Jump to content
GIGN Forum

Modern Warfare 3


rusty
 Share

Recommended Posts

Domaju ka beta paradis cik labi vilks. Diemzhel par MW3 mani mac sahubas, jo jau Black Ops bija parabzts lidz malam. Man bail iedomaties ko vinji uztaisis MW3 lai nelagotu un butu spelejams.

MW3 un BO nav uz tā paša dziņa. Kamēr BO vajag quad proci, tikmēr MW2 pietiek ar dual. MW3 gan jau nebūs citādāk, IW engine > BO (waw modified engine) in performance ;d

Edited by conrad
Link to comment
Share on other sites

Geeez. Visi codi ir veIdoti uz quake3arena dzineja, dazhadas taa modifikacIjas. Prieksh genijiem kuri nevar to saprast izskadroshu, ka tas ir tas pats, kas meginat tuuneet mashinu liekot lielaku motoru. Pirmas paris reizes viss ok, bet velak viss sak iet greizi

Link to comment
Share on other sites

Nu un, ka balstīts uz quake dziņa? Tjipa automātiski uzreiz SUX ASS? Valves Source dzinis arī balstīts uz quake dziņa un par to neviens nesūdzas? Stop with the Battlefield bullshit already :/ fkin fanboy

Edited by conrad
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Stupidity is strong in this one. Es runaju par to, ka vinii megina izpiest visu no dzineja kas ir morali novecojis. Tas bija skaidrs peec black ops, kad vinjsh bija tik parbazts, ka lagoja uz high end sistemam pat, kaut gan bija sava laika visoptimizetakais. Un source engina ir tikai dalja no koda, jo vairums fizikas ir veidots uz Havok pamata.

Link to comment
Share on other sites

Aaaaaa.. BO lagoja taapeec, ka vinjsh bija paarbaazts ar visaadiem suudiem? Aha, obligaati.

Un tas ir tikai normaali, ka meegjina izspiest no dzinja maximaali daudz. Vinji njem tik daudz, lai uz konsoleem buutu stabils 60fps. Kas attiecas uz PC - chalji kaut kur pusceljaa nolohojaas vai par optimizaaciju vispaar nedomaaja. Performance nav nekaada sakara ar to cik traki speele ir paarbaazta.

Tev uz ekraana var atrasties 1 helis un speele lagot.. var atrasties 5 helji un speele nelagot. Viss atkariigs kaadas metodes izmanto lai optimizeetu speeli un vinjas ir dahujaa.

Un man joprojaam patiik kaa tu noliec COD un nepadodies un neej prom no shiis diskusijas. Tas, ka BF3 un FB2 ir iespaidiigs - to jau visi ir sapratushi, bet tev pasham ir jaasaak saprast, ka COD un BF nevajadzeetu saliidzinaat. Tas, ka tev patiik lielas mapes, tanki un citi suudi, nenoziimee, ka kaadam citam tas pats patiik. BF ir daudz gruutaaka speele un tur nevar prosta ielekt iekshaa un saakt domineet. Ne katrs ir hardcore geimeris, citi uzspeelee geimus tik nedeeljas nogalees un vinjiem pilniibaa pietiek ar COD vienkaarshiibu, kuraa var ielekt un shaut ar ierochiem kuriem ir minimaals recoils.

Taakaa kad buusi sapratis to, tad mozh beigsi bashot CODu un vaaksies prom no shii topika ar savu BF3. D: Un ja tev interesee - tad es pats kapaaju codus un bfus un man nekaadas probleemas nav ar abaam speeleem. Abas speeleeju droshi un kapaaju arii BF3 Alphu, kura bija kruta. Bet atshkjiriibaa no tevis, man smadzenes nav izskalotas ar BF.

So.. : as long as it's fun, fuck graphics, engine or any other shit. ALL THAT MATTERS IS FUN, RIGHT?

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ak dievs, viņiem joprojām ir tie paši cod4 šrifti. Kas mainijies? Kartes un perki. Dzinejs - quake engine. Fuck yeah. Ja cilvēki šo reāli pērk, tad viņi ir idioti.

JĀ CILVĒKI IR IDIOTI, JO GRIB SPĒLĒT SPĒLES UN IZKLAIDĒTIES.

BĻE TĀDI LOHI VIŅI IR, NE? PIZGJETS.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Tu esi daunis. Vienā maisā liekams ar Dj Stay, Anti Depresantu un citiem bezviedokļa foruma piedirsējiem.

Ja neredzi manā postā sarkasmu, vari nemaz neatbildēt, jo tavs viedoklis, kā visiem, man neinteresē un man personīgi ir žēl laika, ko pavadu lasot tavus postus.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Ja jau tā padomā, kāpēc pirkt mw3 ja var spelēt black ops, mw2 vai to pašu mw? Grafikas ziņā atšķirības praktiski nav. Vienīgais ka katrā daļā ir over 9000 jaunu perku un unlocku.

Un jeyna, beidz tik obviously troļļot :D

Link to comment
Share on other sites

Jauns storijs, jauni perki, jaunas multiplayer mapes, jauns game mode.

+ Vel onlaina vairak cilveku ir jaunai spelei.

Vel, blegj, iemeslus vajag, lai pirktu?

Beidz but tads fanbojs. Jau paris menesus atpakal to teicu.

Link to comment
Share on other sites

Jeyna, ir divu tipu spēles. Labas, un tās, no kurām spiež naudu. Tas, ka mw3 ir naudas spiešanas šablons ir acīmredzami. Tu runā par par papildinājumiem. Bet kas ir jauns? Simtreiz iziets citās spēlēs storilains par terroristiem vai uzbrūkošiiem krieviem? Grafika kas jau tajā pašā BO tika izgfiezta uzmaksimumu un netika ne velna nooptimizēta? Tik pat lineāras kartes cs 1.6 platumā? Ja tu to uzskati par "jaunumu" tad man ir tevis žēl.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...