Jump to content
GIGN Forum

Gemcraft:labyrinth


Pieshels
 Share

Recommended Posts

Ir iznākusi jaunākā daļa GemCraft frančīzei.

Pati spēle.

Tātad, tiem flash spēļu cienītājiem, kuri dzīvo mucā bez interneta (es dzirdēju, ka apple drīz izlaidīs iBarrel produktu), GemCraft ir torņu-aizsardzības spēle, kurā ir stratēģiski jānovieto savi uzbrukuma torņi (darbināmi ar dārgakmeņiem), lai nešķīstie monstri neiznīcinātu tavu galveno bāzi/torni/kristālu/u.t.t. Pirmās divas daļas - GemCraft: Chapter 1 un GemCraft: Chapter 0 jau ir ieguvušas savu slavu kā vienas no labākajām tower-defence/strategy flash spēlēm.

Un, pēc ļoti ilgas gaidīšanas un izlaišanas datuma pārcelšanas, ir iznākusi jaunā daļa, kas solās būt vēl aizraujošāka. Bet tas jums jānoskaidro pašiem.

Ja jūs esat reģistrējušies ArmorGames, tad jūsu spēles progress tiek saglabāts AG serverī un ar savu lietotājvārdu varēsiet turpināt piedzīvojumus arī uz citiem dzelžiem.

Let the game begin.

P.S.

Lai jūs nemulsina kaut kādas premium spēles iespējas - spēli var iziet un izbaudīt arī bez jebkādiem premium mēsliem. Tā premium versija ir domāta senajiem šīs spēles dižmāsteriem, kuri viņu pārzina no augšas līdz apakšai.

Edited by Pieshels
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...