Jump to content
GIGN Forum

League Of Legends


~ jeyna ~
 Share

Recommended Posts

Izskatas ka saku redzet gaismu tunelja gala, bet neesmu par to vel parliecinats :D Esmu tagad pie 1150 elo un ap to grozos, un seit dzive jau izskatas rozainaka ka 200 elo zemak bija, lai gan tapat iet patraki.

Tikko parsmejos par savejiem un pectam par enemy, tie pieradija ka pastav elo hell. Mums calis notrollo un panjem ad carry mida (graves), lidz ar to mums visa komanda ir AD. Un uzminat kas notiek? Mes uzvaram jo enemy komanda neviens necensas pirkt armour, kur nu vel thormail :D Im lovin it...

Tikko vnk izvilku komandu un aizgaja mums spele. Es ar garen top, jo calis neticeja ka varu nokounterot ww. Nu hu snim, parsitu ww farma konkreti, bet rezultats 0-4, jo enemy alistar ganko izcili. Komandas rezultats pec mirkla 1-17 mes zaudam. Un tad viss aizgaja. Alis vairs nespeja nogankot, es saku vilkt, pie reizes mf sabarojas. Beigas mums uzvara un es rez izvelku 11-4-14 :) Reti sanak izvilkt norakstitu speli, jo junglers rammus un supps sona mums nebija ipasi pateicigi.

Edited by ManuVietuIenjemRegistretais
Link to comment
Share on other sites

nu vispar jau ad carry vidu nav trollju piks..

kad bija veca meta , tieshi ad carry gaaja viduu! :)

p.s explosive, es dabuju keyu ! Speele ir vienkarshi ideala, cik bishki neiebraucu upgreidu sistema :S

Edited by hwan
Link to comment
Share on other sites

man likties, ka League of Legends ir sevi pierādījusi, kā paliekoša vērtība un World of Warcraft, kā iznīcis mēsls. Būtu tā kā pēdējais laiks pievienot LoL, kā permanentu spēli! Cerams, kāds mods šito lasa/spēlē. Ja nē - tad iesaku.

Link to comment
Share on other sites

tev tagad vienam topikam savu sadaļu?? Un beidz heitot wowu, pats senāk biji diehard fans. Jā wows ir pārvērtis savu mērķa auditoriju uz 7 gadīgām meitenēm, bet cik gadus tas bija top mmo? Tāpat lols agri vai vēlu, bet mirs.

Link to comment
Share on other sites

tev tagad vienam topikam savu sadaļu?? Un beidz heitot wowu, pats senāk biji diehard fans. Jā wows ir pārvērtis savu mērķa auditoriju uz 7 gadīgām meitenēm, bet cik gadus tas bija top mmo? Tāpat lols agri vai vēlu, bet mirs.

Šis un vēl piebildīšu, ka WoW vēlaizvien ir top MMO. Kurš vēl MMO ir noturējies ilgāk par 2 gadiem bez masīva krituma subscriberu skaitā un nav pārvācies uz F2P modeli?

Vienīgais, kas nāk prātā ir EVE Online, bet tur subscriberu skaits ir ĻOTI atšķirīgs tam, kas vēlaizvien ir WoWam.

Interesanti vai jaunajam Blizzard MMO būs kaut uz pusi tik garas kājas kā WoWam mūsdienu F2P idillē.

Bet tas viss ir milzīgs offtopiks. Ejiet labāk izbaudīt Boostu. :)

Un mersij, es ceru, ka tu neesi nomiris. Es tiešām ceru, ka tu neesi miris. Kaut kur grāvī. Bez galvas.

Lūdzu, lūdzu.. ak, jel, lūdzu dod ziņu.

Link to comment
Share on other sites

Shitas IP boosts realu veiksmi man atnesa :)

Vnk 8 ranked uvaras pec kartas un tad nesen viens twitch visu izbojaja. Nepietiek ar to ka man jau besi twitch ad carry, vins vel 22 min laika bija dabujis 0-9, bet mes nepadevamies, jo mida mums karthus bija 8-0 un man ar rezultats 0-0-10, mums bija tikai jauztraucas par enemy urgot kurs bija dabujis 11-0 bez jebkadam emocijam. Bija iespeja zvilkt, ja irelia butu gajusi uz dmg, ka mes ludzam, bet vina aizgaja full tank. Nu vot ir rezultats, karthus vienigais dmg taisa. Es supp/tanky skarners, twitch booti + phantoms, irelia full tank un rezultata nekada. Biju cereji uz tik smalku speli un panakumu no tadiem mesliem, bet nekaa.

Toties nakamo speli atkal labi nospelejam un atguvu savus paris zaudetos elo, lidz ar to beidzot esmu ticis plusos ar ranked spelem (ja nekludos +7) un elo arii jau ir 1219 :)... Ta ka turpinu kapt.

Link to comment
Share on other sites

Pantheonam jungle build ups and skilli tiesi tapat ka top iet... Bet man gan neliekas vins jedzigs junglers, kaut kaa stipri leeni vinam tas iet. Pantheonu es pielidzinatu ww, junglot var, bet tops ir daudz daudz labaaks. Man kaut kaa visatrak junglus sanak iztirit ar mundo un udyr, bet visefektivak gankot ar skarner un alistar. Shyvanna, amumu un rammus laikam galigi sak izkrit no jungling chariem, jo tos vairs neviens nebano un ari ipasi nenem, un ja panjem, nofeilo. Btw cik speleju ar skarneru, nu nevaru iedomaties kas spetu mani counterjunglot un pasam ari nekadu problemu ar nevienu nav. Vieniga iespeja varetu but ar shaco (ko es pats izmantoju), pec blue aiziet pie enemy red, salikt krumos 3 kastites un nonest enemy, bet pret to pilnigi visi ir bezspecigi.

Link to comment
Share on other sites

shyv, amu un rammusam ir vajadziigs kas? tie kas no aizmugureejaa sola sauca "normaals tiims" pareizi, kaa arii tie, kuri sauca "laiks", tiem arii ir taisniiba. iznjemot shyv, kurai ir labi ganki saakot jau no otraa levelja, paareejie divi saak normaali gankot mid game laikaa. tas ir arii iemesls kaapeec es nespeeleeju ar nasus low elo - laiks lai uzfaarmotos ir vajadziigs paaraak ilgs. un low elo kaa ir zinaams nav taada lieta kaa safe farming oo nee nee, pretiniekam ir par 20 creep score vairaak, vajag nedaudz riskeet un meegjnaat vinju atspiest. tad nomirt un saakt veco "ganks i need ganks" dziesmu, taapeec, ka nespeej mieriigi faarmot leinaa, jo iedomaajies tikai pretinieks traucee :) esmu jau iemaaciijies taadus ignoreet un samierinaaties ar zaudeejumu - nespeej leinot, nav ko speeleet rankedus :)

Link to comment
Share on other sites

Mirkli kad jau domaju ka idiotu paliek mazak, man tiek veseli 4. Es panjemu shaco. Kr4 viss notiekas, es tik jungloju, jo nav ko gankot. Un tad visi lane sak mirt non stop. Protams kas izskan no viniem? "SHaco ur noob, 0 ganks and I got ganked 3 times." "Shaco is best ganker and u cant gank noob" utt. Tas nekas ka cali visu laiku savus lane piespiez pie tower :D Protams es nespeju pat farmoties, un nevienu killu dabut pateicoties viniem. + supports cv spaida bot lane tikai, nevis kur es paludzu lai varetu counterjunglot. AIi murgs, kandriz tiku +1250, lai redzetu elo, un 2 speles zaudetas :/

Link to comment
Share on other sites

Nu shaco ir tads chempions... vajag vienmer izmantot iespeju , ja taada ir.

p.s man besi shaco... totaals gamebreakin chempions, ja vispar nav pieredzes pret vinju, ka spelet.

Edited by hwan
Link to comment
Share on other sites

Ielogojos šodien iekš Gign foruma pēc ilgākiem laikiem un skatos, ka cilvēki šeit arī LOL spēlē, esmu tagad arī aizrāvies nedaudz.

spēlēju eu-east ar niku Kitlers.

runājot par Shaco, čempions ir jautrs, bet diezgan liels sūds, early ganking ir specīgi, ja tiek daudz killi, tad mid game ir labs, bet late game diezgan vārgs, ja spēle jau ir sasniegusi savu 30to minūti, tad shaco paliek diezgan nederīgs, jo damage ir mazs.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...