Jump to content
GIGN Forum

Iesakiet Wifi Austinas


SuperRembo
 Share

Recommended Posts

Kad pirms paris gadiem pirku savas Sennheiser HD515, tas atrast latvijā bija doezgan nereali. Beigas uzgaju Elkorā, kur, protams, bija NEreals uzcenojums. :/

Un Spoks, cilvekiem, kam neinteresē WoW, un vispar ir pieņēmušies prātā, nevajag uz viņa aparatūras pokemoniskus simbolus da ar jebkādas spēles nosaukumu.

Bet tā, Sennheiser ir loti labas kvalitates ausis parasti.

Ja nauda spiez kabatu, var skatities uz Bose produkciju - tie ir audio tehnikas pionieri.

Link to comment
Share on other sites

HD515 gluzi nav wireless. Un vispar pec build quality nedomaju, ka vinas ir vertas to naudu, ko vinas maksa.

Spoks, tu gan buržuju ģimenē audzis. Par 100+ latiem austinas, bet tev vienalga un izskatu. Es, personigi, gribu gan izskatu, gan kvalitati - gan skanas, gan materiala.

  • Like 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Iesaku sennheiserus paņemt, HD515 man nokalpoja godam un bija otras labākās austiņas kādas man ir bijušas, diemžēl atvērtā tipa, bet bija ok. Šobrīd baudu mūziku no pxc 450 un esmu vairāk kā apmieriāts.

Jeyna cmoon build quality viņām bija vienk super, varēja locīt un staipīt un mētāt cik uziet. nekas viņām nevarēja kaitēt (neskaitot suni kurš man viņas sagrauza :( )

Kad izvēlies auztiņas iesaku pievērt uzmanību tam vai viņas ir atvērtā vai aizvērtā tipa, kāda atšķirība? Atvērtā tipa ir vairāk priekš lietošanas mājās kur nav pārlieku liels fona troksnis un nav svarīgi vai apkārtējie dzirdēs ko tu klausies un cik skaļi.

No nosauktā sennheiser vari droši ņemt jebkuru no RS sērija modeļiem, cenas viņiem no 40 - 180 ls ... skaties kas pašam labāk der un ko velies...

P.S. tieši cik esmu manījis tad Bose ausīm build quality pieklibo vairāk :/

Edited by mader
Link to comment
Share on other sites

Es nenodirsu Sennheiser, tiesi otradi, es domaju, ka Sennheiser ir viens no top audio tehnikas brendiem, bet es velreiz nenemtu HD515. Un neparproti, vinas ir top notch ausis, vienkarsi par to naidu gaidoju vairak.

Neesmu eksperts Bose ausīs un to build quality, ber cik esmu caur vinam baudijis muziku, visas (3 reizes, 3 dazadi modeli) reizes manam ausim bija mazs orgasma. :)

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ja tu no viņām gaidīji vairāk, tad pieņemu ka staigāji ar viņām rinķī arī pa pisētu?

Ja tā, tad tam mērķim viņas tiešām nebija tās labākās.

P.S. protams skaņas kvalitāte arī Bose ausīm ir augstākajā līmenī, bet vai viņas noklāj visu ausi jeb tikai daļēji ? ja daļēji tad ātri vien nogurs ausis...

Edited by mader
Link to comment
Share on other sites

Ir gan tādas, kas noklāj visu ausi, gan tāds, kas guļ uz ausīm.

Un es ar viņām pa pilsētu nestaigāju. Viņas nekad nav tikušas iznestas ārpus dzīvokļa. Lietoju tikai tv skatīšanai vai pie datora. :)

Priekš staigāšanas pa pilsētu man ir sennheiser in-ear ausis, kuras kalpo godam.

Link to comment
Share on other sites

Nē es neesmu no tādas ģimenes, es vispār austiņām tik lielu naudu nemūžam netērēšu ja vien nekļūšu par miljonāru :D Es uzskatu max 30Ls un normālas ausis var nopirkt.

Nesaprotu nafig vajag tik dārgas...

EDIT: Es, piemēram, esmu apmierināts ar savām Philips SHP2500 pa 10 Ls :muahaha:

Edited by Spoksx
Link to comment
Share on other sites

Protams klausīties mūziku ar savām Philips austiņām tu varēsi un noteikti arī varēsi saklausīt/saprast ko un par ko dzied skaņdarbā, bet tas ir tāpat kā salīdzināt 480p ar 1080p. Lietot var, bet ir arī kvalitatīvākas alternatīvas kuras maksā dārgāk.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Pacelšu jau kādu laiku nogrimušu topiku. Šobrīd vēlos iegādāties wifi austiņas. Neesmu baigais lietpratējs šajā jautājumā (skatos, ka te cilvēki pēta kaut kādus buildus) Vēlos geimingam un video montāžai (ja tas kaut ko maina). Kā arī griezti cik esmu gatavs tērēt - 40ls. Kā arī vēlētos iegādāties Latvijas veikalā, nevis pasūtīt. Lai gan, ja normāla bez čakarēšanās pasūtīšana, tad arī var no ārzemēm.

Link to comment
Share on other sites

http://www.computeru...-hs-schwarz.asp

Offisā iepirkām kādas 30 gabalus šādas austiņas. Visu cieņu šīm WIFI austiņām , velk labi līdz 100m pat , bez skaņas kvalitātes zudumiem.

Savāds tev exchange rate valūtai. Kaut kā no 170 eiro, 40 latu izvilki.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Losi, mēs varam atrast veselu jūru labām austiņām tevis norādītajā cenu diapazonā. Topika pacēlējs vēlās iegādāties austiņas līdz 40 Ls. Ja neesi spējīgs neko piedāvāt atbilstoši šim kritērijam, tad varbūt tomēr paklusē.

Link to comment
Share on other sites

Pa 40ls kvalitatīvas Wifi ausis nedabūsi . Mader kad sapratīsi kko par WIFi austiņām un no kāda cenu diapozona sākas wifi austiņas , kuras ir gan kvalitātīvas , gan stabilas tad arī runā. Pa 40ls tu vari dabūt mēslu ,ko pēc 3 mēnešiem varēsi izmest miskastē.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...