Jump to content
GIGN Forum

Dilemma!


joJO^
 Share

Recommended Posts

Chau!

Gribēju pajautāt ar cerībām,ka kāds gan jau zinās,kas ir kas!

Stāsts ir par smēķēšanu,karoč jau daudzus gadus velku dūmu un pagaidām arī netaisos atmest(saku tāpēc,lai kāds gudrītis neiesaka man tagad atmest jo tas ir slikti utt.),bet nesen iedomājos par uztinamo tabaku,vai kā viņu tur sauc,kur nopērk tabaku,sapilda-sarullē un vel velns zin ko!Zinu,ka ir visādi varianti,bet tikai tādā svētdienas līmenī!Man interesētu dikti kāda lietotāja novērojumi un pieredze,kas ir lētāks un vai rezultāts ir tāds pats,jo nav jēgas it kā ietaupit,ja reāli beigās nosmoļī vēl vairāk!Ikdienā pīpoju Winston zilo,tādas lētā gala cigaretes,bet kā ir tā ir,aiziet ~15 cig. dienā,hvz cik mēnesī sanāk,slinkums skaitit,gan jau ap 30ls!Ble palags sanāca,bet jautājums ir tāds-Vai sanāk lētāk un ar tādu pašu effektu pirkt tinamo tabaku vai nē?

P.s Iztiksim bez "Ej uz veikalu,tur visu izskaidros utt." un ari no Rus cigaretes nepērku un nepirkšu!

Paldies! :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Tā,

pats lietoju tādu verķi, kur atver iepilda tabaku, uzliek galā čaulīti ( ar filtru ), aiztaisa, uzvelk un ir cigarete ar filtru.

No vienas tabakas paciņas ( 24g laikam vai cik tur ir ) sanāca ~40 cigaretes.

paka maksāja ~2Ls ( 1Ls uz paciņu cigarešu )

aparāts - http://img.alibaba.com/photo/425808440/Cigarette_filler_tobacco_rolling_machine.jpg

@kRi - man arī tā sākumā bija, bet kad piešaujas, tad neviena vairs neizbojājas.

tagad gan istabā stāv arī manuāli tinamais ( bļe cik labi skan :D )

uz tāda ar vienu 24g paciņu var uztaisīt ~80 cigaretes vismaz. bet tās ir mazākas ( bet ir tāda lieta, ka tādu uzpīpējis, tik un tā jūties uzpīpējis, lai gan mazāk pīpēji - veselīgāk un izdevīgāk )

aparāts - http://img.alibaba.com/photo/51510922/Cigarette_Roller_Machine.jpg

80 cīgas = 2Ls = 50sant uz paciņu

Edited by DoubleT
Link to comment
Share on other sites

Tinamā tabaka rullē. Pēc viņās pat skatīties negribās uz to sūdu, kas iekšā parastajās cīgās. Viena paciņa normālas tinamās ( Mac Baren vai Harvest) ir ap četriem latiem. Kad pīpēju diezgan aktīvi, tad paciņa pietika apmēram uz nedēļu. Vēl vajag tinamo (ap 3Ls) un papīrus (50 gab. 25. sant), kā arī filtrus (100 gab, ogles - 60 sant). Papīrus iesaku ņemt visplānākos, biezie baigi bojā garšu.

Kādas pāris nedēļas velkot tinamo tev tomēr liksies, ka kaut kas trūkst, no parastajām, bet pēc tam apradīsi.

Čaulīšu pildāmo neiesaku, tās čaulītes ir diezgan trauslas, man liela daļa no viņām aiziet pa dirsu + to pasākumu nevar normāli līdzi paņemt.

Edited by kRi
Link to comment
Share on other sites

Sāk izskatīties izdevīgs pasākums,bet cik kāda pasāciena ir sanācis pamēģināt tad visiem ir ar hvz kaut kādām garšām,bet vai ir arī vienkārši,parasta tabaka,bez piedevām

Link to comment
Share on other sites

Tagad visos narvesenos un maximaas tirgo pa 10Ls 200cigaretem domaato tinamo tabaku ,taa akaa reikjini ieekonomee 7ls okej 1,50Ls iemauktenji :) Nu ar parasto tinamo tabaku, ir hujova tu izpiipee un tev gribas pec tam normalu cigareti poljubomu uzpipeet,arii man aiziet lidz visaam ~ 15cigaretem dienaa...

P.s. Neuzskatu gan ka Winstons butu letais gals, Elita,Bondi,Monte Karlo ir krietni suudi, un Kent ar Marljiku arii nemaz negarsho...

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

man ir tads pats tinamais kaa doubleT otraja linkaa, metaaliskais, kalpo jau no kadas 8-9 klases, pagajusi apmeram 8-9 gadi :thumbsup: pats gan nevelku ikdiena tinamo, bet nu iespejams vajadzetu apsvert tadu domu :D par to pirmo(plastmasa) neiesaku, draugi ari sudzas, ka vini plist.

Link to comment
Share on other sites

mashinite 1.50 kkur vismaz kad es pirku pirms gada , iesaku tabaku Excellent ,neiesaku mac baren,cube

Kāpēc nepatīk Mac Baren? Cube domāju gan, ka neieteiksi, jo tā ir tā paša Mac Baren tabaka, tikai paredzēta pīpēm :)

Link to comment
Share on other sites

Kāpēc nepatīk Mac Baren? Cube domāju gan, ka neieteiksi, jo tā ir tā paša Mac Baren tabaka, tikai paredzēta pīpēm :)

makbaareni vienreiz panjeemu un peec dazhiem duumiem kaklaa paraadiijaas tik pretiiga sajuuta ka smeekji nometu un samiidiju.

a par cube to pipeju pie drauga vinjam bija taa sudrabainaa pacinja,vinjs iebeera taadaa forshaa koka pashtaisiitaa paipaa,bet vinja iisti nedega vai hz kas bij par vainu. a taa no leetaa gala domingo normaals

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Es uzskatu ka ar rokām tīt ir daudz vienkāršāk... un ari tabaka tik daudz neaiziet. A tā tajas mašīniites tik sapresē iekšā un kvantums aiziet. Ar rokām tītā i krutaka tada zinja ka vieglak ari velkas. Nav problemas piemeram kad nopērc svežo tabaku vinja ir tāda mitra un ar mashinitem dikti sapresejas un reizēm pat dūmu ievilkt nevar. No papiirišiem patiik tie caurspidiigie... kad nepipē tad nodziest, neizkuup tukši gaisā ;d

Link to comment
Share on other sites

ja jums nav zheel naudas varat centraa tunelii panjemt smeekjus ''Excellent mango'' , jau gatavas cigaretes ar excellent mango tabaku (ljoti laba starpcitu) pa 2-3 ls.

edit : kaads nezin kur riiga iekjert kaadu DIABLO vai captain black pacinju ?

Edited by attachment
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

labāk skaties nem dargāku kvalitātes tabaku,es nopirku pa 2ls galīgi traka likas ka tu elitu pīpēe.

laba tabaka sakās no 3Ls-4,50Ls Ar tabaku var uztīt apmēram 80-100 cigaretes(cik tu liec tabaku tiņamajā

Tiņamo labāk pirkt ir dzels jo plasmas ātri saplīst(man suns sagrauza :superlol: )

Dzels tiņamais 2LS

Nu tas prieks nemaaksā dārgi.

Papīrīši maksā 15sant (100 papīrīši)

Link to comment
Share on other sites

Forši,šis tas palika skaidrāks,tad nu esmu nolēmis pamēģināt un iet uz shopingu!Tikai varbūt zinat,kurā vietā Rīgā ir sakarīgs veikals ar normālu pārdevēju,kurš ir arī zinošs visā šajā lietā,nevis kaut kāds random čalītis/meitene?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...