Jump to content
GIGN Forum

Lūgums


WinsTonS^
 Share

Recommended Posts

Sveiki, GIGN iemītnieki.

Nāku ar Lūgumu izdzēst no Jūsu servera saraksta sekojošus serverus:

zs.belive.**

cs.belive.**

Kāpec? - ,jo tie Serveri netika likti no Manas vai Otrā BeLive īpašnieka puses. To izdarīja mazgadīgo muļķu komūns, kurš neprot savstarpēji normāli sadarboties, bet tikai kaut kā pazemot. )

Ja vajadzēs apliecināt, ka tie ir Mūsu - varu apliecināt.

Liels Lūgums, izdarit to Gign Administrācijai.

Paldies par sapratni ;)

Link to comment
Share on other sites

Neņem vērā tos tirliņus, bet dod vienu konkrētu, pamatotu iemeslu, kāpēc tu vēlies, lai serveri tiek izņemti no saraksta. Patlaban tu esi norādījis iemeslu: "viņus ielika komūns". A kāpēc tas ir slikti, ka tavi serveri ir publiskā sarakstā, pat ja tas nebiji tu, kas tos tur ielika? Tas taču piesaista vairāk spēlētājus - un vai tad jūs tieši to nevēlaties?

  • Like 7
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Es to vēlejos, bet nu paša Serveru Informācijas laukumos.

Jeb, es nevēlos, lai tur kur mājaslapas vieta stāvētu mūsu ienaidnieku komūnas vietne, kā ari nevēlos, lai tur stāvētu tā informācija.

Un tu prasīji, kas ielika - Ielika KnF.**.

Kā arī, Edij.

Esmu par to domājis, bet manuprāt tas ir diezgan stulbi, ka dēļ šī iet uz Policiju. Pagaidām viņi man neko sliktu nodarījuši nav, bet nu ja būs tāds labāks iemesls tur iet, tad noteikti ņemšu vērā Tavu viedokli.

Tākā es Lūdzu, lai izdzēs to no Serveru saraksta vai arī labot Informāciju, ko ja vajadzēs iedošu kādam no Galvenajiem Adminiem privāti. ;)

Edited by WinsTonS^
Link to comment
Share on other sites

Tavs serveris? Ieraksti server.cfg šo rindu: sv_contact "tavs@mails", pēctam norestartē serveri un pēc aptuveni piecām minūtem tu varēsi mainīt servera informāciju! tavs@mails - mails, ar kuru tu reģistrējies gign lapā.
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...