Jump to content
GIGN Forum

Interneta Ātrums


lazda2
 Share

Recommended Posts

Dzīvoju Liepājā, nu labi nē, vienkārši ja būs vajadzība tad izmantošo okartes telefona internetu datorā, tāpēc arī prasu. ZZ bezmaksas netu jau mēnesi izmantoju (bija akcija ja papildina ZZ ar internetbanku, tad mēnesi internets par brīvu) un manām vajadzībām kojās pietika. Šito dabuju saslēdzot telefonu ar datoru caur bluetooth.

Bet joki par Liepāju joprojām labi. Tagad pazīstu bariņu cilvēku no Liepājas.Vajadzēs uzprasīt kā tur īsti viss notiekas. :D

Varēs youtubē kādu video noskatīties? Ar ZZ varēja kādu laiciņu pagaidot noskatīties šo to.

Edited by lazda2
Link to comment
Share on other sites

Tur tak vēl vainu jāpērk vai arī jāīrē viņu modems, jāslēdz līgums uz 24 mēnešiem. Da nu + mož espēc 2 gadi vairs tajās kojās nedzīvošu. Pietam vēl 500Mb. Tas tak nekas nav. Ja es izmantoju to okartes netu, tad tik 25 santīmi dienā, un tas tikai par tām dienām kurās lietoju to netu. Parasti kojās esmu 4 dienas = 1 Ls nedēļā.

Link to comment
Share on other sites

Izzi nets pa 5 lati normals ir bezvadu...

Neiteiktu gan izzi bezvadu netu. Tad jau labāk lmt netu paņemt, biju paņēmis izmēģināt. Lmt netam diezgan sakarīgs ātrums bija tikai par MP spēlēm var aizmirst jo pings ir ~600-900

Lmt nets ar neierobežotu datu apjomu mēnesī ar visiem pribambasiem manuprāt bija 9ls.

Edited by LAVRx
Link to comment
Share on other sites

LMT bezvadnieks ir OK, ja tev ir pieejams 3G! Bez viņa to netu būtu grūti nosaukt par netu. Par kkādām lejupielādēm vari aizmirst, vari bruņoties ar spēcīgu pacietību gaidot, kad ielādēsies visas tev dotās lapas!

Bet nu jā, ja ir 3G pieejams, tad nav par ko diži sūdzēties.

Link to comment
Share on other sites

Vai ar šādu internetu ir iespējams kautko izdarīt, ja vajadzīgs tikai lai sēdētu dr.lv un visādos citādos sū**s un atrastu kko googlē:

(16 Kbs lejupielādei/8 Kbs augšupielādei)

Jaa, HD filmas tik taa vien naaks pa trubu lejaa :thumbsup:

Saaksi draugos rakstiit garas veestules, zinot ka 2stundas buus jaagaida lai atveertos naakamaa jaunaa veestule, un atradinaasies arii no "Sakums" spaidiishanas, varbuut pat pavisam izdzeesiisies no draugiem.lv, tad leenaam kljuusi par viegli aizkaitinaamu neliidzsvarotu psihopaatu ar salokaamu kapli mugursomaa starp graamataam, saaksi dzert visaadus antidepresantus un savu dziivi beigsi beediigi, trakonamaa ar sasietaam rokaam aiz muguras luudzot kurlmeemam un aklam trakajam lai pakasa tev olas. Kaa redzi ilgterminjaa tas neatmaksaajas...

Link to comment
Share on other sites

Mācos LJA (Latvijas Jūras Akadēmija). Kojās ir wireless bet mūsu istabiņā viņu neķer, laikam svina sienas. :) Tur tajā galā nav neviena sakarīga provaidera, tikai kkād boldnet, bet tas riktīgs sūds.

Edited by lazda2
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...