Jump to content
GIGN Forum

Informācija


noCo-
 Share

Recommended Posts

Karoč lieta ir tāda.

Es taisu ZPD un man tikai viena lieta traucē.

Tēma - par STS (Seksuāli Transmisīvās Slimības).

Lieta tāda, ka prakstiski visa informācija ir, aptauja ir, viss, pilnīgi viss jau ir izplānots un praktiski gatavs, tikai ir viena problēma - nekur nav par informācija par STS vēsturi.

Ideālais variants - šī informācija. Orģināli avots ir angļu valodā. Un piedodiet, atvainojiet, bet ar google trainsleiteri, šādu tekstu izveidot sakarīgu, nemainot teikumu būtību, jēgu, nav, manuprāt reāli. Vismaz ne manos spēkos.

Tāpēc man ir jautājums - maybe kāds zin ko dziļāk par šo STS, un varbūt zin, kur var atrast avotus latviski ? Precīzāk par vēsturi. Ideāli būtu mājaslapas informācija, taču ir angliski. :@

Bibliotēkās nekā nav.

Link to comment
Share on other sites

Pirmkārt, izmantojot informāciju no wikipēdijas, pieņemot to par patiesu, vari iebraukt dziļos sūdos. Pie avotiem tad vismaz pieraksti kaut ko no referencēm apakšā.

Otrkārt, kur problēma iztulkot vajadzīgo tekstu, vai atrast kādu, kas palīdz? Ļoti šaubos, ka dzīvo ciemā, kur ne pats, ne kāds cits angļu valodu nerubī tik labi, lai ar, ja ne pats, tad ar vārdnīcas palīdzību nevarētu iztulkot. Nav tas teksts par vēsturi tik sarežģīts.

Edited by icecube
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...