Mūzikas Lejuplāde
Started by Mullter^, Jun 18 2011 18:35
8 replies to this topic
Posted 18 June 2011 - 18:35
Kur Jūs lejuplādējat mūziku?
Meklēju search enginu, kur varētu lejuplādēt mūziku labā kvalitātē. (320kbps)
Meklēju search enginu, kur varētu lejuplādēt mūziku labā kvalitātē. (320kbps)
Posted 18 June 2011 - 18:45
No yt. Video/skaņas hd kvalitātē. Protams, ar download helperi- mozillas pluginu.
Posted 18 June 2011 - 19:00
kept, on 18 June 2011 - 18:45, said:
No yt. Video/skaņas hd kvalitātē. Protams, ar download helperi- mozillas pluginu.
Tā arī es līdz šim esmu darījis, taču tas ir diezgan ilgs process, kamēr aizpildu informāciju par katru dziesmu (izpildītājs; albūms; gads umt.)
Tagad mēģinu atrast saitu, kurā dziesmas var ātri atrast, lejuplādēt augstā kvalitātē + būtu jau visa informācija par dziesmu.
Posted 18 June 2011 - 19:57
Mullter^, on 18 June 2011 - 19:00, said:
Tā arī es līdz šim esmu darījis, taču tas ir diezgan ilgs process, kamēr aizpildu informāciju par katru dziesmu (izpildītājs; albūms; gads umt.)
Tagad mēģinu atrast saitu, kurā dziesmas var ātri atrast, lejuplādēt augstā kvalitātē + būtu jau visa informācija par dziesmu.
Priekš kam tev tik detalizēti visu vajag? Nepietiek ar dziesmas izpildītāju un darba nosaukumu? Nav nekāds garš process. Vismaz ne man.
Posted 18 June 2011 - 20:18
kept, on 18 June 2011 - 19:57, said:
Priekš kam tev tik detalizēti visu vajag? Nepietiek ar dziesmas izpildītāju un darba nosaukumu? Nav nekāds garš process. Vismaz ne man. 
Parasti rakstu dziesmas nosaukumu, izpildītāju, albūmu un albūma artwork'u (lai smuki izskatas)
Starpcitu, kā lai reģistrē DownloadHelper'u?
Bez reģistrācijas nevar nokonvertēt uz MP3.
Posted 18 June 2011 - 20:26
var meginat http://abmp3.com/
[ girl and bikini ]
audi for dalbaeobs
the reason, why i hate indian's
ps. visiem maniem nīdējiem un dirsā līdējiem sveiciens ar pirkstiem vidējiem!
audi for dalbaeobs
the reason, why i hate indian's
ps. visiem maniem nīdējiem un dirsā līdējiem sveiciens ar pirkstiem vidējiem!
Posted 19 June 2011 - 19:32
priekš atsevišķām dziesmām un albumiem izmantoju www.filestube.com
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users