Jump to content
GIGN Forum

Saeimas Atlaišanas


ba1ba
 Share

vai tu iesi uz saeimas atlaišanas referendumu?  

89 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

jeyna, Abi ašisti nebūs nākamajā saeimā. Kā, tavuprāt, viņi tur varētu būt? TP ir likvidēta un LPP/LC ir pat vēl zemāki reitingi nekā PCTVL :D un PLL ir ļoti slikti izdevies eksperiments - viņiem vairs Latvijas "deviņdesmito" biznesmeņi nesametīs reklāmām. Šķēle, protams, ies nost, jo, cerams, viņš saprot, ka viņam nav nekādu izredžu pilnīgi nekādā kombinācijā un Šlesis viens kā lokomaķivņiks neizvilks un vienīgā iespēja viņam ir SC, bet tur viņu neņems, jo tad urbis izdarīs smagu lāča pakalpojumu visai partijai - tā kā abi ašisti ir politiski līķi. Par hūti ir nedaudz cits stāsts, pirmkārt, nesaki "Lembergs saeimā", jo tur viņš nav tagad un nekad nav bijis, pat tuvu tam, tas, ka viņam ir ietekme caur ZZS, pie tā tūliņ. Pēc pašreizējiem datiem, un kuri +/- varētu tādi palikt, ZZS dabūs mazāk vietu nākamajā saeimā nekā tagad, kas nozīmē, ka viņi pat var netikt koalīcija - cik brīnišķīgi skan ne? - bet tas nav zvanīts. Jebšu ar to es gribēju teikt, ja ZZS nav koalīcijā, tad viņiem nav neviena ministra krēsla un vieta nevienā "svarīgā" komisijā, it īpaši tajās, kuras ir saistītas ar Eiropas fondiem, un tad meža rūķim vienkārši nebūs ko tur bāzt purnu - varēs turpināt savu karjeru televīzijā :D

Edited by amnezija
  • Like 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Nelasiju tavu palagu amnezija, bet ja tu doma, ka vini nekontroles ento cilveku darbibas, tu, mans draugs, esi varennaivs. :)

Nobalsoju burtiski pedejas 3 minutes, bet nu vismaz. :)

Link to comment
Share on other sites

a ja nu būs sliktāk? domā jaunie nestūķēs kabatās piecīšus? pie tam es domāju, ka tie nemaz nebūs piecīši

Jaunie?! Nebūs nekādi jaunie,tie paši vēži,tikai citās "kulēs" (maisos) ! :sparta:

Link to comment
Share on other sites

jeyna, tas ir labi, ka nelasi, tāpēc jau esi tik gudrs un tik ļoti pamato savu viedokli. :) Nu, nosauc man, kuru cilvēku un kā ietekmēs Šķēle vai Šlesers, ja viņiem nebūs politiskās varas. Esi kaut vienreiz apskatījies kā iet tiem biznesmeņiem, kuri "zaļi" sitās, kamēr TP un LPP/LC ieņēma ietekmīgus amatus? Ja nav politiskas varas, nav teikšanas pie amatu sadales, nav ietekmīgu amatu - čau politbiznesam.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Un ko atstatu pie varas? Krievus un tos zaļos sīčus, kas bļauj, ka saeimā vajag jaunas asinis?

Vislabprātāk redzētu Saeimā saskaņiešus un jaunās partijas, kurās nav bijušie politiķi.

Un NĒ! Es nebaidos,ka pieņems divvalodību, jo to NEVAR izdarīt (ok, var, bet tad ir jāmaina satversme, kam jāveic referendums ar kvorumu, politiķiem tā ir politiskā pašnāvība, etc. pārāk daudz risku). Tāpēc Visu Latvijai skaisti ķer uz muļķi jauniešus un pensionārus, kas to nezin.

Par oligarhiem, nu ko var vervelēt, ka viss viņu vaina. Reku nebija viņi pie šprices pēdējās saeimas laikā (izņemot partial lembergu), labāk nepaliek. Un tas, kas paliek labāk ir saistīts ar globālo ekonomiku nevis ar to, ko tie pediņi te izdara.

Gribu tālredzīgus politiķus ar vīziju 20,30, 50 gadiem. Un vismaz speciālistus kādās jomās.

Link to comment
Share on other sites

Es nekur neteicu, ka viss ir oligarhu vaina.

Un cik es ar Šadurski esmu runājis, tad neko vairāk kā pārgalvīgas un neapdomātas idejas un haoss no tiem "jaunajiem" ārā nenāk. Viens ir tikt vaļā no PSRS laika politiķiem, pavisam kas cits atrast kompetentus cilvēkus, kas stātos viņu vietā.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...