Jump to content
GIGN Forum

Modern Warfare 3


rusty
 Share

Recommended Posts

Līdz ar MW3 iznākšanu, esmu nolēmis atteikties no turpmākās cod sērijas spēļu iegādes savā kolekcijā. Līdz šim, esmu bijis uzticīgs cod piekritējs un atbalstītājs. Manā īpašumā ir pilnīgi visas (legālās) CoD relīzes, sākot ar pašu pirmo Call of Duty, līdz pat šim Money Wastingam 3. Vienmēr esmu uzskatījis, ka labas spēles ir jāpērk, tādējādi atbalstot spēles ražotājus, lai tie arī turpmāk radītu kvalitatīvus produktus, un vienlīdz gūstot full experience of the game (MP, nobugs, nocrashes, utt.). Bet nu šis(mw3) ir vienkārši tāds astojs, ka tālāk jau nav kur. Es saprotu, ka neko diži jaunu un oriģinālu šajā spēļu sērijā neizdomāt, par cik MW3 jau ir devītā (9!!!!) CoD daļa. Bet pie grafikas taču varēja piestrādāt, lai spēle būtu patiešām baudāma. Grafika atbilst 2007 gada spēlēm, kad izlaida pirmo cod MW. Šis gan ir tikai mans subjektīvais viedoklis un es nekādā ziņā necešos nomelnot šo spēli un atrunat Jūs no tās iegādes. Šī negatīvā nostāja, patiesībā ir radusies spēlējot otru lielo grandu, kurš arī nesen iznāca - BF3. Lūk šo es saprotu - čaļi strādājuši vairākus gadus, lai radītu jaunu engine Frostbite 2 un tas ir fakin' awesome. Jautājums, kāpēc Infinity Ward nespēj (varbūt negrib) radīt jaunu dzini?! Varbūt viņu lielais uznāciens būs ar CoD 10 daļas iznākšanu?! Es pat spēju iedomāties, kādu cenu viņi iekruķis MW4 :D

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

man teica, ka bišk labāk kā mw2. un mw2 prasija ļoti mazus resursus un izskatijās/izskatās baigi ok.

btw. dzirdu tikai labas atsauksmes pa sp. nav nekas half ass'd kā bf3.

I think you have "Alice in Wonderland" syndrome.

Edited by blindmind
Link to comment
Share on other sites

pa mw mp neko nezinu. nevaru pa to komentēt. :) mp arī neinteresē mani tik ļoti. survival mode un spec ops ir labākās lietas tur. spēlējot mw2 co-op misijas bij lielākais funs kāds bijis tai spēlē.

kapēc žēl? man šajos šūteros SP šķiet diezgan svarīgs un pagaidām bijis diezgan kruts.. pietam mw atkal ķip ir misija kā pirmajā mw černobiļa bij :)

Link to comment
Share on other sites

Kas tad tur tāds ir? ja jau tā ēka tur iederas, kāpēc gan lai viņu tur neiebāstu? Nebūtu viens čalis pamanijis, tad pārējie ar nemaz neko tādu nezinātu. Ko ta neviens nedirš par valvi, ka viņi savus HL2 propus (visādi radiotori, skapji etc) sabāza citās savās spēlēs un epizodēs? Gan jau kāda cita kompānija arī tā dara ar savām spēlēm, bet tākā šis tak ir CoD, tad jau heitot ir stilīgi par visu. :)

Link to comment
Share on other sites

COD MW3 - 2011 gada spēle uz 99 gada modificēta līdz nelabumam dzinēja ar nekādiem jauninājumiem, tiem pašiem šriftiem, tiem pašiem ieročiem, nekādu fiziku, P2P spēles sistēmu un iespējams ar kaut cik (nvaru spriest jo praktiski jebkurš SP izņemot ko baigi labu liekas....slikts) spēlējamu SP. VAU! 2011 gadā... Apsveicami. Es tiiko nospēlēju veselu stundu MW3 uz pazīstamā ACC.... TAS IR TAS PATS BO, KAS BIJA TAS PATS MW2, KAS BIJA TAS PATS MW! So fucking obvious. Ši nav jauna spēle, tas ir kaut kāds addons vai booster paks... vai arī mods. Suaciet to kā gribat - bet TĀ NAV JAUNA SPĒLE!

  • Like 2
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Nevajag jau sevi atkārtot desmito reizi, visiem sen ir aizgājis, ka tev besī COD ārā. Nejau tu esi vienīgais, kas saprot to, ka viņi maļ uz riņķi vienu un to pašu spēli.

http://imgur.com/a/G2865#12 tas par to, kā visi šausminās, ka iekš MW3 ir ēka no MW1. laikam jāpārdod BF3, jo kā gan ko tādu var spēlēt, kur ēkas ir no iepriekšējās daļas? :( Bet nu, viņi vismaz izveidoja jaunu dzini

Edited by SelfDestruct
Link to comment
Share on other sites

Nu sāksim ar to ka tas viss ir pārmodelēts uz cita dziņa... Vismaz

DZINIS DZINIS DZINIS DZINIS DZINIS DZINIS DZINIS DZINIS DZINIS DZINIS DZINIS DZINIS DZINIS DZINIS DZINIS DZINIS DZINIS DZINIS DZINIS DZINIS DZINIS DZINIS DZINIS DZINIS DZINIS DZINIS DZINIS DZINIS DZINIS DZINIS DZINIS DZINIS EJ NAHUJ

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Izspēlēju SP. Sākums līdz vidum ir foršs action. Man kā ne-baigam MW sērijas fanam pat šķita jautrs bojeviks. Uz beigām gan jau totāls zabejs bija spēlēt. Nebūtu nemaz pabeidzis, ja neinteresētu, kas notiek story ziņā.

Link to comment
Share on other sites

tiko uz veterān aizpēlēju līdz āfrikas misijas sākumam :)

to pataupīši vēlākam, pa cik dzirdu, ka baigi laba. tagat jāiet gulēt :)

pagaidām sp - vecais labais mw, tieši tāds kā gribēju :) pietam ar ļoti ok grafiku velk uz mana portatīvā ;)

bet jūtu, ka viņa varētu būt diezgan smukāka, ja ietu uz max settingiem man.

Link to comment
Share on other sites

kei. tiko pabeidzu uz veterānu. 6h20 min bij.

bļa, man tā patika misija lidmašīnā. tāpat kā inception. :)

SP šķita ok. afrikas misija nebij ne tuvu tik izbaudāma kā pirmā mw černobiļa kā arī pārējais bij diezgan vienveidīgs, bet pa vidu bij vairākas foršas odziņas. ja būtu balles jāliek tad mby kāds 6.5 vai 7/10 pa sp, kas ir ok vienam vakaram kā šodien.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...