Jump to content
GIGN Forum

Modern Warfare 3


rusty
 Share

Recommended Posts

Vismaz visus video ielinko.

Bet ja par MW3 klājas runa, tad pagaidīšu gameplay viģikus (multiplayer it īpaši) un tad izlemšu pirkt vai nepirkt. Ja būs labs, tad šogad laikam būšu PC geimeru bariņā. :)

Link to comment
Share on other sites

ĀĀĀĀĀ, BF un MW2 fanboys, best fanboys.

Mani nekad nav īsti aizgrābušas BF spēles, bet tas laikam tāpēc, ka nekad īsti nav bijis dators, lai spēlētu labas grafikas spēles. Un uz konsoles es nopirku COD pirmo un pie tā arī paliku.

Tagad ir plāns tikt pie iMac, tad arī varēs gan BF3, gan MW3 iečekot.

Man gan liekas, ka šoreiz BF3 varētu būt labāks, jo jauniem developeriem ir daudz lielāka iespēja kaut ko sapist spēles izveides procesā kā tiem, kas to jau ir darījuši gadu pēc gada.

Link to comment
Share on other sites

es gribētu abus, bet drošvien price tag dēļ nāksies izvēlēties vienu.

domāju, ka varētu BC3 šoreiz, jo black ops man zajebal bij ar to sūda dzinēju...kr4 vel atkarīgs, kas mazāk resursus rij un vai varēšu portatīvo samainīt un tikšu pie 4kodoliem.

P.S nahuj gignam ir twitter poga postiem?

Link to comment
Share on other sites

BF ir vienmēr bijis teamplay spēle... CoDs savukārt - Spray'n'Pray... Tādēļ arī spēlētāju kontingents vienmēr bijis vecāks BFā nevis CoDā... it īpaši ja runa gāja par CW. Un tājā pašā BFā 14-15 gadīgi skilleri saprata ka nekas nespīd, pirka čītus, banoja paši sevi un gāja prom...

Link to comment
Share on other sites

jo black ops man zajebal bij ar to sūda dzinēju...

MW3 būs uz MW2 engine. Es Black Ops paspēlēju apmēram 10 stundas, jo tas lags un glitchiness reāli izveda no pacietības. Bet MW2 dzinējs bija vienkārši odziņa. :)

Cerams, ka jaunā studija(s) nesapisīs viņu kaut kā.

Link to comment
Share on other sites

Es personīgi uzskatu ,ka vienīgā daļa no visām, kuru patiešām var spelet @ MP ir MW... 2. jau bija parkomercializēts un black ops... vienkārši nav komentāru... tur jebkurš sīcis ,kas piesēžas pie PC var paņemt visu komandu :D

Link to comment
Share on other sites

Vot to gan es nezināju, ka vienādi engine bija.

Bet nu ir vienāds vai nav, tas ko Treyarch ar viņu izdarīja gan WAW, gan BO ir kaut kas nepareizs, jo game flow galīgi nebija tāds kā COD4 un MW2.

Link to comment
Share on other sites

Black Ops - heavily modified waw engine.

MW2 - IW engine 4.0

Es gan teiktu, ka abām spēlēm nav viens un tas pats engine. Kamēr pamatā ir tas pats id-tech 3, abas kompānijas (Treyarch un IW) iet savu ceļu.

Katru gadu ir jauns cod, značit katrai kompānijai ir 2 gadi savam codam. Kad 2008. iznāca WAW, Treyarch jau tad sāka strādāt pie BO. IW ar savu jauno engine (IW 4.0) nāca klajā 2009. ar MW2. Principā, Treyarch jau daļu no BO bija sākuši veidot un ja viņi izvēlētos IW 4.0 paņemt, tad nāktos pārkodēt jau iesākto darbu un to viņi nevarētu darīt jo zaudētu jau tā mazo laiku.

IW Engine Road map @IW: COD2 -> MW -> MW2 -> MW3

IW Engine Road map @Treyarch: *takes MW engine* -> modifies it and creates WAW -> modifies the engine even more and creates BO

Tākā teikt, ka endžaini abiem geimiem ir vienādi - garām.

All you need is here: http://en.wikipedia.org/wiki/IW_engine

Un piedirst šito topiku ar BF3 gan nevajadzētu, visiem ir skaidrs, ka BF3 būs kaut kas kruts ar FB 2.0. Bet citiem vienkārši patīk vienkāršais gameplays no COD.

Edited by conrad
Link to comment
Share on other sites

Ok, hardcore geimeri bor1ng. Oj, nē - b0r1ng.

Es gan neesmu CIETS spēlmanis, bet man patika gan MW1, gan MW2. :) gan dēļ gameplay, gan dēļ story, lai cik tas banāls nebūtu.

Link to comment
Share on other sites

Godīgi teikšu, man ir BC2, MW1, MW2, Black ops un tā tālāk, un nevienā neesmu spēlējis singleplayer... ja godīgi - tad Mw2 ir forša tīri izdauzīties pa pubiem, ne vairāk... pats tur dabūju pēdējo prestižu :D

Link to comment
Share on other sites

pēc piratizētā BO singla pamēģināšanas man ir pārgājusi jebkāda vēlme MW3 pat piratizēt, tāds sūds tas bija. nu jā protams BF3 gaidu. bet reāli pats saprotu, ka tur nebūs visas tās fīčas kurām tur vajadzētu būt (4 klases 6 vietā?) + balanss pirms pirmajiem patchiem noteikti būs sapists (BF2 reāli darbojošais AA nav bijis pat pēc visiem patchiem).

Link to comment
Share on other sites

es ceru, ka mw3 iemācīsies no BC2 sound design. tai spēlē skaņa bij tāda odziņa :) sen kopš spēlēju, bet velaizvien galvā ir skaņas no tā, kad angārā šaudijos. :)

IMHO, MW prot vienu lietu riktīgi labi - veidot SP kampaņas. visas bijušas krutas. kad nebij nets vel ievilkts rīgā, man liekas, ka es MW2 sp izgāju kādas 7 reizes. :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...