Jump to content
GIGN Forum

Soldier Meklē Tīmu ..


minzER
 Share

Recommended Posts

Lābākais variants būtu tev atrast kādu komandu, kura spēlē kādu pcw un atļauj tev pasēdēt spectators un mumblē. paklausīties, paskatīties dzīvajā kas un kā. Kā jau te teica - labak ar letiņiem gan nepinies. Vismaz nespēlē komandā, kur latviski runās. Pats spēlēju ar ārzemniekim komandā. Vispar jau vari uzaicināt mani stīmā doksisthebest. Gan jau uz kādu mixu varēsim pasaukt paskatīties, pamācīties.

Link to comment
Share on other sites

Es jums pastāstīšu stāstu par kādu parastu, nedaudz naivu puisi no Latgales.

Viss sākās ar to, ka viņš iegādājās no skata pavisam nevainīgu multeņtēlu spēli no ļaunuma un mantkārības tvaikiem. Jau no pirmajiem spēlē pavadītajiem mirkļiem viņš saprata, ka šī spēle ne tuvu neatbilst viņa gaidītajiem varavīkšņu un puķu kalniem, diemžēl viņu tur sagaidīja tikai asinis un zarnas. Šādi skati mēdz atstāt neizdzēšamu iespaidu jau uz nobriedušiem cilvēkim, bet minētais puisis tāds nebija - viņš bija no Latgales. Atliek tikai minēt, kas norisinājās viņa prātā. Visu, ko es zinu, ir tas, ka viņš mainījās.

Viņš kļuva apsēsts ar domu kļūt par labāko spēlētāju. Šādu izdevību viņš saskatīja jaunizveidotā spēles grupējumā ar nosaukumu NROP, no sākuma cilvēki tur šķita pavisam jauki, viņam tur patika, bet viss mainījās pēc viņu pirmās kopējās cīņas. Tā kā puisis dzīvoja Latgalē, viņa pieslēgums pasaules zirnekļu tīklam bija ļoti apšaubāmas kvalitātes, jāpiemin arī tas, ka sava naivuma un citu labās attieksmes dēļ puisis bija pieņēmis, ka ir grupējuma galva. Ak, kas par kļūdu! Pēc grupējuma neveiksmes kaujā viss tika novelts uz jaunpieņemto biedru - viņš tika nežēlīgi un bezatbildīgi izmests no grupējuma jau pirmajā dienā. Kādi mēs bijām muļķi! Ja vien mēs būtu nojautuši, kas tam sekos!

Puisis, spēlēs samaitāts, zvērēja atriebību. Viņš nozvērējās pats sev izveidot jaunu, daudz spēcīgāku apvienību. Viņš to arī izdarīja! Tas izraisīja neiedomājama mēroga naidu viņa pretiniekos un bijušajos grupējuma biedros! Tā kā šie cilvēki bija pavisam zaļi un neattīstījušies, vienīgais, ko viņi varēja iesākt, bija savu naidu pavērst mutiskos apvainojumos. "Tu esi adoptēts!" "Tu esi aborta atlieka!" viņi kliedza, paši baudīdami savu nepārspējamo "attapību".

Puisi tas sagrāva! Viņš sāka ciest vienu neveiksmi pēc otras, vajāts ar naidpilniem saucieniem. Viņš bija spiests nomainīt vārdu, diemžēl viņš nebija rēķinājies ar to, ka viņa inaidnieki, sajutuši svaigu asiņu garšu, būs kļuvuši tik apsēsti ar viņu un būs viņu atklājuši. Viņš atmeta savu sapni, kļūt par labāko spēlētāju pasaulē! Kādēļ?! Viņš vienkārši to vairs nevarēja izturēt.

Pagāja laiks, nesaskaņas tika aizmirstas, beidzot pēc gadu desmitiem puisis juta, ka var atgriesties spēlē. Ak, kas par prieku viņu pārņēma, kad viņš redzēja, kā attēlā parādās "klients sūta datus", jūs pat nevarat iedomāties. Tomēr labākais tikai sekoja, spēle bija mainījusies, bija nākuši daudz un dažādi krāsaini aksesuāri, spožākas ainavas un draudzīgāki cilvēki, atmiņā viņam atausa tie varavīkšņu kalni, kurus viņš bija gaidījis pirmajā reizē.

Šī sajūta, kad tu iegūsti savā īpašumā savu pirmo burvīgo cepuri! Ak, kas par prieku, kas par absolūtu laimi! Viņam vajadzēja vēl! Pēc laika viņš vairs nevarēja apstāties, viņš rausa un rausa, lielījās un lielījās. Viņš ieguva uzmanību. Par nelaimi jāsaka, ka viņš ieguva uzmanību arī no saviem mūžsenajiem ienaidniekiem. Auskti sviedri pārskrēja pār puiša muguru, kad viņš apjauta, ko ir izdarījis - viņš bija pamodinājis aizmigušo sūdu kalnu. Viss - apvainojumi, izsmiešana, krāpšana - atsākās, šoreiz daudz lielākos mērogos. Viņš mēģināja cīnīties pretī ar tiem pašiem līdzekļiem, bet viņa dvēselē bija pārāk daudz labā. Kulminācija tam visam bija viltus pielūdzēju grupas izveidošana, jau pirmajās dienās tajā pievienojās simtiem tūkstošu biedru. Puisis bija šokā: "Par ko? Kādēļ mani ienīst tik daudzi? Ak, pasaule, ko nodarījis tev esmu es?" Tik liels atbalstītāju pulks, naidpilnajos spēlētājos iedvesa jaunu sparu. Tas bija par daudz, viens cilvēks nevar ko tādu pārciest, tas nav spēkā nevienam. Vesela armija, kas izkliedz apvainojumus un ķengas, barota tikai ar naidu un atkritumiem. Viena laba dvēsele ir par vāju, lai tam stātos pretī.

Vismaz tā nodomāja viņš, sienot virvi ap savu kaklu. Dusi mierā, draugs! Tu netiksi aizmirsts...

Ursis :D

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...