec viņam uzreiz uz vietas, ja mēs ierubītu strāvu... :D

Nu un tā sēdējām pie svecītes 3h, kad doma bija čista aiziet un ierubīt to transformātoru, nu bet taču neviens jau nezinātu kas to izdarīja, a mēs pēctam ar lupatiņu visus pirkstu nospiedumus noslaucītu, un CSI nevajadzētu saukt >.<.. Uz LATVENERGO zvanījām 2x reizes un tur teica, ka Koknesē nekādi bojājumi neparādās.. Tātad iznāk, ka elektriķi elektyrību izrubīja pēc savas gribas, nejau pēc mātes dabas gribas... Ganjau kaut kur savam paziņam kaut ko činīja un tāpēc izrubīja.. :D

Nu vot, nonācu pie tāda secinājuma- Vai elektriķi bez nekāda iepriekšēja brīdinājuma var tā vienkārši izslēkt elektrību un +tas, ka maniem vecākiem ir p.s. un bez elektrība neko izdarīt nevar ;( Mums nav pašiem sava ģenerātora un tāpēc būtu spiesti lopus slaukt un barot bez elektrība ar traktoru palīdzību... :unsure:

  • Like 1
  • Downvote 4
Link to comment
Share on other sites

Atbilde uz pirmo: Netaisos pārvākties uz pilsētu, jo mani vecākti tāpat kā es jau 15 gadus dzīvoju laukos un esmu ar to APMIERINĀTS !!! .

Atbilde uz otro: Šī topika jēga ir tāda: Elektriķu pašuzdrīkstēšanās un nesadarbošanās ar šefiem t.i. RīGU ! Cik gan elektriķi ir drosmīgi un riskē ar darbu !

Edited by Tonja
  • Like 1
  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

Bet vispar tiem cilvekiem varetu tagad klaties diezgan plani!

Iedomajaties pashi - tumsh, auksts .. jau cik dienas bez elektribas - mobilajam nosezhas akumulators. Tad kaut kas notiek (ugunsgreks, kads saslimst), a tu esi iestidzis nekuriene un netiec ne uz prieksu ne uz atpakalu.

Domaju, ka bus ari daudz naves gadijumi pec sita notikuma.

Beefs

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Baba Tonja tu esi galīgs daunis , kā var savilkt vadus vai sataisīt kko , ja iet elektrība , protams jaatslēdz ,ko tu zini kurā meža kas saplīsis vai koks uzgāzies.

Vispār ieej transformatorā pārbaudi kas tur notiek , vismaz būs viena priduraka mazāk.

Apskaties kāds ārā laiks , cik daudz sniega un mož sapratīsi.

Edited by SuperS
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Nu un tā sēdējām pie svecītes 3h, kad doma bija čista aiziet un ierubīt to transformātoru, nu bet taču neviens jau nezinātu kas to izdarīja,

kaut ko tik stulbu bieži negadās lasīt

Edited by 665
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Atļaušos piebilst, ka, ja nemaldos, tad Tonja un Baba Tonja ir divi atšķirīgi lietotāji!

mhm...pats skumjaakais fakts ir baba tonja, ka del sitaa feikaa tonjas visi vinu ari uzskatis par dauni ;DD

un par to salidzinasanu es domaju salidzinajuma riiga pret koknesi vai ventspils pret Dagdu, saja gadijuma Koknese un Dagda tiks savestas kartiba pedejas.

  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Da beidz dirst par biksēs pļūtīšanu, tavu viedoki neviens neprasīja, man pohuj kā jau teicu kad un cik ilgi viņam tas niks ir, es neko nēēsmu špikojis un man ir pilnīgi pie dirsas !

DEAR ADMINISTRĀTOR PLEASE ŠAT AP ŽIS TOPIK !

  • Downvote 5
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...